reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hahah tylko nie depresja.... ja sie wziełam za porządki z mysla ze potem beda minimum 2-3 strony a tu 3 posty heh.... Mój zaraz wraca z pracy juz naszym autkiem... hurrraaaa nareszcie... nie mieliśmy auta przez 1,5 tygodnia...Niewiem czy Wam pisałam ale napisze jeszcze raz.. Jakiś czas temu jak były te duże burze na nasze auto spadła gałąź z drzewa... zrobiła troche szkód a że mój Rafał jest chory na punkcie auta to pogadał tam u siebie w pracy z blacharzami i lakiernikami i zrobili mu to za darmo... malowane było prawie całe auto... wszystkie wgniecenie zrobili.. i Juz sie nie moge doczekac aż nim przyjedzie hehehehe

reklama
No pustki dziś straszne. Myślałam,ze będzie mnóstwo postów.
Adaś dziś nie gorączkuje. Do teraz nie wiem co spowodowało gorączkę.Teraz szaleje z odkurzaczem:p

ale miałam nadrabiania :-D dopiero co weszłam czuje nóżki :-D Byliśmy w tesco, na placu zabaw najchętniej bym w ogóle nie wracała do domu ale już coraz chłodniej :-(

ale cisza.... no naprawde szok...

Moj Miki mrudzi juz drugi dzien... niewiem o co mu chodzi i dlatego tak zaddko tu zagladam:-( ehhhh goraczki nie ma, ani nic..... niewiem.... czasem z placzem sie budzi ehhh... ciezko zasypia... chyba ma "skok rozwojowy" bo jak inaczej to wytłumaczyc:dry:

reklama
Do góry