Serduszko1
Fanka BB :)
I dobrze zrobiliście z ta policja..... Dobrze znam takich pijaków niestety kiedyś mieszkałam w takiej dzielnicy ze co noc policja była po 2-3 razy... A co do płacenia to chyba za każdym razem trzeba płacić ale nie jestem pewna:-)mariola - o rany, gratki synek sliczny! jak bedziesz miala chwile - opisz swoj porod w odpowiednim watku.
violett - naprawde sie nie przejmuj - tak jak powiedziala Umi - ona nie ma prawa Cie tak traktowac i tyle.cWiem, ze jest ciezko ale sprobuj zlac zachowania nauczyceli kompletnie.
maagda - super, ze Lusia juz ma to co powinna ;-)
ja mam swietny nastroj poniewaz wczoraj po kolejnej awanturze P dziadka ktory jest pijakiem, zadzwonilismy na policję. hu*a zabrali na wytrzezwialke, a jeszcze sie cieszyl jak go wyprowadzali pozatym, zlozylismy zeznania i poleci jeszcze 48 na dolek teraz zmieniamy zamki i nie wpuscimy gnoja do domu... zreszta, to nie jego dom, nawet tu zamemldowany nie jest
dziewczyny, wiecie czy za wytrzezwialke sie placi te 400zł tylko jak kogos zgarna z ulicy? czy jak z domu zabiora to tez musi placic?
bo tak sie zastanawiam, i mam gleboką nadzieje, ze bedzie musial jeszcze zabulic 4 stowki
ah i jeszcze coś... witam wszystkie nowe młode
mamy !
edit: zna ktoras niemiecki? jesli tak to bardzo prosze o przetlumaczenie
'aktiv-pflege puder. die besondere pflege fur die empfindliche haut. Fur erwachsene und kinder'
z gory.. danke ;D
Niemieckiego niestety nie znam ale możesz to przetłumaczyć przez słownik internetowy :-)
EWI44 A co to za ćwiczenia?? Można je znaleźć na internecie???AGNIESZKA Ja ćwiczyłam A6W. Wytrwalam do połowy a przerwałam bo źle się czułam. Powiem Ci że z początku jest fajnie, czujesz że masz mięśnie i w ogóle. Są zakwasy to oczywiste ale potem już jest lekko. Tylko z czasem te ćwiczenia robią się nudne.
o. Przypomniałam sobie. Jak chcesz wstawić suwaczek to kliknij na któryś z naszych podpisów. Wtedy odpali ci się strona na której możesz stworzyć suwaczek.
Tam są dokładne instrukcje więc nie powinnas mieć problemu. Pozatym jest wątek o tym.
A u mnie nocka w miare... Kuba sie budził i marudził a teraz śpi Seba spał mi ładnie całą noc i o 6:30 przyszedł do nas do łóżka i przytulił sie do taty i spał jeszcze godzine (wstał tak jak moj wychodzi do pracy )....
A pogoda taka szara ponura... nic sie nie chce ... oh....