Serduszko1
Fanka BB :)
HejWitajcie dziewczyny,
zwracam się z prośba o przyjęcie mnie do Waszego grona... narazie jako przyszłą młoda mamę
Będziemy mieli synka, to nasze pierwsze dziecko., ale mam nadzieję że nie ostatnie
pozdrawiam wszystkie
Kobieto spokojnie ......ejj tak myślę kurde dziewczyny za trzy dni jest pełnia://// boże ja oszaleje zaraz!!!!!!!!!!!!!! weźcie mi znajdźcie jakieś zajęcie bo nie wytrzymam :///
No to zaszalejesz hahahahaha swoja drogą czekam na wypłate i również czekaja mnie spore zakupy.... czapki szaliki chłopakom rekawiczki.. Sebusiowi kurteczka mojemu i mi spodnie ...a no i rajstopki chłopakom.... a mleko kaszki to kupuje raz na tydzień bo mam blisko.. a i R zawsze może podjechać.... ja niestety nie moge zrobic większych zapasów bo mam mało miejsca .. i nie miałabym gdzie tego dać :////witam sie z rana my juz na nogach dzis ide na mega zakupy musze kupic malemu kobinezon,rekawiczki,czape,buty no i zapas mleka ,kaszy itp na caly miesiac
kolia no dobrze napisane.... hehe wesoło....;] bajke ogladaja i jest cisza zreszta powiedzialam im ze m byc spokój bo maly spi;]
EWI czyzby wkradł mi sie dubelek?:-) heh niewiem co z tym moim netem sie dzieje ostatnio sorrka
rano jeszcze bylo w miare ale teraz mowie wam porazka:-) wieje, pada zimno w domu moment sie zrobilo i jak 'Miki zasnol poszlam do garazu napalic;] porazka...
Daff to widze ze masz to samo co i ja teraz... Mąż pracuje od 8 do 17 ale wraca zawsze kolo 19;] cóż teraz jest sezon i dluzej robi. no ale znalazl sobie prace podobną jak kiedys robil i najdluzej w niej robil. teraz ma umowe do konca roku, zarobki niezle i mam nadzieje ze potem mu juz przedluzą na rok.... obyyyy.....;]
Mój pracuje niby od 9 do 17 ale idzie już na 8 wraca o normalnej godzinie... ale.... je i idzie naprawiac samochody dalej ://// dzis sama bede cały dzień :/