reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mariola - o rany, gratki:tak: synek sliczny! jak bedziesz miala chwile - opisz swoj porod w odpowiednim watku.
violett - naprawde sie nie przejmuj - tak jak powiedziala Umi - ona nie ma prawa Cie tak traktowac i tyle.cWiem, ze jest ciezko ale sprobuj zlac zachowania nauczyceli kompletnie.
maagda - super, ze Lusia juz ma to co powinna ;-)

ja mam swietny nastroj poniewaz wczoraj po kolejnej awanturze P dziadka ktory jest pijakiem, zadzwonilismy na policję. hu*a zabrali na wytrzezwialke, a jeszcze sie cieszyl jak go wyprowadzali :-D:-D:-D pozatym, zlozylismy zeznania i poleci jeszcze 48 na dolek :sorry: teraz zmieniamy zamki i nie wpuscimy gnoja do domu... zreszta, to nie jego dom, nawet tu zamemldowany nie jest :dry:

dziewczyny, wiecie czy za wytrzezwialke sie placi te 400zł tylko jak kogos zgarna z ulicy? czy jak z domu zabiora to tez musi placic?

bo tak sie zastanawiam, i mam gleboką nadzieje, ze bedzie musial jeszcze zabulic 4 stowki :cool2:

ah i jeszcze coś... witam wszystkie nowe młode
mamy !

edit:
zna ktoras niemiecki? jesli tak to bardzo prosze o przetlumaczenie :tak:
'aktiv-pflege puder. die besondere pflege fur die empfindliche haut. Fur erwachsene und kinder'

z gory.. danke ;D
I dobrze zrobiliście z ta policja..... Dobrze znam takich pijaków niestety kiedyś mieszkałam w takiej dzielnicy ze co noc policja była po 2-3 razy... A co do płacenia to chyba za każdym razem trzeba płacić ale nie jestem pewna:-)
Niemieckiego niestety nie znam ale możesz to przetłumaczyć przez słownik internetowy :-)

AGNIESZKA Ja ćwiczyłam A6W. Wytrwalam do połowy a przerwałam bo źle się czułam. Powiem Ci że z początku jest fajnie, czujesz że masz mięśnie i w ogóle. Są zakwasy to oczywiste ale potem już jest lekko. Tylko z czasem te ćwiczenia robią się nudne.

o. Przypomniałam sobie. Jak chcesz wstawić suwaczek to kliknij na któryś z naszych podpisów. Wtedy odpali ci się strona na której możesz stworzyć suwaczek.
Tam są dokładne instrukcje więc nie powinnas mieć problemu. Pozatym jest wątek o tym.
EWI44 A co to za ćwiczenia?? Można je znaleźć na internecie???

A u mnie nocka w miare... Kuba sie budził i marudził a teraz śpi :crazy: Seba spał mi ładnie całą noc i o 6:30 przyszedł do nas do łóżka i przytulił sie do taty i spał jeszcze godzine (wstał tak jak moj wychodzi do pracy )....
A pogoda taka szara ponura... nic sie nie chce ... oh....

reklama
Za mna kiepska noc mały sie obudził i strasznie płakał nie wiem co mu było jeść nie chciał:confused2::eek:
Potem wam wstawie filmik jak Kacper drepta bo wczoraj pierwszy raz udało nam sie go nakrecic:biggrin2: i był nawet zadowolony z tego że sie go kreci ale muszę jakimś cudem uruchomic ten filmik bo na kompie mi nie działa:confused2:

Co do A6W tez ćwiczyłam ale wytrwałam do 12 dnia bo mi sie znudziło cały czas jedne i te same ćwiczenia

pati A6W znajdziesz na googlach:-)czyli jak cwiczy c i cały harmonogram:-) jesli zaczniesz cwiczyc to powodzenia zycze
AgaCC W moim gimnazjum była walnienta dyrektorka tak wiec dobry wybór:-p
Elizka a jak tam dzieciaczki czekaja na nowego członka rodziny?
edit:
[video=youtube;3HMVBehkTZU]http://www.youtube.com/watch?v=3HMVBehkTZU[/video]

edit jakosc fatalna bo i kamerzysta do kitu:-p

Ostatnia edycja:
umi - O RANY GRATULACJE DLA KACPERKA!!!
JAK SIE FAJNIE CHWIEJE :-p
mysia - postrzal szyjny, jak ja tergo niecierpie ! kiedys tez dostalam na jakies 4 dni? i ani w jedna ani w druga strone nie moglam sie obracac... myslalam, ze umre :confused2:
elizka - kobito daj sobie na wstrzymanie, co Ty, chcesz sie juz rozpakowac? :sorry:

patrycja9009 tutaj masz wszystko opisane ;-) A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl

umi2 Hania czeka na braciszka niecierpliwie :-D a daniel to jeszcze mało rozumie wiec wiesz;-)
Jaki super filmik ;-) gratulacje:tak:

