reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Misia urodziłaaaa!!!!! Michał 2700g i 54cm.... dostał 10 pkt apgar :):):)Miała cesarke ://

Clio dzieki za wiadomość :****

Ostatnia edycja:
reklama
Misia Gratulacje:-)

pati kurcze ja nie wiem jak jest u mnie ale wydaje mi sie, że powinni jej cos dać. Nie no ja lekarzem nie jestem

gratulacje:)) i urodzila przed ixi:)

GRATKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII OGROMNE DLA MISI I MALUSZKAAAAAAAAAAAAA:):)
kurcze ale dzis prania mialamn wyobrazscie sobie ze mi sie pralka popsula zapierdzielalam recznie do tego czerwone gownianie leginsy zafarbowalym i z mkojej corci ciuszkami bo ktos madry wrzucil je do pralki oczywisciem oj bo chcial siep opisac ze umie wsadzic pranie do pralki jeszcze ustawil zle programowanie i bummmmm mam po pralce i po praniu wszystke nowe ciuszki od mojej mamy mojej corci poszly sie jeeeeeeee.......................

jestem taka zlaze szok

a co do tego tetna moze i macie racje ale znam dziewczyne
miala ktg robione bylo niby wszystko ok wieczorem poszla do lekarza ze czuje ze cos nie tak z dzieckiem a lekarz ja olal ze panikuje na drugi dzieen o 5 rani zrobili jej cktg dziecko nie zylo a najgorsze jest to ze ja lezalam na patologi bo mala chciala za wczesnie wyjsc wychodzilam tego dnia ze spzitala to wynosili tego maluszka w platikowej przezroczystej folliii ja wychodzilam w tym momecie dupki zamaist powiedziec zeby zostac w pokojach to zrobili mi naprawde mila niespodzianke typu zobacz jak moze sie skonczyc twoj porod bylam wtedy w 6 miesiacu podkresle ze jak to zobaczylam zemdlalam i zostalam kolejne dwa dni w szpitalu dlatego jestem uczulona na tych dupkow jeszcze dziewczynie kazali czekac z marteym maluszkiem w brzuchu az zlapia ja skurcze bo miala je urodzic naturalnie czujecie zmaiast dziewczynie zrobic cc by niem usiala patrzec z przykroscia na swoje dziecko to kazali jej sie meczyc ah szkoda slow

soso ta dziewczyna nie jest wyjatkem,zawsze kaza rodzic naturalnie,czemy,tego nie wiem ale tak jest. Moj gin byl taki ze mogalam 50 razy dziennie do niego dzwonic,byc codziennie na wizycie i nie mowil mi ze panikuje:)

GRATULACJE MISIA ;* TRZYMAJ SIĘ I WRACAJ SZYBKO Z MICHASIEM ;D
a u nas oki zapomniałam wam ostatnio powiedzieć ,że miałam wizyte w szpitalu ostatnią i pobierali mi śluz (to było straszne ;/) oczywiście się przestraszyłam ,a później ledwością chodziłam bo mnie kroczek bolał ;/
no ale już żadnych wizyt nie mamy w szpitalu tylko jak zaczniemy się wypakowywać ;P Już kilka razy sprawdzałam czy mamy wszystko i jest oki chyba tylko zostało nam kupić spirytusik i herbatke do przepijania ;D

soso ta dziewczyna nie jest wyjatkem,zawsze kaza rodzic naturalnie,czemy,tego nie wiem ale tak jest. Moj gin byl taki ze mogalam 50 razy dziennie do niego dzwonic,byc codziennie na wizycie i nie mowil mi ze panikuje:)

wiem niunia ale uwierz nasz lekarz a raczej to byl ordynator to dupek nawet zalozyli mu sprawe bo usunol dziewczynie bez zgony ojca 7 miesieczna ciaze i jedna dziewczyna po cesarce umarla miesiac po porodzie bo wypuscil ja po 2 dniach po porodzie dostala zakarzenia wiec uwierz mi to nie jest tak ze tylko raz cos zle zrobil a co jest najlepsze gnoj dalej jest ordynatorem !!!!
koniec tego tematu he ale naprawde jak bym mogla bym go udusila :p daje komputerm ojemu bo uczy sie jutro idzie na uniwerek bo jeszcze studiuje tez wybral sobie 10 tys kierunkow do smierci bedzie sie chyba uczyl wiec 3 majcie sie kochane i jeszcze raz gratki dla misi a i juz glosuje na ciebie elizka a raczej na Mikiego:)

Ostatnia edycja:
wiem niunia ale uwierz nasz lekarz a raczej to byl ordynator to dupek nawet zalozyli mu sprawe bo usunol dziewczynie bez zgony ojca 7 miesieczna ciaze i jedna dziewczyna po cesarce umarla miesiac po porodzie bo wypuscil ja po 2 dniach po porodzie dostala zakarzenia wiec uwierz mi to nie jest tak ze tylko raz cos zle zrobil a co jest najlepsze gnoj dalej jest ordynatorem !!!!
a jak da sie usunac 7 miesieczna ciaze?;/ takich z tego co wiem nei usuwaja, a co do tego ze umarla z zakazenia to nie widziala ze jej sie robi??? wiem ze jest wiele leakzry farjerow ale pomysly tez o tych dziewcznach. W angli czy usa nastpenego badz tego samego dnia do domu sie wychodzi.
u nas w szpitaluy tez nie jedno martwe dziecko sie urodzila nie jedna kobieta p[o porodzie zmarla,czasami tak jest i lekarz nie pomoze.

reklama
Misiu gratulacje=) wreszcie się doczekałaś=)

a mi się @ spóźnia.. ehh.. no niby ma czas jeszcze nadejśc bo plasterek we wtorek ściągnęłam a ma tydzień @ na nadejście więc dopiero 2 dni pełne minęły ale i tak się martwię bo co miesiąc raz dwa dostaję @ a teraz czekam i aż zaczynam świrowac=]

ogólnie spędziłam dziś z mamą i Małą do południa czas poza domem na zakupach. Musiałam Małej pampki kupic mydełko skarpetki i dla mnie i męża zapas napoi sobie mleczko do demakijażu=)

Do góry