reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Motylicaja to wlasnie byl taki watek ale wiele osób sie przewijało przez MM i pozostawiły po sobie slad. jesli sie utworzy nowy temat to bedzie to samo...
Daff mysle że takie sprawy powinno sie załatwiac na PW
Vegas Mnie szczerze mówiac jest obojetne czy tu piszesz czy nie... jesli masz zamiar zostać to bardzo proszę o to zeby sytuacja z kłamstwami sie wiecej nie powtórzyła, na tym watku było juz bardzo wiele dziewczyn które kłamały, wymyślały swoje historiie, raniły innych.... Nie po to jest ten wątek. Załozony został z myslą o dziewczynach które szukają pomocy a jesli taka osoba zobaczy co sie tu dzieje to na pewno sie zrazi i nie napisze... Zmierzam do tego że nie koniecznie musisz pisać o tym co robisz od a do zet ale jesli juz o czyms piszesz to powinno byc to szczere, bo robi sie niepotrzebny zamęt. Jestesmu tu zeby sobie wzajemnie pomagac a nie po to zeby zastanawiac sie czy to co pisze poszczególny użytkownik jest prawdą. Mam nadzieje ze rozumiesz o co chodzi i ze twoja zmiana nie jest tylko chwilowa
Andzia uspokój sie trochę bardzo proszę, Vegas chyba ciebie nie obraziła rozumiem determinacje Daff ale twojej zaciętości całkowicie nie... To wyglada jak szczucie i wcale mi sie to nie podoba... Rozumiem ze mozesz czuc sie urazona ale podobnie jak ty masz uczucia Vegas tez je posiada wiec prosze nie obrazajmy sie wzajemnie niech to forum bedzie przyjazne dla każdego.

Nie spodziewałam sie ze wchodzac tutaj bedzie takie bagno za przeproszeniem, ale czasem widocznie sytuacja musi sie oczyścić mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie

Mam prosbe do was dziewczynyjesli Vegas zechce tutaj pisac to dajmy jej ostatnia szanse kazdy człowiek na to zasługuje, a jesli rzeczywiście ma cos ( poraz kolejny) na sumieniu to administracja sie nia zajmie. jednak mam skrytą nadzieje, ze wykorzystala swoją szanse i na prawde sie zmieniła

reklama
ee tam jest dobrze :tak:
a ja dzisiaj gotuję żurek temu mojemu zapominalskiemu mężowi:-p muszę trochę ogarnąć mieszkanie op praniu i prasowaniu kurz jest wszędzie ...
Andzia napisz coś o sobie widzę suwaczek i nie umiem się powstrzymac

Daff mysle że takie sprawy powinno sie załatwiac na PW
nie zgodze sie z tym. Takie rzeczy maja prawo wiedziec osoby ktore maja doczynienia z kims takim. przeciez to forum niechce trolli!
troszke nie rozumiem..
i jak dla mnie niech sobie pisze ja tam jej nie zmaierzam odpisywac ale czytac neistety musze.... i obserwowac nadal bede.
zreszta nie ma po co ciagnac tematu.. wsyzscy wiemy jak jest... i co ma sie wydarzyc to sie wydarzy.... nie trzeba pisaco tym w nieskonczonosc bo tak to bedzie w znudzeniu sie ciaglo...
ja juz jak napisalam w ciszy bede sobie obserwowac trollika i tyle.
jka dla mnie juz Temat zamkniety poczulam sie lżej ze wiecie z kim macie doczyneinia i ze trzeba uwazac.

reklama
Do góry