reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mariola - o rany, gratki:tak: synek sliczny! jak bedziesz miala chwile - opisz swoj porod w odpowiednim watku.
violett - naprawde sie nie przejmuj - tak jak powiedziala Umi - ona nie ma prawa Cie tak traktowac i tyle.cWiem, ze jest ciezko ale sprobuj zlac zachowania nauczyceli kompletnie.
maagda - super, ze Lusia juz ma to co powinna ;-)

ja mam swietny nastroj poniewaz wczoraj po kolejnej awanturze P dziadka ktory jest pijakiem, zadzwonilismy na policję. hu*a zabrali na wytrzezwialke, a jeszcze sie cieszyl jak go wyprowadzali :-D:-D:-D pozatym, zlozylismy zeznania i poleci jeszcze 48 na dolek :sorry: teraz zmieniamy zamki i nie wpuscimy gnoja do domu... zreszta, to nie jego dom, nawet tu zamemldowany nie jest :dry:

dziewczyny, wiecie czy za wytrzezwialke sie placi te 400zł tylko jak kogos zgarna z ulicy? czy jak z domu zabiora to tez musi placic?

bo tak sie zastanawiam, i mam gleboką nadzieje, ze bedzie musial jeszcze zabulic 4 stowki :cool2:

ah i jeszcze coś... witam wszystkie nowe młode
mamy !

edit:
zna ktoras niemiecki? jesli tak to bardzo prosze o przetlumaczenie :tak:
'aktiv-pflege puder. die besondere pflege fur die empfindliche haut. Fur erwachsene und kinder'

z gory.. danke ;D
I dobrze zrobiliście z ta policja..... Dobrze znam takich pijaków niestety kiedyś mieszkałam w takiej dzielnicy ze co noc policja była po 2-3 razy... A co do płacenia to chyba za każdym razem trzeba płacić ale nie jestem pewna:-)
Niemieckiego niestety nie znam ale możesz to przetłumaczyć przez słownik internetowy :-)

AGNIESZKA Ja ćwiczyłam A6W. Wytrwalam do połowy a przerwałam bo źle się czułam. Powiem Ci że z początku jest fajnie, czujesz że masz mięśnie i w ogóle. Są zakwasy to oczywiste ale potem już jest lekko. Tylko z czasem te ćwiczenia robią się nudne.

o. Przypomniałam sobie. Jak chcesz wstawić suwaczek to kliknij na któryś z naszych podpisów. Wtedy odpali ci się strona na której możesz stworzyć suwaczek.
Tam są dokładne instrukcje więc nie powinnas mieć problemu. Pozatym jest wątek o tym.
EWI44 A co to za ćwiczenia?? Można je znaleźć na internecie???

A u mnie nocka w miare... Kuba sie budził i marudził a teraz śpi :crazy: Seba spał mi ładnie całą noc i o 6:30 przyszedł do nas do łóżka i przytulił sie do taty i spał jeszcze godzine (wstał tak jak moj wychodzi do pracy )....
A pogoda taka szara ponura... nic sie nie chce ... oh....

reklama
Za mna kiepska noc mały sie obudził i strasznie płakał nie wiem co mu było jeść nie chciał:confused2::eek:
Potem wam wstawie filmik jak Kacper drepta bo wczoraj pierwszy raz udało nam sie go nakrecic:biggrin2: i był nawet zadowolony z tego że sie go kreci ale muszę jakimś cudem uruchomic ten filmik bo na kompie mi nie działa:confused2:

Co do A6W tez ćwiczyłam ale wytrwałam do 12 dnia bo mi sie znudziło cały czas jedne i te same ćwiczenia

pati A6W znajdziesz na googlach:-)czyli jak cwiczy c i cały harmonogram:-) jesli zaczniesz cwiczyc to powodzenia zycze
AgaCC W moim gimnazjum była walnienta dyrektorka tak wiec dobry wybór:-p
Elizka a jak tam dzieciaczki czekaja na nowego członka rodziny?
edit:
[video=youtube;3HMVBehkTZU]http://www.youtube.com/watch?v=3HMVBehkTZU[/video]

edit jakosc fatalna bo i kamerzysta do kitu:-p

Ostatnia edycja:
umi - O RANY GRATULACJE DLA KACPERKA!!!
JAK SIE FAJNIE CHWIEJE :-p
mysia - postrzal szyjny, jak ja tergo niecierpie ! kiedys tez dostalam na jakies 4 dni? i ani w jedna ani w druga strone nie moglam sie obracac... myslalam, ze umre :confused2:
elizka - kobito daj sobie na wstrzymanie, co Ty, chcesz sie juz rozpakowac? :sorry:

patrycja9009 tutaj masz wszystko opisane ;-) A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl

umi2 Hania czeka na braciszka niecierpliwie :-D a daniel to jeszcze mało rozumie wiec wiesz;-)
Jaki super filmik ;-) gratulacje:tak:

