reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza ale zęby moga wychodzic i miesiacami.... także jak tam nic nie widzisz to jeszcze to potrwa....zreszta masz już dwójke dzieci pewnie wiesz lepiej :):p:p
zagłosowałam... tylko cos daleko jesteś... laski sprężyć sie i głosować :)))

Ciekawe jak tam IXI i MIsia ???

eliza ja klikam codziennie chyba ze ktos kto ma neta gdzie ja i zaglosuje na kogos w serwisie konkursowym to ja juz nie moge.

ani IXI ani Misia nie odp. moze obie rodza....:D

Lolkak majeczka wyglada jak aniolek! jest przesliczna! widze ze masz ten sam fotelik samochodowy co ja tylko ja mam pomaranczowy i powiem ze nie jestem zadowolona tzn teraz jak sluzy jako lezaczek to ok ale dla tak malego dziecka ta wkladka szara mnie denerwowala bo na srodku takie uwypuklenie a dziecko malenskie nie trzyma glowki i zawsze julka lezala z przekrzywiona glowka:( pozatym bezpieczenstwo w nich zadne. teraz to wiem no ale oby wam sluzyl:)

Dzięki Daffi :-) Co do fotelika to ja i tak z niego rzadko będę korzystać, bo z racji braku prawka poruszam się komunikacja miejską ;-) A w ogóle to dostaliśmy ten fotelik, a że pasuje do stelaża wózka to nie protestowałam ;-)

Lenka ogólnie w porządku :-) Póki nie pada wychodzimy na dwór, walczymy ze spaniem przy cycu i łuszczącą się skórką pomimo natłuszczania itd :dry: Najbardziej dobija mnie fakt,że jak ja ja przewijam to krzyk a jak wszyscy inni to błoga cisza ;-)

Trzymam kciuki za rodzące :-)

Ixi czeka na samoistne rozpoczęcie tzn każą jej czekać ;/ co jej wybitnie nie pasi bo rozwarcie na 5cm bóle są skórcze słabe też ...

Misia ma mieć dzisiaj cc czy mi sie wydawało?

Ixi czeka na samoistne rozpoczęcie tzn każą jej czekać ;/ co jej wybitnie nie pasi bo rozwarcie na 5cm bóle są skórcze słabe też ...

Misia ma mieć dzisiaj cc czy mi sie wydawało?

tak mam miec ale poki co nikomu nic nie napisala jeszcze. ja tez czekam na wiadomosc.

biedna IXI:(

reklama
Umi mi dawali przy 2-3 cm rozwarcia oxy..... żeby przyśpieszyc akcje ale u mnie skurcze były.... niewiem jak to jest ponoc w każdym szpitalu inaczej.. ja rodziłam w tym samym szpitalu 2 razy wiec nie mam porównania

Do góry