reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jejku. Mam nadzieję ze Misia przetrzyma jeszcze trochę. A Michasiowi widać śpieszy się na ren świat. Trochę za wcześnie.

a ja zmykam. Muszę ogarnąć trochę i II śniadanie dzieciom zrobić.
Nie naskrobcie za dużo. Proszę.

Trzymam tu mocno kciuki za Ixi i Misi. Mam nadzieje,ze maluszką się odwidzi i posiedzą jeszcze trochę.

Jedyną osobą której życzę już by ujrzała maluszka to Clio:p
Jak się czujesz-coś się już dzieje??
Ja w sumie nie miałam za bardzo objawów prócz takich bóli w pachwinie. Jeszcze tydzień po terminie chodziłam po mieście. Nie chcieli mnie wcześniej przyjąć do szpitala. Dopiero na 8 dobę.
Clio- mam nadzieje,ze ciebie weźmie samą-i nie będziesz musiała czekać w szpitalu.

Witajcie z rana :-)
misia92 leży w szpitalu lekarz stwierdził ze do porodu już najprawdopodobniej :rofl2: bo może coś sie zacząć :tak:

a ja mam nerwy na mojego B:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż szkoda gadać
a młodemu sie nie śpieszy chyba i to też mnie drażni :-( ogólnie rozpacz mnie ogrania z bezsilności że mąż sie nie umie zorganizować i Alex zebrać i urodzić :no::angry::crazy: oszaleje przez hormony :zawstydzona/y:

a jak tam lolak?
Elizka oczka jak gwiazdeczki :tak::-D
Daff biedna fatalna noc ale na szczęście jak zębulki wyjdą to już spokój będzie :)

o kurcze to niezle z misia.

Kochana my teraz mnie cierpimy przez zeby. gorzej z chorobksiem jakie Julke dopadlo.

patrycja214 a ja tu waruję :D cholewcia ...
ja chętnie przejmę skurcze Misi i Ixi :D one mają czas ... :p lenka ma racje, mnie pobolewa lewa pachwina łapie mnie ból jak na okres kilka razy dziennie ale krótko ;/ sex jakoś nie chce zadziałać :(

oj trzymam kciuki za misie... przeciez dopiero co nic nie miala skurczy... pewnie jakies leki tak na nią podziałały... heh.
Ale naskrobalyscie przez chwile:dry:

Clio juz cie nie ma, lec do ogródka popielic troche, pogniec brzuszek to moze cie ruszy:-D

reklama
Do góry