Justysia1a
Fanka BB :)
Truskawka - a o co Wam konkretnie poszło?? W sumie ja uważam że odpowiedzialny facet nie powinien znikać bez słowa wytłumaczenia mimo wszystko. Kurcze tak zostawić CIebie i dziecko? Hmm trochę nie ciekawie z Jego strony
Ale mam nadzieję że wróci i sobie jakoś wszystko wytłumaczycie.
Ja to np. bym dostała chyba zawału gdyby mój D się nie odzywał i nie odbierał tel. i pewnie bym Go zostawiła skoro tak by się zachowywał ale Ty masz inną sytuacje bo macie dziecko i musicie jakoś dojść do porozumienia
Postaraj się dowiedzieć od Jego znajomych i rodziny gdzie może być...
3mam Kciuki Wszystko będzie dobrze:-) Musi być
Panistepelek- z tego co ja pamiętam to moja mama też musiała płacić jak mi kiedyś takie badania robiła. Dla mnie to chore ze jak na kasę chorych i do tego trzeba płacić:/
Ja jak miałam te badania to i tak nic nie wyszło:| Miałam jakąś wysypkę która wyglądała jak pokrzywka i zrobiliśmy badania na wszystko i nic nie wyszło:/ A z tego co pamietam to zapłacili 300 zł za te badania które i tak nic nie wykazały.
Ale mam nadzieję że wróci i sobie jakoś wszystko wytłumaczycie.
Ja to np. bym dostała chyba zawału gdyby mój D się nie odzywał i nie odbierał tel. i pewnie bym Go zostawiła skoro tak by się zachowywał ale Ty masz inną sytuacje bo macie dziecko i musicie jakoś dojść do porozumienia
Postaraj się dowiedzieć od Jego znajomych i rodziny gdzie może być...
3mam Kciuki Wszystko będzie dobrze:-) Musi być
Panistepelek- z tego co ja pamiętam to moja mama też musiała płacić jak mi kiedyś takie badania robiła. Dla mnie to chore ze jak na kasę chorych i do tego trzeba płacić:/
Ja jak miałam te badania to i tak nic nie wyszło:| Miałam jakąś wysypkę która wyglądała jak pokrzywka i zrobiliśmy badania na wszystko i nic nie wyszło:/ A z tego co pamietam to zapłacili 300 zł za te badania które i tak nic nie wykazały.
Ostatnia edycja: