reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2- moze to i nie jest głupi pomysł..jednak teraz tak mowie i jestem swiecie przekonana co do swojego zdania..ale jak to wyjdzie to sie jeszcze okaze po drodze :) wiec jest dla Niego szansa jesli bedzie chcial byc przy tym wszystkim..bo nie mowie ostatecznie "nie" xD :)

reklama
zaskoczona ja się dziwię jak możesz się wstydzić swojego faceta... ja się bardziej bałam wizyty u lekarza :) później się przyzwyczaiłam... a najgorzej było jak leżałam w szpitalu... miałam tam robioną kolposkopię (czyli w skrócie najpierw wkładają wziewnik, potem mikroskop i patrzą) a że jest to szpital studencki to nie muszę mówić że osób przy badaniu było sporo :p (faceci też, w tym mąż dziewczyny która ze mną leżała - stażysta :p) ale czego się nie robi dla własnego, ukochanego dzieciaczka :) wstyd wstydem a zdrowie najważniejsze...
więc nie chcę Ci nic sugerować ale ja gdybym mogła rodzić naturalnie to chciałabym żeby M. był przy mnie... i to chyba bym bardziej wolała jego niż mamę... bo przy mamie jakoś tak głupio by mi było krzyczeć a jeszcze jakby się jakieś słowa mi wyrwały :p

umi2- juz gdzies wspominalam ze jestem dopiero w 4 miesiącu:) a tam w moim przypadku powinnam chodzic gdzies na wakacjach :)
Czy w szkole rodzenia po za tym ze ucza technik oddychania itd. to czy tam sa pokazywane np. jak wykapac dzieckko albo jak je przewinac i jak je karmic? wiem, ze moze jest to banalne pytanie ale naprawde nie wiem tego i chcialabym sie dowiedziec ;)

aaaaaaaa :D to ja tutaj wychodze na jakas mega bezwstydnice :D:D:D:D!!!!!
ja tam nago moglabym paradowac miedzy ludzmi :D:D:D... nie jeden mezczyzna widzial mnie nago - mam tu na mysli lekarzy gin - mialam ich juz paru - i fotografow :D!!!
i mnie to jakos nie rusza, boze cialo jak cialo, kazda z nam ma cycki i picze :p:p:p xD!!!!
nie no edytka ja bym umarla ze wstydu ---> jedyna rzecza jaka mne przeraza to lewatywa, beda mi plukali odbyt ;p bleeeeeeee...... no ale coz, sa i gorsze rzeczy :D:D:D!!!!
a to ze beda mnie widzieli np. stazysci czy przerozni lekarze to pikus.... :D

a co do wstydu przed facetem, to my jestesmy z P. jacys perwersyjni :D ---->np. razem sie kąpiemy, i P. potrafi wyjsc w trakcie z wanny usiasc na kiblu obok i wysrac :D:D:D bleeee.... hahaha... nie no my nie mamy przed soba zadnych oporow - po co :D....?? przeciez to ludzkie takie xD xD!!!

szczerze mówiąc rozwarcie na 1 palec to nie taka tragedia... dziewczyny chodzą z większymi rozwarciami :p
ale jak nie ma innego wyjścia i musi artystka być w szpitalu to cóż zrobić...
pozostaje Nam trzymać kciuki :)

a co do wstydu przed facetem, to my jestesmy z P. jacys perwersyjni :D ---->np. razem sie kąpiemy, i P. potrafi wyjsc w trakcie z wanny usiasc na kiblu obok i wysrac :D:D:D bleeee.... hahaha... nie no my nie mamy przed soba zadnych oporow - po co :D....?? przeciez to ludzkie takie xD xD!!!

hahaha :D nie tylko Wy :D a lewatywa to fakt - nic przyjemnego ;/

a co do wstydu... może mniej mnie przeraża że jestem naga niż to że patrzą akurat między nogi :p i w dodatku wsadzają paluchy i takie tam :p

reklama
jestesaniołkiem- hehehehe xD moj D. przy mnie tez wyznaje zasade "nic co ludzkie nie jest mi obce" i sie stosuje do Niej ale oczywiscie tylko przy mnie xD:) i sie nie raz ze mnie smieje ze ja to taka chodzaca zawstydzona dziewucha xD no coz..sa rzeczy przed ktorymi sie nie przelamie i koniec i kropka hehe xD a to ze moj D. to kochany bezwstydnik to w niczym mi nie przeszkadza to a wrecz odwrotnie hehehe xD

Do góry