reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja to moze on tak ma poprostu... moj ma 3 mies i tez jeszcze nocy nie przespal calej, a niektóre dzieci w jego wieku juz przesypija....:dry: gdzie ta sprawiedliwosc... :-p
ja do clio tez napisalam:D i tez cisza...;-) on chyba bedzie niedzielny chlopak jak mój Daniel:-D

reklama
uuu :-( to nie wiem co doradzić i dlaczego tak jest:-( może musicie "przebidować" pare nocy i jak się obudzi to dać mu jeść albo pić a potem nie reagować ( oczywiście każdy ma inne metody mój synuś był i jest uparciuch :sorry:), ja niestety sama sobie zasłużyłam na to że Kuba nie chciał spać sam w nocy bo na początku spał z nami ale potem się zawzięłam i nauczyłam go spać w nocy samego tylko ostatnio w ogóle nie śpi tylko się budzi :-(

Wiesz co u niego jest tak że za każdym razem jak wstanie w nocy to je..... i to nie raz całą butle 250ml...... A może to dlatego że śpi sam w pokoju.... Niewiem ....
Paulqa współczuje kiepskiej nocy :///

Hej dziewczyny ja sie dzis pochwale ze mały w kościele był bardzo grzeczny. A ja teraz mecze sie z papierkami do rodzinnego i zastanawiam sie nad dodatkiem dla samotnej matki jest ktos w temacie w ogóle? Bo z jednej strony wychodzi ze mi sie nalezy ale z drugiej ze nie bardzo bo nie mam zasądzonych alimentów i zgłupiałam...:-p

Ale nie wazne najwyzej dopytam w MOPSIE

edit Do grudniówek... Dziewczyny nie wiem jak jest u was ale tu cenimy sobie ład i porządek... Jesli cos do kogoś macie to jest taka opcja jak wiadomość prywatna, nie zaśmiecajcie nam wątku bzdurnymi pretensjami chyba że macie coś do powiedzenia w temacie który sie toczy... wszelkie kłótnie bedą usuwane... macie swój wątek kłóćcie sie tam...

maarta100 pretensje do daff kieruj, albo strikte do niej albo na wątku Grudniówki 2009, chyba że chcesz z nami pisać normalnie to zapraszamy serdecznie w innym przypadku żale i pretensje prosze kierować na pw do osoby zainteresowanej.

Ostatnia edycja:
Umi niewiem jak to jest w sumie.... najlepiej spytac w Mopsie.... ja tez sie musze tam wybrac na dniach :/// a strasznie nie lubie tam chodzic :///

pati ja przez to jak tam mnie kiedys potraktowali odpusciłam cały rok i nie brałam rodzinnego tzn nie dosniosłam wykazu o zarobkach... Patrzą na człowieka jak na żebraka a przeciez to sie normalnie każdemu nalezy

Umi to muszę przyznać że kiepski ten Twój MOPS ;) w moim zawsze są miłe panie, maja dużo zrozumienia, cierpliwości i wszystko wyjaśnią i wytłumaczą jak trzeba :)

No tak racja..... tam jest w sumie z mojego starego rejonu fajna babka ale teraz zmieniłam adres i niewiem do której babki mam iść i w ogóle masakra jakaś bo odkad sie przeprowadziliśmy to tam nie byłam i teraz niewiem czy nie bede miec jakiś nieprzyjemności z tego powodu że od razu tam nie poszłam i nie zgłosiłam zmiany adresu ://///////

reklama
paulqa24 tak jest jedna miła kobieta ale trafic na nia to cud za pierwszym razem na nia trafiłam a za drugim na taką krowe która stwierdziła " o nastepna zamiast pracować to żebrać przyszła" ale sie wkurzyłam o to...
pati nie sadze ze bedziesz miec jakies nieprzyjemnosci. A jak ty tam idzesz tzn z dziecmi?

Do góry