Moja córka była u ginekologa widziałyśmy maleństwo był nawet młody tatuś . Wierzę że dadzą rade chociaż wiem że nie będzie łatwo . Nie wiem jak odnaleźć się w tej sytuacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no bralam ja w sobote, seksu nie bylo ale byla taka sytuacja ze sie przestraszylam ze zaciaze znowu i woalalam zadzialac wczesniej...kasiuch porażka normanie szok ja to bym sie niezle wystraszyła...
ty w ciazy byłaś? chyba cos przegapilam albo zle zrozumiała
nie dziwie jej sieArtystka jutro będzie miała przebijany pęcherz. Czyli prawdopodobnie jutro urodzi :-) . Ale napisała, że panicznie się boi.![]()
dziekuje dochodze do siebieWitam dziewczyny! przepraszam, że ostatnio tak was zaniedbuje ale najpierw zachorowałam ja potem Miki sama z nim w domu ja umierałam on marudził więc po prostu cudo. Potem zaliczyłam jeszcze pogotowie z Mikim bo mi się syropem zakrzsztusił a wczoraj jak padłam to rano jak budzik zaczął dzwonić to dopiero po chwili zajarzyłam o co chodzi więc przepraszam ale was nie na drobie.
Kingusia Gratuluje, piękna księżniczka;-)
Kasiuch mam nadzieje, że już zdecydowanie lepiej się czujesz!
Elizka no czekam z nie cierpliwością, co tym razem chłopiec czy dziewczynka:-)
Artystka jutro będzie miała przebijany pęcherz. Czyli prawdopodobnie jutro urodzi :-) . Ale napisała, że panicznie się boi.![]()