Asheara nie no jeszcze nie chce sie rozpakować :-D nie martw sie ja robię tyle rzeczy że juz dawno powinnam urodzic a jest wszystko oki. I tak mi sie wydaję ze przeterminuje sie troszke ;-) zobaczymy.... :p

Wstawię wam zdjecia świeże :-D

Załączniki

• DSC00803.JPG
    DSC00803.JPG
    36,7 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00842.JPG
    DSC00842.JPG
    56,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 33tc.JPG
    33tc.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00827.jpg
    DSC00827.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 65
hej nie pamiętam która pisała co się Łucji stało no więc wejście do pochwy zrosło się .
ale już jest ok :) zagojone nawet już jest :p
Oj nieciekawie ... ale dobrze ze jest juz w porzadku :-)

Za mna kiepska noc mały sie obudził i strasznie płakał nie wiem co mu było jeść nie chciał:confused2::eek:
Potem wam wstawie filmik jak Kacper drepta bo wczoraj pierwszy raz udało nam sie go nakrecic:biggrin2: i był nawet zadowolony z tego że sie go kreci ale muszę jakimś cudem uruchomic ten filmik bo na kompie mi nie działa:confused2:

Co do A6W tez ćwiczyłam ale wytrwałam do 12 dnia bo mi sie znudziło cały czas jedne i te same ćwiczenia

pati A6W znajdziesz na googlach:-)czyli jak cwiczy c i cały harmonogram:-) jesli zaczniesz cwiczyc to powodzenia zycze
edit:

No Umi Gratki dla Kacperka... ;-)) Spróbuje ćwiczyc zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Umi- ogromne gratulacje dla Kacperka:) Zdolniacha mały. To się teraz nabiegasz:p

Elizka- Śliczne masz dzieci. I wogóle dzielna z ciebie babka:) Widzę,że jesteś bardzo radosną mamą. Życzę szczęsliwego donoszenia i łatwego porodu.

Asheara-
Puder do aktywnej pielęgnacji.Dla szczególnej pielęgnacji wrażliwej skórki. Dla dorosłych i dzieci

A my wczoraj kupiliśmy autko. Jestem taka szczęśliwa. Przestaniemy być skazani na pomoc dziadków jeśli chodzi o wszelkie dojazdy. Mój S chodzi od wczoraj taki dumny jak paw.
A Adaś powoli bierze się do chodzenia. Coraz więcej pokonuje na nogach przy meblach:) Lubi się prowadzić. Troszke marudzi. Zobaczyłam,że ma ranki na górnych jedynkach. Już są na wybiciu. Może z tydzień i będe je już czuła. Jakoś to bardziej gładko idzie niż te dolne:):):)

Ostatnia edycja:
AgaCC ja chodziłam do podstawówki 1 na Bernardyńskiej koło Grunwaldzkiej, a gimnazjum 2 na Szopena:-) koło III LO. A składałam podania do LO nr 5 to jest chyba niedaleko Wincentego Pola chyba tak mi sie wydaje bo ty z rejonów stadionu Stali jestes prawda?;-) czy moze cos pokreciłam...
Kasiuch gratuluje postepów eh smiech dziecka jest najpiekiejszy:-)
dziekuje, zgadzam sie:)

wiesz Alex mi sie podoba mam kolege co tak ma na imie i mowimy na neigo czasem Aleksica...hehe:-D A co do moich rodzicow to wiedza co zorbil i mowia ze mala jest Najwazniejsza ale dobrze by bylo sie pogodzic...
A co do tesciow to dzwonila tesciowa(fajna bbaka tak ogolnie) powiedzila co sie stalo ja powiedzilam zeby On powiedzial co...a ona ze jak bym chciala pogadac to moge napisac...zadzwonic...??

witajcie Lejdiski...

u mnie bylam dzis w Zusie...maskara...wrrr nie lubie urzedow...

i bylam na badanich u Gina...widzilam mala...rany jak ona slodka...oojjjj :szok::-)
wazy juz ponad 1600g

Jutro umuwilam sie na spotkanie z Mym mezem...(smiesznie to teraz brzmi) na 16.00 wiec sie dowiem co on teraz mysli zrobi...Troszke sie bojee...ale dam rady

Itan mi sie nie podoba...absolutnie,,,,wole Marcina,
trzymam kciuki za spotkanie:)!

No ja tez nie znosze takich ludzi, ale w sumie spodziewalam sie tego po niej tylko jej wczorajsza reakcja mnie bardzo zaskoczyla byla taka mila i wogole. myslalam ze bedzie wszystko dobrze a tu dupa. az mi sie plakac zachcialo wiem ze to tylko jakas glupia wychowawczyni ale kurde jak mnie bedzie tak dobijala i olewala to bedzie tragedia ;/

No bardzo nieciekawie znosze, czekam tylko na weekend majowy zeby odpoczac bo juz nie mam sily chodzic do tej szkoly,. A teraz mamy caly czas sprawdziany i nie moge sobie zrobic wolnego :(

Też mysle ze ona sie wstydzi ze ma w klasie ciezarna bo moje technikum to geologiczno ( ja tam chodze ) geodezyjno drogowe i ona zawsze powtarzala ze geodezja i drogowka to dziewczyny nie mysla i zachodza w ciaze i sobie zycie marnuja a geologia to mysli chce sie uczyc i wogole. I teraz bach ja jej mowie zejestem w ciazy to psuje jej reputacje klasy...
to jej problem w takim razie:/

Czy będąc w ciąży jadałyście w restauracjach bez obaw?
ja jadlam normalnie i nic mi nie bylo:)

hej :-)
dziewczyny przytyłam :-D ważę aż 58kg :-p nareszcie Alex rośnie :-) bo już się martwiłam :rofl2:
Violett dasz radę dla kruszynki poza tym już ci dużo nie zostało więc spokojnie:tak:

właśnie kupiłam sobie soczek z buraków mniam :tak: trzeba sobie nieco hemoglobinę podnieść bo spadła mi nieco :sorry:

a jak wasz dzień??
no widzisz mowilam ze bedzie dobrze, ja nie znosilam pic tych sokow buraczkowych:/

Ale się rozpisaliście :D niestety wczoraj już nie mogłam nic napisać , szczególnie że dziecko daje w kość w pozytywnym znaczeniu :D zaczeła chodzić to wszędzie wchodzi ... ;] także nie mogę jej stracić z pola widzenia :D

Umi2 tak jestem z rejonu stali ... ale w dzielnica której mieszkam nie jest za ładna haha ale wolę to niż mieszkać na baranówce tam to się boję chodzić , a co do twojego gimnazjum też tam składałam papiery :D ale wybrałam 6 ;p

Ewa zazdroszczę ci słoneczka niestety u nas już 3 dzień pada , nawet nie mam jak wyjść na spacer z małą wczoraj to wyszłam tylko na 40min to mała wolała się ciapać w błocie :]

Przez weekend mnie nie będzie muszę wyjaśnić sytuację ojca mojego dziecka mam nadzieję że bęzie dobrze trzymajcie kciuki za mnie :)

Esennese wybacz mi jeśli źle napisałam nick ;p nie pamiętam go dokładnie jeśli ojciec kocha synka to walcz razem z nim może jednak rodzicą to przejdzie i wkońcu bęzie normalnie , zobaczysz że będzie wkońcu dobrze :)) trzymam kciuki za was:*

No ja teraz pędze zrobić małej jedzonko bo już o 6 wstała lepsze to niż wtedy co o 5 wstawała :D
Mam pytanko o której wasze dzieciaki wstają??
I czy budzą się w nocy ??
buziaczki :*:*:)

hej nie pamiętam która pisała co się Łucji stało no więc wejście do pochwy zrosło się .
ale już jest ok :) zagojone nawet już jest :p
super ze juz jest dobrze:)

edit:

hehe ale smiesznie, ale super smiga!

moje dziecie budzi sie w nocy zazwyczaj mies=dzy 3 a 4 rano a potem o 6/7 rano, ale dzis mi sie obudzil o 1 i o 5:/
i o 6 i 7:/
a budzie sie zazwyczaj ok.8 czasem pospimy do 9:)

u nas sloneczko pieknie swieci ale wiatr straszny, a maly straszna maruda sie zrobil nie wiem czemu:/ czy to skok rozwojowy czy przeziebienie?

Ostatnia edycja:
reklama
pati jakie znowu grube??? pucołowate:-p śliczny:-)
Kasiuch moze skok rozwojowy:-) a ma jakis katarek ze podejrzewasz preziebienie?
elizka sliczne zdjecia i z brzuszkiem ci do twarzy:-)
Lenka widze że Adas tez zaczą w 9 miesiacu marsze:-) Ani sie obejrzysz a bedzie biegał:-). A co do zabków to mój gorzej własnie górne zeby przechodzi nie wiem czemu

Do góry