Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był heheJaki elagancik :-) Ja tez na tabsach byłam a teraz z brzuchem chodzę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był heheJaki elagancik :-) Ja tez na tabsach byłam a teraz z brzuchem chodzę ;-)
vegas na serio??? jakie to forum ciekawe sie robi to teraz sie bede ała zeby nie zajsca ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był hehe
chodź bym bardzo chciała ale jeszcze muszę poczekać z 5 miesiecyvegas na serio??? jakie to forum ciekawe sie robi to teraz sie bede ała zeby nie zajsc
na temat plastrów nic nie słyszałama ja na plastrach. Ciekawe czy jakiś przypadek z plastrami był hehe
Euphoria ja wiem, że różnie to bywa, ale przy normalnym zażywaniu tabsów to chyba znikome szanse są osobiście nie znam nikogo, dlatego jestem zszokowana tym co piszecie
Ja przed zajściem z Kubusiem to według lekarki w ogóle nie powinnam zajśc w ciąże bo miałam zespół policystycznych jajników i jak to ona powiedziała /" nie zajde w ciąże dopóki tego nie wylecze" a tu po bagatela 3 miesiącach ciąża
Ja przed zajściem z Kubusiem to według lekarki w ogóle nie powinnam zajśc w ciąże bo miałam zespół policystycznych jajników i jak to ona powiedziała /" nie zajde w ciąże dopóki tego nie wylecze" a tu po bagatela 3 miesiącach ciąża
heh no proszę to albo mamy złych,nie doświadczonych lekarzy albo natura człowieka działa zupełnie inaczej
z mila checia ale jestem tu nowa i nie za bardzo wiem jakNATALKA to może założysz sobie suwaczek dziecięcy bo nawet nie widać ile ma lat Twoja pociecha
Racja.... Jaki to był dla mnie szok.... tyle pytań miałam oh.... nie specjalnie wspominam ten okres kiedy spojrzałam na test i na te dwie kreski... Nie przez to że nie chciałam tej ciąży ale przez to że bardzo sie bałam jak to będzie czy donosze itp....