reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Z tego co widzialam na inny watku moge powiedziec (mam nadzieje,ze Bezsenna nie bedzie zla), ze mamy od 9:50 Kubusia na swiecie:D:D:D Bezsenna urodzila:D silami natury:D maly dostal 10 punktow:D

GRATULACJE DLA MAMY! KUBUS WITAMY NA SWIECIE!!!:-D

reklama
AguśZakochana chyba masz racje ci faceci chcą zebyśmy byli ich podwładnymi i zebysmy szalały na ich punkcie:/ wiesz co mój tez tak za mamusia lata. Co by mu nie powiedziała to on zrobi. Jesli ja mam w czyms racje a on sie ze mna sprzecza to zawsze mi mówi "to zapytaj sie mojej mamy ona ci powie ze to prawda"

anetka551 co do tego pasa pani teresy to mocno ściska brzuch? i sa chociaz po nim jakies widoczne efekty? Wiem ze taki Pas za duzo nie ździała ale szukam tez takiego zeby nosic na codzien i zakryc galarete na moim brzuchu bo jak ubiore obcisła bluzke to poprostu porażka. A odpowie mi ktos co do tej karty czipowskiej? Jakie mam zabrac papiery ze soba zeby odebrac karte która jest potrzebna do lekarza dla mojego dziecka?

A teraz powiem tak... Mój facet wrócił do domu około 4,5 nad ranem. Oczywiscie sie obudziłam i pytalam go gdzie on teraz przebywa, przepraszałam i prosiłam zeby został w domu a on mi nie odpowiadał:/ ani słowem sie nie odezwał! Zobaczył tylko małego jak śpi, zabrał jakies rzeczy i poszedł:{ nawet niewiem czy do pracy chodzi bo jak do niego dzwonie to ma właczony telefon a zazwyczaj jak pracuje to ma go wyłaczony... Dla mnie to prostu było bezczelne ze sie nie odezwał. Niemam siły nawet o tym myślec jestem taka zmeczona ze usnełabym na stojąco a maly marudny i ani minuty nie chce spac... Justysia1a naprawde nie pamietam o co poszło o jakąs bzdure tylko potem zaczelismy sobie wypominac przeróżne rzeczy które sie działy rok temu ja to poprostu krzyczłam jak opetana na niego a on jest raczej spokojny ale go chyba tak wkurzyłam ze no poprostu sobie wyszedł:/ z jednej strony sie mu nie dziwie bo ostatnio jestem taka wiecznie zła i zmierzła i wkurzyłoby mnie nawet że wazon jest źle postawiony ale nie musiał wychodzic!!! Mógł sie nie oddzywac... Już sobie codziennie powtarzam ze sie zmienie ze bede taka jak kiedys. Wesoła i dowcipna a tu ledwo co stane to to wszystko mnie denerwuje i klnę ciągle poD nosem na wszystko... A jeszcze jedna sprawa dziewczyny... NIEMAM MIESIĄCZKI OD PORODU... cZY JEST MOŻLIWE ŻE JESTEM ZNÓW W CIĄZY CZY TAK DŁUGO SIE CZEKA NA PIERWSZA MISIACZKE?

ZOSIEK TO SUUUUUPER!!!! miała wywołąany poród tak? Jakie wymiary miał malutki? I za ile wyjdzie ze szpitala? Ale sie ciesze az mi sie odechcialo spac:) nieznam do porzadku dziewczyny ale bardzo ja lubie i sie ciesze ze wszystko dobrze sie skonczyło a ona sie tak martwiła ze cos sie dzieje nie tak... Jak masz z nia kontakt to pozdrów ja i niech malucha ucałuje:)

Ostatnia edycja:
Mówiłam to od początku że jej jest głupio jak każda po niej jechała od góry do dołu://// oliwka_11 dlaczego powiedziałaś:A ja do łóżka poszłam z moim dupkiem jak byliśmy ze sobą 6 mc?:/// Nie jestes z ojcem dzieci?

Truskawka gdyby Zosiek wiedziala ile Kubus mierzy to by napisala :-p
a co do karty to nie wiem :sorry:

Swietna wiadomosc :-) tez rano szperalaam ze inf wsprawie bezsennej ale rano jeszcze nic nie wiedzialam :tak: super Gratuluje :tak::happy:

Bezsenna-Gratuluje!!!!buziaki dla Kubusia:)))

Truskawa-nie pomoge jesli o karte chodzi..:no:co do miesiaczki to zalezy czy karmisz piersia....czy nie.....

