reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Mamuśki:-)
u nas lało wczoraj a jak sie błyskało ale nie zagrzmiało ani razu :-( a ja lubie burzę:-p
dzisiaj mam pracowity dzień makijaż w domu potem koleżanka przyjeżdża na pazurki ... :rofl2: a mój Bartek wybywa bo coś z autkiem musi naprawić :tak:

zjadłam śniadanko i zrobiłam sobie kawkę na mleczku mniammm ... :rofl2: wiem wariatka ze mnie

reklama
Hej dziewczyny :-). Witamy nową mamusie :-)
Noc mi minęła nawet dobrze... Maleńki spał i płakał... W końcu dałam mu inną poduszkę to mu się lepiej spało.. Ale ogólnie było dobrze :-) Od 6 stwierdził ,że spać nie będzie... Ale teraz lula :-)
A jak wam nocka minęła??

Heja mamuśki nowe i już zadomowione :)

Mam w końcu prąd ;-) po wczorajszej mega burzy, jednak wyjść na dwór to chyba tylko w kostiumie kąpielowym, bo woda prawie na metr :-/
Ja mam prawie 25 a w najlepszym wypadku dostaję 18 lat ;)

Nie nadrabiam, bo za dużo tego ;-)

hehe ja też nie nadrabiałam ale teraz to czytam góra 3 str wstecz i tak wiem co i jak :laugh2: misia ja wstałam ok 6/7 i teraz też poszła bym spać :-p pogoda taka jest dziwna

Hej dziewczyny... jak ja uwielbiam sobota.... dzieci mi dały pospać do 10:30.... odespałam wszystkie nocki :):):D....
Wczoraj troche grilowaliśmy ale deszcz nas wygonił.... Może to i lepiej bo znów nie wiadomo do której byśmy siedzieli... :):) Ide Was poczytać... Mam nadzieje że dużo nie naskrobałyście... choc jak już to pisze to mam wątpliwości hahahaha

ja dopiero od 2 dni próbuję leżeć ale ciężko bo ja nie lubię nic nie robić :rofl2: męczy mnie to jeszcze bardziej
Pati przynajmniej cie komary nie pogryzły :D

reklama
ja dopiero od 2 dni próbuję leżeć ale ciężko bo ja nie lubię nic nie robić :rofl2: męczy mnie to jeszcze bardziej
Pati przynajmniej cie komary nie pogryzły :D

ja bylam zmuszona przez lekarza lezec:) ale za to odpoczelam za wszytkie czasy:D moja mam zabrala mi dziecko na spacer,ja zdazylam juz sprzatnac a ich dalej nie ma:D

Do góry