Asheara nie no jeszcze nie chce sie rozpakować :-D nie martw sie ja robię tyle rzeczy że juz dawno powinnam urodzic a jest wszystko oki. I tak mi sie wydaję ze przeterminuje sie troszke ;-) zobaczymy.... :p

Wstawię wam zdjecia świeże :-D

Załączniki

• DSC00803.JPG
    DSC00803.JPG
    36,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00842.JPG
    DSC00842.JPG
    56,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 33tc.JPG
    33tc.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00827.jpg
    DSC00827.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 63
hej nie pamiętam która pisała co się Łucji stało no więc wejście do pochwy zrosło się .
ale już jest ok :) zagojone nawet już jest :p
Oj nieciekawie ... ale dobrze ze jest juz w porzadku :-)

Za mna kiepska noc mały sie obudził i strasznie płakał nie wiem co mu było jeść nie chciał:confused2::eek:
Potem wam wstawie filmik jak Kacper drepta bo wczoraj pierwszy raz udało nam sie go nakrecic:biggrin2: i był nawet zadowolony z tego że sie go kreci ale muszę jakimś cudem uruchomic ten filmik bo na kompie mi nie działa:confused2:

Co do A6W tez ćwiczyłam ale wytrwałam do 12 dnia bo mi sie znudziło cały czas jedne i te same ćwiczenia

pati A6W znajdziesz na googlach:-)czyli jak cwiczy c i cały harmonogram:-) jesli zaczniesz cwiczyc to powodzenia zycze
edit:

No Umi Gratki dla Kacperka... ;-)) Spróbuje ćwiczyc zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Umi- ogromne gratulacje dla Kacperka:) Zdolniacha mały. To się teraz nabiegasz:p

Elizka- Śliczne masz dzieci. I wogóle dzielna z ciebie babka:) Widzę,że jesteś bardzo radosną mamą. Życzę szczęsliwego donoszenia i łatwego porodu.

Asheara-
Puder do aktywnej pielęgnacji.Dla szczególnej pielęgnacji wrażliwej skórki. Dla dorosłych i dzieci

A my wczoraj kupiliśmy autko. Jestem taka szczęśliwa. Przestaniemy być skazani na pomoc dziadków jeśli chodzi o wszelkie dojazdy. Mój S chodzi od wczoraj taki dumny jak paw.
A Adaś powoli bierze się do chodzenia. Coraz więcej pokonuje na nogach przy meblach:) Lubi się prowadzić. Troszke marudzi. Zobaczyłam,że ma ranki na górnych jedynkach. Już są na wybiciu. Może z tydzień i będe je już czuła. Jakoś to bardziej gładko idzie niż te dolne:):):)

Ostatnia edycja:
AgaCC ja chodziłam do podstawówki 1 na Bernardyńskiej koło Grunwaldzkiej, a gimnazjum 2 na Szopena:-) koło III LO. A składałam podania do LO nr 5 to jest chyba niedaleko Wincentego Pola chyba tak mi sie wydaje bo ty z rejonów stadionu Stali jestes prawda?;-) czy moze cos pokreciłam...
Kasiuch gratuluje postepów eh smiech dziecka jest najpiekiejszy:-)
dziekuje, zgadzam sie:)

wiesz Alex mi sie podoba mam kolege co tak ma na imie i mowimy na neigo czasem Aleksica...hehe:-D A co do moich rodzicow to wiedza co zorbil i mowia ze mala jest Najwazniejsza ale dobrze by bylo sie pogodzic...
A co do tesciow to dzwonila tesciowa(fajna bbaka tak ogolnie) powiedzila co sie stalo ja powiedzilam zeby On powiedzial co...a ona ze jak bym chciala pogadac to moge napisac...zadzwonic...??

witajcie Lejdiski...

u mnie bylam dzis w Zusie...maskara...wrrr nie lubie urzedow...

i bylam na badanich u Gina...widzilam mala...rany jak ona slodka...oojjjj :szok::-)
wazy juz ponad 1600g

Jutro umuwilam sie na spotkanie z Mym mezem...(smiesznie to teraz brzmi) na 16.00 wiec sie dowiem co on teraz mysli zrobi...Troszke sie bojee...ale dam rady

Itan mi sie nie podoba...absolutnie,,,,wole Marcina,
trzymam kciuki za spotkanie:)!