Polna-no chyba sie zbiore i pojade....przynajmniej nie bede sama w domu...

a wiem wszystko:p ale nie sadzilam,ze to az takie istotne:p waga 4150 "wzrost" 57cm:) to info od Kingi, bo ja nie mam jej numeru (tzn Bezsennej):)

Truskawka- kurcze to normalnie przerażające że tak się zachował:-(.
Najgorsze co może byś to właśnie nie odzywanie się i wychodzenie bez słowa:szok:.
Nie mam pojęcia co ja bym zrobiła na Twoim miejscu. Jeśli dobrze żyjesz z teściami to może pogadaj z Nimi bo pewnie Twój widuje się ze swoimi rodzicami.
I może najlepiej napisz mu jakąś wiadomość że przepraszasz, że sama siebie nie poznajesz :sorry:. Myślę że powinien zrozumieć tym bardziej że zajmowanie się dzieckiem nie jest takie proste i też na humoru działa... wiem po zachowaniu moich koleżanek które urodziły.. też miały zmiany nastroju.
Mam nadzieję że jakoś się ułoży.:hmm:

polna_N no może i tak:tak: mam tylko nadzieję, że dziąsełka jeszcze jej nie bolą :tak::tak:

panistepelek ojejj nie dość, że tyle czekania, to jeszcze tyle płacić trzeba.. :eek: jeżeli się nie mylę to jak moja mama miała testy to nic nie płaciła, ale za to po wizycie dostała recepte na tyle leków, że dość dużą sumkę musiała w aptece zostawić :-p

truskawa10017 nieładnie się zachował :baffled: mógł Ci chociaż to wszystko wyjaśnić a nie tak wejść i wyjść bez słowa.. ja to bym chyba mojego udusiła jakby mi taki numer wywinął :-p
ten pas mocno ściska brzuch, ja noszę go codziennie i właśnie pod bluzką już nie widać tak brzucha. Naprawdę polecam :tak:;-)

Gratulacje Bezsenna !

kolia to najwazniejesze, ze sami :) ale powiem ci ze ciezko nawet jak dwojka pracu a przynajmniej zaczyna nawte cos wynajac :( a co do wchodzenia na glowe no to powiem ci, ze mi czasem tosiula wchodzi na glowe :p czasem na za duzo jejpozwalam :p

agus nie chce cie straszyc ale ja mdlosci mialam do 6 miesiaca :( mam nadzieje, ze z toba bedzie inaczej :)

anetka GRATULUJE ZDANEGO EGZAMINU :) bardzo fajnie, ze udalo sie bez bledu :) heh no to teraz tylko praktyka i witam w groni kierowcow :) wspolczuje ci ze tak sama siedzisz :( ja do 17 wytrzymac nie moge, a co dopeiro caalydzien, a co do nauk hmm my mielismy pol godzinne spotkanie przed, zeby wytlumaczyc nam jak to bedzie ywgladalo i co po kolei mamy robic, tak naprawde to spotkanie do niczego sie nie przydalo, no ale trzeba bylo byc :(

mamaola jedz jedz na urlop :) warto odpoczniesz od wszystkiego, a od meza czasem odpoczac tez trzeba :)

trsukawka wiec z tego co czytalam to juz nie karmisz piersia, lepiej zrob sobie test, bo mi sie wydaje, ze mozesz byc w ciazy, jezeli nie karmisz piersia to w najblizszym czasie powinna przyjsc, ale najlepiej jak zapytasz gin, ja na twoim miejscu wlasnie tam bym sie skierowala :tak: a co do twojego faceta, wiesz powiem ci ze nie zachowuje sie fair, powinien pogadac

BEZSENNA OGROMNE GRATULACJE!!! WITAMY CIE KUBUSIU :)

reklama
Wow ale duży chłopczyk sie urodził:)heh juz nie moga sie doczekać zeby zobaczyc zdjecia malucha:) mamaola nie karmie piersią i nadal niemam miesiaczki!!!:/ Żadna z was nie odbierała karty czipowskiej dla dziecka?:/ Justysia1a wiem że to przerażajace bo nie umiem se teraz dac rady z małym a tymbardziej że moja mama blisko mnie nie mieszka a na dodatek chodzi do pracy i niema mi kto pomóc przy małym... Nie umiem se nawet jedzeia zrobic bo jak go położe do łozeczka to zaraz placze:/ Napisałam juz mu chyba ze 100 sms-ów i ani na jednego nie odpowiedział!!! Może dzisiaj wróci do domu to teraz go nawet nie wypuszcze chodźby mieliśmy sie pobić to go z domu nie puszcze... Napewno nie jest u rodziców bo jego mama zaraz by do mnie dzwoniłą co sie stało...matosia ty mnie nie strasz z ta ciąża bo teraz to by mi serce stanęło :o nie ja lece dzisiaj po test... Bo niema co zwlekać...

anetka551 a nie widac go pod bluzką? i ile za niego zapłaciłas hmm? wiesz co ja mam takie majtki wyszczuplające i jak je załoze to te sadełko do góry wychodzi i na dole mam plasko a u góry jedna wielka fałda:/ jest ten pas pod piersi czy tylko sam dół?

Ostatnia edycja:
Do góry