dziekuje zaraz zobacze;-)Kasiuch Tobie tez wyslalam a noz cos sie przyda Przepisiki sa fajne )
pozazdroscic takiego szpitala!!Czasem lezalam tylko w samych majtkach ) hehe wiemw iem wiem brzmii to dziwnie ) Ja rodzilam w Irlandii szpital rewelacja ) Mialam sale 5 osobowa lezalam kolo okna ... Kazde lozko ma swoj parawan wiec zakrywalam sie na obkolo slonko mi swiecilo i sobie odpoczywalam ) Obie z Nadia lezalysmy czesto nagie Lekarka mowila ze to bardzo wazne Mialam gdzie i nikt nie wchodzil mi za parawan zawsze pytano czy mozna wejsc i w ogole Jak byl obiad to tez rano przychodzili i sie pytali na co mam ochote z 3 dan w ogole lody galaretki owoce jogurty rozne soki rozne kawy czy herbaty ... Obsluga wspaniala Przychodza czesto pytaja co potrzebujesz w kazdej salii ogromna lazienka z calym wyposazeniem Tylko po porodzie pomoglii mi sie ubrac trzymalam wiszacy brzuch i poszlam do swojej sali ;/ A Nadinke zaraz mi przywiozly byla 23 mialam ochote przynajmniej godzinke pospac A zaraz dzidziusia przyniesli i tak caly czas byla ze mna Sadze ze porod mialam lekki Bardziej te caly szwy bolaly podczas sikania ... ;/ Porod w Ie rewelacja Naprawde polecam jak najbardziej )
nie martw sie ja tez pierwszyraz w szpitalu lezalam po porodzie, i w ciazy strasznie sie tym stresowalam ,i tak naprawde zalapalam mega dola bo chcialam wyjsc jak najszybciej a przetrzymali nas az 5 dni, ale za muzyczke na oddziale duuuuzo bym oddala!Widzę, że rozmowa o szpitalach... :-)
ja byłam tylko w szpitalu jak... się urodziłam
i jedynie w odwiedzinach do kogoś ;-)
więc dopiero przede mną wrażenia z porodówki i z innych typu rzeczach hyhyhy
szczególnie, że rodzę tutaj, w Anglii ... zobaczymy jak to będzie...
ale szpital ma dobre opinie i widziałam nawet na necie, że bardzo ładnie wygląda wszystko, a nawet w szpitalu byłam i bardzo ładny ponoć ma 10 lat ten szpital... to nie taki stary
ale ponoć na porodówce puszczają spokojną jakąś muzyczkę więc nieźle
ale co mi da ta muzyczka jak będę zestresowana na maksa
ale ja to bardzo bojaźliwa jestem, więc nie wiem jak to będzie, mam nadzieję, że przeżyję
to skoro juz o szpitalu i krzykach to powiem Wam jedna rade przyszle mamuski:
PRZY PARCIU ZAMYKAJCIE OCZY !!!!!!!!!!
ja krzyczalam i otwieralam oczy i parlam w policzki i mialam popekane naczynka w oczach i prawe oko mialam cale krwia zalane, i wygladalam jak alien!! az lekarze sie dziwilitakze pamietajcie zeby zamykac oczy...
a ja nie lubie szpitali!niektore polozne i lekarze to tragedia!