No ja tez nie znosze takich ludzi, ale w sumie spodziewalam sie tego po niej tylko jej wczorajsza reakcja mnie bardzo zaskoczyla byla taka mila i wogole. myslalam ze bedzie wszystko dobrze a tu dupa. az mi sie plakac zachcialo wiem ze to tylko jakas glupia wychowawczyni ale kurde jak mnie bedzie tak dobijala i olewala to bedzie tragedia ;/

No bardzo nieciekawie znosze, czekam tylko na weekend majowy zeby odpoczac bo juz nie mam sily chodzic do tej szkoly,. A teraz mamy caly czas sprawdziany i nie moge sobie zrobic wolnego :(

Też mysle ze ona sie wstydzi ze ma w klasie ciezarna bo moje technikum to geologiczno ( ja tam chodze ) geodezyjno drogowe i ona zawsze powtarzala ze geodezja i drogowka to dziewczyny nie mysla i zachodza w ciaze i sobie zycie marnuja a geologia to mysli chce sie uczyc i wogole. I teraz bach ja jej mowie zejestem w ciazy to psuje jej reputacje klasy...
to jej problem w takim razie:/

Czy będąc w ciąży jadałyście w restauracjach bez obaw?
ja jadlam normalnie i nic mi nie bylo:)

hej :-)
dziewczyny przytyłam :-D ważę aż 58kg :-p nareszcie Alex rośnie :-) bo już się martwiłam :rofl2:
Violett dasz radę dla kruszynki poza tym już ci dużo nie zostało więc spokojnie:tak:

właśnie kupiłam sobie soczek z buraków mniam :tak: trzeba sobie nieco hemoglobinę podnieść bo spadła mi nieco :sorry:

a jak wasz dzień??
no widzisz mowilam ze bedzie dobrze, ja nie znosilam pic tych sokow buraczkowych:/

Ale się rozpisaliście :D niestety wczoraj już nie mogłam nic napisać , szczególnie że dziecko daje w kość w pozytywnym znaczeniu :D zaczeła chodzić to wszędzie wchodzi ... ;] także nie mogę jej stracić z pola widzenia :D

Umi2 tak jestem z rejonu stali ... ale w dzielnica której mieszkam nie jest za ładna haha ale wolę to niż mieszkać na baranówce tam to się boję chodzić , a co do twojego gimnazjum też tam składałam papiery :D ale wybrałam 6 ;p

Ewa zazdroszczę ci słoneczka niestety u nas już 3 dzień pada , nawet nie mam jak wyjść na spacer z małą wczoraj to wyszłam tylko na 40min to mała wolała się ciapać w błocie :]

Przez weekend mnie nie będzie muszę wyjaśnić sytuację ojca mojego dziecka mam nadzieję że bęzie dobrze trzymajcie kciuki za mnie :)

Esennese wybacz mi jeśli źle napisałam nick ;p nie pamiętam go dokładnie jeśli ojciec kocha synka to walcz razem z nim może jednak rodzicą to przejdzie i wkońcu bęzie normalnie , zobaczysz że będzie wkońcu dobrze :)) trzymam kciuki za was:*

No ja teraz pędze zrobić małej jedzonko bo już o 6 wstała lepsze to niż wtedy co o 5 wstawała :D
Mam pytanko o której wasze dzieciaki wstają??
I czy budzą się w nocy ??
buziaczki :*:*:)

hej nie pamiętam która pisała co się Łucji stało no więc wejście do pochwy zrosło się .
ale już jest ok :) zagojone nawet już jest :p
super ze juz jest dobrze:)

edit:

hehe ale smiesznie, ale super smiga!

moje dziecie budzi sie w nocy zazwyczaj mies=dzy 3 a 4 rano a potem o 6/7 rano, ale dzis mi sie obudzil o 1 i o 5:/
i o 6 i 7:/
a budzie sie zazwyczaj ok.8 czasem pospimy do 9:)

u nas sloneczko pieknie swieci ale wiatr straszny, a maly straszna maruda sie zrobil nie wiem czemu:/ czy to skok rozwojowy czy przeziebienie?

Ostatnia edycja:
reklama
pati jakie znowu grube??? pucołowate:-p śliczny:-)
Kasiuch moze skok rozwojowy:-) a ma jakis katarek ze podejrzewasz preziebienie?
elizka sliczne zdjecia i z brzuszkiem ci do twarzy:-)
Lenka widze że Adas tez zaczą w 9 miesiacu marsze:-) Ani sie obejrzysz a bedzie biegał:-). A co do zabków to mój gorzej własnie górne zeby przechodzi nie wiem czemu

Do góry