reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pati mnie przeraza rodzina mojego T... jego mama ma 4 rodzeństwa każde po 3 dzieci te dzieci mają rodziny i swoje własne dzieci... porazka:-p
kolia " Miki jeszcze mruczy" widze taki sam sytem zasypiania ma Kacper i Miki
koniczynka wszystko zalezy jakie stosunki sa w rodzinie wiec wiesz moze byc małe wesele i super zabawa i duze wesele do kitu:-p

reklama
staram sie staram sie nadrobić ehh
kasiuch bardzo przykra sprawa :( tym bardziej że to rodzina i szkoda dzieciaczków
patrycja 9009 twoja rodzina to klan może stworzyć hehe jejciu a w świeta tak sie razem spotkać hehe Czad :p

ogladałam włąśnie program na TVN Style 66 niezapomnianych bajek i był odcinek krecika o porodzie ... !!! dzieci które łudziły sie kapusta lub bocianem zobaczyły dziurkę u Mamy króliczka i ze stamtąd wychodzą małe króliczki !!! śmiać misie chciało :p

co do teściowej to ja jak z moja rozmawiałam wczoraj przez telefon to bateria mi padła :p hehe nie wytrzymała tego :p dzwoni co 2 dzień i pyta sie jak miewa się "Jej wnuk" ? wrrr tak samo jak 2 dni wstecz ... bardzo dobrze ... ;/

hehe, rzeczywiście taka duża rodzina może do wesela zniechęcić ;p Ale za to impreza byłaby porządna :D
koszty tez.....:p

Clio ja na chwile wychodziłam bo z piesek musiał się załatwić ale tak wiało że szybko wracaliśmy:dry:
Agulka Witaj :-)
Kasicuh nie wiem jak można oddać własne dzieci strasznie mi żal tej dwójki.

Miki jeszcze mruczy ale zaraz zaśnie a ja chyba wrócę do książki albo spania bo oczy mi się dzisiaj kleją.
mi tez ale wlasnie sie dowiedzialam ze oni sie ucieszyli, spakowali sie w godzine...zal tylko ze do tego doprowadzila..:/
juz wyjscie planowalam, a tu znowu deszcz :( Mam nadzieję, że jak Emilka się obudzi i naje, to znowu się trochę poprawi na zewnątrz. Katarek ustępuje, więc nie chcę jej w domu przetrzymywać.
my uwiezieni w domu, nie dosc ze wieje to jeszcze pada:/
a

clio ogladałam to jak byłam mała tzn wiedziałam juz skad biora sie dzieci ale ogodałam z młodszym kuzynem:-p i wiesz on i tak sie nie skapował o co chodzi:-p

Umi2 U mojej siostry było czterdzieści parę osób i zabawa super :)

Emilka wstała i domaga się cyca. Cóż: pan każe, sługa musi :D, więc zabieram się za karmienie.
Potem może jednak zdecyduję sie na deszczowy spacerek, bo do banku juz koniecznie dzis musze isc.
Nie wiem, w co mala na spacery bede ubierac, jak mroz przyjdzie, skoro juz teraz zimowe rzeczy jej wkladam...

Koniczynka no wlasnie o tym mówie, ja byłam na weselu osób 250 i no cóz sala do tanczenia malutka to był jeden główny minus i na prawde ciezko z miejscem było przy takiej ilości osób, ale jak by nie było tez sie fajnie bawilismy moze dla tego ze była fajna orkiestra:p

Clio też oglądałam własnie ten program:)

Kasiuch no w sumie napisałaś że i już jej się zdarzyło w więzieniu być itd, a skoro teraz je oddaje to raczej dobrą matką nie była (choć nie mi to oceniać) no ale jeśli się ucieszyły to coś w tym musi być.

ja dziś mam jakiś smutny dzień...:-(

no i żebra mnie bolą, malutka mnie uwiera, że siedzieć się nie da:/ tylko chodzić albo leżeć

Kasiuch te dzieciaki sie ucieszyły bo teraz beda miec godziwe warunki... Pewnie wiele widzialy, a kto wie moze same błagaly swoja matek zeby je oddała. Widac w tym przypadku dom dziecka to dla nich zbawienie. Szkoda dzieci.

reklama
Clio też oglądałam własnie ten program:)

Kasiuch no w sumie napisałaś że i już jej się zdarzyło w więzieniu być itd, a skoro teraz je oddaje to raczej dobrą matką nie była (choć nie mi to oceniać) no ale jeśli się ucieszyły to coś w tym musi być.

ja dziś mam jakiś smutny dzień...:-(

no i żebra mnie bolą, malutka mnie uwiera, że siedzieć się nie da:/ tylko chodzić albo leżeć

Paulqa nie tylko Ty masz smutny dzień..... ja ogólnie sie dzis dziwnie czuje... zwróciłam poranna kawe i jakies zawroty głowy mam.. :////

Do góry