reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kolia a pozniej bedzieicie razem z rodzicami mieskzali czy sami? jezlei cchecie z rodzicami to odradzam odrazu :D cos o tym iwme i to najgorsza decyzja jaka mozna podjac :p

truskawka
wiesz no nie wiem jaki twoj facet jets,ale ja swojego tylko raz do takiego stanu doprowadzilam, ze ywchodzil z domu, ale w koncu nie wyszedl :p, troche nie fair, ze nie odbiera tel mimo wszystko.. no nie wiem, uwazam, ze powinien wrocic i obgadac sprawe. ale proboj do niego dzwonic moze sie odbierze w koncu, moze sms napisz? no nie wiem, popros zeby chociaz ci napisal gdzie jest

a my uciekamy, jedziemy do dziadkow na basen :p tosia sie nie pokapie ale moze nozki pomoczy? za to ja sobie poplywam :D ach juz nie moge sie doczekac ok lece papa

reklama
Matosia poczekaj , przyjdzie taki czas ze sama bedzie wleczala Tosi bajke zeby tylko chwila ciszy byla i zajela sie ogladaniem :-):tak:
a z tymi restauracjami to uwazaj ;-) moja kuzynka po weselu pojechala do domu !! w niedziele kolo 10 przyjechali i mowia ze chca reszte jedzenia co zostal to dali im 2 blaszki ciasta , jakies 3 misieczki salaty i troche wedliny :confused2: heh smiechu warte :sorry:moja szwagierka pracowala przy weselach to nieraz mowila ze braly normalnie do domow ciasta,owoce i inne rzeczy a mloda para miala zaprzeproszeniem ochlapy bo wmawial im szef ze tylko tyle zostalo :sorry:

Kolia a ja sobie nie wyobrazam wesela jedno dniowego :no: jak sie bawic to na calego :-)

Truskawka a przepraszalas go w smsach ? :sorry: ja Ci nie pomoge bo lepiej znasz swojego faceta i wiesz dokladnie o co poszlo !!
fakt zle zrobil ze sie nie odzywa i nie daje znaku zycia :confused2: widac musialas go niezle zdenerwowac :-p:rofl2:

Pozwolicie ,ze sie wtrące co do wesela.Moim zdaniem kazdy robi wesele takie na jakie jest go stać.Mnie nie bylo by stac na 2 dniowe szalenstwo.Poza tym bliskiej rodziny nie mam duzej,a nie bede zapraszać przecież wszystkich kuzynów rodziców z dziecmki których widze raz na 5 lat.Tylko po to by miec 200 osób.Moja mama ma tylko brata,tata siostre z dziemi plus chrzestni z rodziną ,dziadkowie i moje rodzeństwo to raptem 35 osób do tego 2 najblizsze kolezanki,i od strony mojego chlopaka jakies 25 osób.I to tyle.Poza tym wydaje mi sie ,ze takie jednodniowe wesela są teraz w modzie.Ja drugi dzień nie mialabym juz takich typowych poprawin tylko dyskoteka i grill dla znajomych.Bo mamy duzo znajomych a ciezko by mi bylo kazdego zaprosic jeszcze z osobą towarzyszącą.Dlatego bym ich zapraszala na slub a potem dopiero na te "poprawiny".

A co do regionów to byliscie kiedys na goralskim weselu?? Tam sie pije i bawi od czwartku do nastepnej soboty:tak::tak: czyli srednio z 10 dni.Ja bylam 2 lata temu,to jeden koleś po 4 dniach picia dostał drgawek i go pogotowie wzieło.A bylo to rodowity goral.My po 3 dniach wrocilismy.

Karolina- zostań bo i tak mało kto teraz się tutaj odzywa:p

A co do wesel to ja uważam że zazwyczaj ludzie robią duże żeby się pokazać znajomym jacy oni to nie bogaci :| U mojej siostry rodzonej ma być około 250 osób, fakt mamy dużą rodzine ale ja w przeciwieństwie do Niej wolała bym mieć małe skromne wesele góra 100osób.
Po za tym niby raz w życiu jest wesele ale ile to kasy pójdzie w jeden dzień:/ Dobra przyznam się:p Nie lubię wydawać kasy na to co nie jest aż tak bardzo potrzebne:p

Ostatnia edycja:
Karolina no wlasnie czemu uciekasz ? :sorry:

Justysia czy ja wiem , My bogaci nie jestesmy :-p :-) ale rodzice zrobili wesele na 200 osob niedlatego zeby pokazac jacy to Oni nie sa tylko z racji tego ze wydaja za maz ostatnia corke - u Nas przynajmniej jest cos takiego ze z cala rodzina utrzymujemy kontakt no a ze jest taka duza to nie moja wina !!

Mazia ja raz widzialam goralksie wesele na plycie :rofl2: podobalo mi sie :tak: lby maja strasznie mocne , mimo ze dzien wczesniej pili litrami drugiego dalej pije i im malo :szok::sorry:

hej dziewczyny:)
no na Lwowskiej to jest tragedia:p
a jesli chodzi o bezsenna to poszla dzis do innego szitala iprzyjeli ja bez problemu;]zostawili ja i zrobili ktg ale niestety zadnych skurczy..=/
ja dzis mam wizyte u gin..mamnadzieje ze wszytsko ok z dzidzią;-)

samasamotna no wkoncu jest w szpitalu :tak: dzieki za info ;-)
nom ciekawe kiedy urodzi wkoncu tego Kubusia - bo chyba tak ma kiec na imie Jje synek ? :sorry::happy: napisz Jej ze Trzymamy Kciuki ;-)

reklama
samasamotna powiem Ci że ogólnie na młodych mamach jest teraz mało dziewczyn w ciąży bo wiekszość się rozpakowała. :) Ale widzę że będziesz młodą mamą wiec zapraszamy na wątek główny. :) :tak:

Do góry