reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Truskawka - a o co Wam konkretnie poszło?? W sumie ja uważam że odpowiedzialny facet nie powinien znikać bez słowa wytłumaczenia mimo wszystko. Kurcze tak zostawić CIebie i dziecko? Hmm trochę nie ciekawie z Jego strony:no:
Ale mam nadzieję że wróci i sobie jakoś wszystko wytłumaczycie:sorry:.
Ja to np. bym dostała chyba zawału gdyby mój D się nie odzywał i nie odbierał tel. i pewnie bym Go zostawiła skoro tak by się zachowywał ale Ty masz inną sytuacje bo macie dziecko i musicie jakoś dojść do porozumienia :tak:
Postaraj się dowiedzieć od Jego znajomych i rodziny gdzie może być...
3mam Kciuki:) Wszystko będzie dobrze:-) Musi być:tak:

Panistepelek
- z tego co ja pamiętam to moja mama też musiała płacić jak mi kiedyś takie badania robiła. Dla mnie to chore ze jak na kasę chorych i do tego trzeba płacić:/
Ja jak miałam te badania to i tak nic nie wyszło:| Miałam jakąś wysypkę która wyglądała jak pokrzywka i zrobiliśmy badania na wszystko i nic nie wyszło:/ A z tego co pamietam to zapłacili 300 zł za te badania które i tak nic nie wykazały.

Ostatnia edycja:
reklama
Panistepelek ooo matko :szok: to jakies zarty zeby tyle placic za testy :no::confused2:
nie wiem czemu tak jest , moja siostra w tamtym roku robila testy Lucji i nic nie placila :sorry:ta kolejki przerazaja :baffled:
a zabki pokazuja sie czy nie ??

Truskawka a wogole dzownilas do Jego rodzicow czy wsplonych znajomych czy go nie widzieli ?

Moja wlasnie usnela wiec mam chwile spokoju :tak:

A gdzie się podziała założycielka tematu?:baffled:

A co do poznania facetów :-p Ja swojego też poznałam na necie a dokładniej na NK :-). Zaczęliśmy ze sobą pisać... później na gg później smsy :p I kiedy już zmienił sobie sieć telefonu na moją orange to już wiedziałam że to będzie ten jedyny :tak:
A pierwszy raz spotkaliśmy się na cmentarzu :laugh2: hehe :-p
W sumie to zawsze chciałam takiego faceta :-) Z poczuciem humoru i taki wariat mój;-) Taki ja tylko przeciwnej płci :-) A co do pierwszego pójści do łóżka to było to równo po 2 miesiacach od kiedy się poznalismy na realu... wiem wiem wczesnie ale po 2 miesiącach wiedzielismy o sobie praktycznie wszystko:-D i czułam że znam Go przynajmniej od 2 lat.
Dzisiaj jestesmy ze soba dokładnie 8 miesiecy i 18 dni i póki co to układa nam sie tak dobrze jak na początku znajomości... ee co ja gadam:p jest o 1000 razy lepiej :-)
A co najlepsze to Nasi rodzice już powoli planują nam wesele;P
teściowa ostatnio też powiedziała że przydało by się nam maleństwo i ze mam bardzo dobre podejście do dzieci:)

Ostatnia edycja:
Justysia strasznie wscibska Jestes :-p:-D

Nie no ja tez sie zastanawiam jak sobie poradzila oile faktycznie to nie byla jakas prowokacja :sorry::ninja2:

POLNA ,JUSTYSIA mi to sie wydaje że je głupio sie robiło jak prawie każda pisała jak to po 3 mc...itd ,pewnie czyta ale nie pisze !!!

A ja do łóżka poszłam z moim dupkiem jak byliśmy ze sobą 6 mc , znałam go od dziecka więc dziwie sie że tak długo zwlekałam ,tak ja zwlekałam bo gdybym nie nacikała Daniela to pewnie nasz 1 raz byłby o wiele pożniej

reklama
Do góry