reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie dziewczyny,
zwracam się z prośba o przyjęcie mnie do Waszego grona... :) narazie jako przyszłą młoda mamę :)
Będziemy mieli synka, to nasze pierwsze dziecko., ale mam nadzieję że nie ostatnie :)
pozdrawiam wszystkie
Hej :):)
ejj tak myślę kurde dziewczyny za trzy dni jest pełnia://// boże ja oszaleje zaraz!!!!!!!!!!!!!! weźcie mi znajdźcie jakieś zajęcie bo nie wytrzymam :///
Kobieto spokojnie ......
witam sie z rana:) my juz na nogach:) dzis ide na mega zakupy:) musze kupic malemu kobinezon,rekawiczki,czape,buty no i zapas mleka ,kaszy itp na caly miesiac:)
No to zaszalejesz hahahahaha swoja drogą czekam na wypłate i również czekaja mnie spore zakupy.... czapki szaliki chłopakom rekawiczki.. Sebusiowi kurteczka mojemu i mi spodnie ...a no i rajstopki chłopakom.... a mleko kaszki to kupuje raz na tydzień bo mam blisko.. a i R zawsze może podjechać.... ja niestety nie moge zrobic większych zapasów bo mam mało miejsca .. i nie miałabym gdzie tego dać :////
kolia no dobrze napisane....:-D hehe wesoło....;] bajke ogladaja i jest cisza:-D zreszta powiedzialam im ze m byc spokój bo maly spi;]
EWI czyzby wkradł mi sie dubelek?:-) heh niewiem co z tym moim netem sie dzieje ostatnio:dry: sorrka

rano jeszcze bylo w miare ale teraz mowie wam porazka:-) wieje, pada :dry: zimno w domu moment sie zrobilo i jak 'Miki zasnol poszlam do garazu napalic;] porazka...

Daff to widze ze masz to samo co i ja teraz... Mąż pracuje od 8 do 17 ale wraca zawsze kolo 19;] cóż teraz jest sezon i dluzej robi. no ale znalazl sobie prace podobną jak kiedys robil i najdluzej w niej robil. teraz ma umowe do konca roku, zarobki niezle i mam nadzieje ze potem mu juz przedluzą na rok.... obyyyy.....;]

Mój pracuje niby od 9 do 17 ale idzie już na 8 wraca o normalnej godzinie... ale.... je i idzie naprawiac samochody dalej ://// dzis sama bede cały dzień :/

reklama
Dziewczyny nie wiecie na co narzekacie mój P idzie do pracy na 8 (ostatnio sobie uroił, że jednak musi wczesien na 7:30 chodzić) a wraca koło 21 albo później, potrafił nawet o 23 :szok: a ja tak czekam i czekam i czekam wiecznie :-p

Dzień dobry :)
Mała od 4 jakaś marudna była, chyba przez ten katar, co się jej uczepił i już a nosek podrażniony. Na szczęście jak ją w leżaczku do łazienki wstawiłam, to dała mi się spokojnie wykąpać, a potem pomarudziła przy usypianiu, ale śpi już pół godzinki :)

Ja też się muszę wybrać na większe zakupy, ale pogoda nie sprzyja wychodzeniu z domu :( Poczekam aż P. wróci (dziś wieczorem wraca po tygodniowej nieobecności :D) i jutro może razem wyskoczymy, żeby miał kto siatki dźwigać. Zawsze tyle kupuję, że się boję, że kosz pod wózkiem tego nie wytrzyma ;p

Eve ja po porodzie spędziłam tydzien w szpitalu :( okazało się, że Emilka urodziła się mniejsza (2700g) niż oceniano jeszcze na izbie przyjęć (3400g) Jakaś infekcja w/maciczna nie wiadomo skad się przyplatala i tydzien musialysmy zostac ze wzgledu na przyjmowany antybiotyk. Ale nie było tak źle :) Dłużyło mi się i chciałam jak najszybciej do domu, ale za to personel był sympatyczny, a ja chcąc nie chcąc musiałam odpoczywać po porodzie, bo poza karmieniem i przewijaniem Emilki, nie miałam nic innego do roboty :)

konniczynka dlatego ja zawsze z P samochodem jeżdżę bo by Mikiego trzeba z wózka wyjąć żeby upchać te zakupy :-p
Elizka no to teraz spokój w domu pewnie przy trójce dzieci zostanie z jednym to jak samemu :-D

Miki mi broi jak mały szatanek wylał przed chwilą wodę psa wcześniej herbatę i wszystko umyślnie a teraz siedzi za karę w łóżeczku :dry:

dzien doberek:)tak czytam o tych Waszych Brzdącach i ja też już chcę....;( paulinko nie masz się co bać porodu-mówi Ci to pierworódka:)Ja też panikowałam jak nie wiem a teraz chcę już mieć Małą przy sobie. Pewnie lęki wrócą jak przyjdą skurcze,ale co tam.....najważniejsze żeby wszystko dobrze poszło i żeby Zdrowa Była i to jest dla mnie najważniejsze...:)

my juz po zakupach:) kupilam wszytko poza butami dla Alana bo zapomnialam:D ale w weekend wybiore sie na targ i pewnie tam zakupie jakies bo widzialam fajne:) u nas zimnica niesamowita,wieje,padalo troche.... nie zdziwie sie jak lada moment snieg spadnie.
Kupilam kawal karkowki i nastawilam i sie dusi:) Alan bedzioe mial swojska wedlinke na kanapeczki:)

reklama
Do góry