reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Euphoria ja wiem, że różnie to bywa, ale przy normalnym zażywaniu tabsów to chyba znikome szanse są osobiście nie znam nikogo, dlatego jestem zszokowana tym co piszecie

a ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był hehe
vegas na serio??? jakie to forum ciekawe sie robi:) to teraz sie bede ała zeby nie zajsc

vegas na serio??? jakie to forum ciekawe sie robi:) to teraz sie bede ała zeby nie zajsc
chodź bym bardzo chciała ale jeszcze muszę poczekać z 5 miesiecy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był hehe
na temat plastrów nic nie słyszałam
Euphoria ja wiem, że różnie to bywa, ale przy normalnym zażywaniu tabsów to chyba znikome szanse są osobiście nie znam nikogo, dlatego jestem zszokowana tym co piszecie

...szokujące ale jednak prawdziwe
uważam że nigdy nie ma 100 % pewności nawet jeśli nie bierze się dodatkowo leków
bywa...takie życie:)

Natalka proszę nie kopiować postów,używaj funkcji edytuj

Ja przed zajściem z Kubusiem to według lekarki w ogóle nie powinnam zajśc w ciąże bo miałam zespół policystycznych jajników i jak to ona powiedziała /" nie zajde w ciąże dopóki tego nie wylecze" a tu po bagatela 3 miesiącach ciąża :)

Ja przed zajściem z Kubusiem to według lekarki w ogóle nie powinnam zajśc w ciąże bo miałam zespół policystycznych jajników i jak to ona powiedziała /" nie zajde w ciąże dopóki tego nie wylecze" a tu po bagatela 3 miesiącach ciąża :)

heh no proszę to albo mamy złych,nie doświadczonych lekarzy albo natura człowieka działa zupełnie inaczej:)

spoko, ale to chyba miłą niespodzianka, no ja zaszłam 1 dzien po skonczeniu okresu i jeszcze gumka była:)_ no ale cóż cuda się zdarzaja:) teraz jestem najszczesliwsza mamusia pod sloncem

heh no proszę to albo mamy złych,nie doświadczonych lekarzy albo natura człowieka działa zupełnie inaczej:)

Racja.... Jaki to był dla mnie szok.... tyle pytań miałam oh.... nie specjalnie wspominam ten okres kiedy spojrzałam na test i na te dwie kreski... Nie przez to że nie chciałam tej ciąży ale przez to że bardzo sie bałam jak to będzie czy donosze itp....

reklama
Racja.... Jaki to był dla mnie szok.... tyle pytań miałam oh.... nie specjalnie wspominam ten okres kiedy spojrzałam na test i na te dwie kreski... Nie przez to że nie chciałam tej ciąży ale przez to że bardzo sie bałam jak to będzie czy donosze itp....

kochana wiem o czym piszesz bo gdy Ja patrzyłam na swoje dwie kreseczki a teście czułam to samo :tak:

Natalka wejdź np.na stronę Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www lub maluchy.pl - suwaczki - ciąża, wiek dziecka, ślub - stwórz swój własny suwaczek lub Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com i leć po kolei jak piszą.Na pewno dasz radę tylko czytaj uważnie.Powodzenia :-)

Do góry