reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch Tobie tez wyslalam a noz cos sie przyda :) Przepisiki sa fajne :))
dziekuje zaraz zobacze:);-)

Czasem lezalam tylko w samych majtkach :)) hehe wiemw iem wiem brzmii to dziwnie :)) Ja rodzilam w Irlandii szpital rewelacja :)) Mialam sale 5 osobowa lezalam kolo okna ... Kazde lozko ma swoj parawan wiec zakrywalam sie na obkolo slonko mi swiecilo i sobie odpoczywalam :)) Obie z Nadia lezalysmy czesto nagie Lekarka mowila ze to bardzo wazne :) Mialam gdzie i nikt nie wchodzil mi za parawan zawsze pytano czy mozna wejsc i w ogole :) Jak byl obiad to tez rano przychodzili i sie pytali na co mam ochote z 3 dan w ogole lody galaretki owoce jogurty rozne soki rozne kawy czy herbaty ... Obsluga wspaniala Przychodza czesto pytaja co potrzebujesz w kazdej salii ogromna lazienka z calym wyposazeniem :) Tylko po porodzie pomoglii mi sie ubrac trzymalam wiszacy brzuch i poszlam do swojej sali ;/ A Nadinke zaraz mi przywiozly byla 23 mialam ochote przynajmniej godzinke pospac A zaraz dzidziusia przyniesli i tak caly czas byla ze mna :) Sadze ze porod mialam lekki Bardziej te caly szwy bolaly podczas sikania ... ;/ Porod w Ie rewelacja Naprawde polecam jak najbardziej :))
pozazdroscic takiego szpitala!!
Widzę, że rozmowa o szpitalach... :-)

ja byłam tylko w szpitalu jak... się urodziłam :-D
i jedynie w odwiedzinach do kogoś ;-)

więc dopiero przede mną wrażenia z porodówki i z innych typu rzeczach hyhyhy :-D
szczególnie, że rodzę tutaj, w Anglii ... zobaczymy jak to będzie...
ale szpital ma dobre opinie i widziałam nawet na necie, że bardzo ładnie wygląda wszystko, a nawet w szpitalu byłam i bardzo ładny :tak: ponoć ma 10 lat ten szpital... to nie taki stary :blink:

ale ponoć na porodówce puszczają spokojną jakąś muzyczkę :-D więc nieźle :sorry2:
ale co mi da ta muzyczka jak będę zestresowana na maksa :-D

ale ja to bardzo bojaźliwa jestem, więc nie wiem jak to będzie, mam nadzieję, że przeżyję
dziwny_.gif

nie martw sie ja tez pierwszyraz w szpitalu lezalam po porodzie, i w ciazy strasznie sie tym stresowalam ,i tak naprawde zalapalam mega dola bo chcialam wyjsc jak najszybciej a przetrzymali nas az 5 dni, ale za muzyczke na oddziale duuuuzo bym oddala!

to skoro juz o szpitalu i krzykach to powiem Wam jedna rade przyszle mamuski:
PRZY PARCIU ZAMYKAJCIE OCZY !!!!!!!!!!
ja krzyczalam i otwieralam oczy i parlam w policzki i mialam popekane naczynka w oczach i prawe oko mialam cale krwia zalane, i wygladalam jak alien!! az lekarze sie dziwili:szok:takze pamietajcie zeby zamykac oczy...:tak::tak::tak:
a ja nie lubie szpitali!:no:niektore polozne i lekarze to tragedia!

reklama
A no łobuziara mała :tak:. Czasem nie mam już do niej siły, daję ją wtedy tatusiowi ale płacze u Niego i muszę z powrotem brać ją do siebie na ręce... Nie mam kiedy odpocząć. Nie raz jest tak że nie mam kiedy zjeść i wyjść do toalety... :shocked2:

A no łobuziara mała :tak:. Czasem nie mam już do niej siły, daję ją wtedy tatusiowi ale płacze u Niego i muszę z powrotem brać ją do siebie na ręce... Nie mam kiedy odpocząć. Nie raz jest tak że nie mam kiedy zjeść i wyjść do toalety... :shocked2:

Nio to niezle......Biedatwo.....Musisz jakos mala ustawic...ehhee..wiem wiemn latwo mowic...ehhe

femme fatal! Obecnie mam przerwę. Chodzę do Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Zespole Szkół Handlowych na ul. Saperów :)

Próbuję ją jakoś od siebie delikatnie odzwyczajać. Kładę ją do łóżeczka, układam przy niej zabawki, rozmawiam do niej nie biorąc jej na ręce. Mam taki leżaczek to też ją do niego przyzwyczajam. Zaczyna się budzić, zaraz będę musiała mleczko szykować :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Próbuję ją jakoś od siebie delikatnie odzwyczajać. Kładę ją do łóżeczka, układam przy niej zabawki, rozmawiam do niej nie biorąc jej na ręce. Mam taki leżaczek to też ją do niego przyzwyczajam. Zaczyna się budzić, zaraz będę musiała mleczko szykować :)

Nio wlasnie moj kolega tez podobnie robil ze swym bratem....

ja ide spac...

Buzka

Diewuchy muszę się pochwalić zaliczony drugi egzamin i jest 4+:-):-):-):-):-)

sylcia007
ale mi nic nie dochodzi nie wiem o co chodzi:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry