reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam wszystkie mamusie i przyszle mamusie :-)
ja mam 18 lat i za 2 miesiace bede mama jest tutaj ktos w moim wieku ??
pozdrawiam ;-)

reklama
witam serdecznie :) jestem tu nowa i ciesze sie ze znalazlam to forum :)

ja urodzilam swojego babla 26go lutego 2007 roku i od tego czasu jestem szczesliwa mamusia :) mialam wtedy 25 latek :) wiec chyba sie nadaje do tego tematu :)

pozdrawiam serdecznie wszytskie mamusie i ich pociechy :)

Layla co do tego przeziebienia tonie wiem jak jest ale jak jeszcze karmilam to przeszlam sie doslownie pare metrow z odkryta piersia bo czegos tam zapomnialam zrobilam mi sie nagle zimno tak ze mnie cala trzeslo i przez jakies 10 min nie mogla opanowac tego trzesienie przyjemne nie bylo wiec pozniej na wszelki wypadek pilnowalam;-)
Maagda_ u mnie to samo pogoda do d.... a okolo 18 sie rozpogodzilo Miki nie spi od tej h wiec my skorzystalismy;-)
BlackWizard gratuluje mlej kolejnych zabkow Miki jest starszy a nie ma jeszcze nic:-p
Umi Miki tez na poczatku nie byl smoczkiem zainteresowany ale teraz zasnac bezs niego to by byl problem chociaz spi juz bez bo mu zawsze wyciagalam ale tak na ogol to nadal nie jest maniakiem smoczkow moze jak maly opanuje co i jak z tym smoczkiem to wtedy zacznie korzystac;-)
natalka90 witaj;-) ode mnie jestes chyba rok starsza bo sugeruje po nicku ze rocznik 90.

A umnie jakos leci nawet przestalam sie klocic z chlopakiem no ale za to w domu ciche dni z mama mam mala wojne ah jak bym chciala sama mieszkac pewnie skonczyly by sie nasze sprzeczki. A Miki co raz wiecej rozrabia i uwielbia spacery na kazdym siedzi nie opierajac sie (nie wiem dlaczego) i przez wiekszosc dorgi gada po swojemu guga jak szalony:-p a jak autobus widzi to dopiero poruszenie:-) A ja odliczam juz dni do wakacji bo coraz blizej;-)

Ostatnia edycja:
kolia no jestem rocznik 90 ;-) ja tez jestem z bydgoszczy tak ja Ty :tak::-) ale teraz mieszkam w angli . fajnego masz synusia :-) ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla moja malutka przytulac

Black-GRATULUJE ZĄBKÓW!!!!teraz juz z gorki:-)chociaz moj Darus bardziej cierpial niestety przy nastepnych a pierwszych prawie nie odczulismy....

Witam nowe mamusie Natalka90 i rudzia789-zapoznajcie sie z regulaminem i piszcie z nami czesto:-)

Dziewczyny co sie z wami dzieje rzadko sie odzywacie....wiem wiem pogoda super to na dworku jestescie ale napiszcie cos czasem:rofl2:

kolia moze zafascynowanie autobusami nie przejdzie hehe moj tez zawsze milosnik autobosow...jak mial 2-2,5 roku to czasami nie moglam wrocic do domu bo chcial siedziec na przystanku i patrzec sie na nie...no i do tej pory raz na jakis czas z nim jade na "przejazdzke" autobusem zeby zorbic mu przyjemnosc...cieszy sie jak szalony :)

layla wiesz...nie wiem, mysle ze musisz zrobic eksperyment. Ja jak urodzilam lucje to nie wiedzialam co mam jesc i jogurty chlonelam jak szalona - malej nic nie bylo i nic nie jest. Wiec moze odstaw na kilka dni potem zjedz jeden i zobacz czy po tym gorzej sie czuje? a moze to po tych frytkach? jesli to sa z piekarnika ale kupione to i tak sa tluste bo w sobie juz maja tluszcz, dzieki temu sie tak ladnie robia w piekarniku....a jak lekarz powiedzial ze ma jeszcze tak bardzo niedojrzaly uklad pokarmowy to to moze wystarczyc zeby mial takie problemy...u mnie tak wygladalo z rosolem..mogl byc bardzo lekko tlusty a lucja po nim miala gazy, bole brzucha..wiec nie jadlam go... i bylo duzo lepiej. Musisz obserwowac. Dla ulatwienia nawet mozesz sobie zapisywac co jesz i jak sie czuje Igorek pozniej...to jak przejrzysz notatki to latwiej bedzie wnioski wysnuc w jakich oklicznosciach najczesciej sie to powtarza....

Black jak samopoczucie?

Black- gratulacje!!! no ja nie wiem kiedy u nas wyjdą:dry: Ale chłopcy ponoć ,że tak napiszę inaczej się rozwijają:tak: Dziewczynkom wszystko szybciej idzie:-D

mamaola- no pogoda ładna:tak: Muszę w takim razie ostro się zabrać za gotowanie młodemu... U Was kiedy pierwszy ząbek wyszedł??? (bo nie pamietam:sorry::zawstydzona/y:) Ale swoja drogą np wiele dziewczyn się juz wcale nie odzywa....Może są zajete:tak:

Jadę z młodym dziś do miasta:tak::-D Do później!!! ;*

reklama
U Was ładna pogoda? U mnie od wczoraj burze :baffled::baffled::baffled: Dziś stwierdziłam, że mój mąż wcale nie jest taki zły :-D Julka od 4 nie spała, o 7 rano oczy mi się już zamykały a G wrócił dopiero z pracy, z nocki. I zamiast położyć się spać (bo tak by zwykle zrobił) wziął Julkę i kazał mi iść spać. Julka marudziła, bo zjeść nie mogła, bo dziąsełka, bałam się jak cholera mu ja dać, bo byłam pewna, że sobie nie poradzi. A teraz wstałam i słyszę tylko odgłos telewizora, schodzę na dół, patrzę, a w salonie za rozłożonej kanapie śpią obydwoje, obok łóżka pusta butla :-D

Kinga dzięki samopoczucie ok, mdłości tak jakby przechodziły i jest ciut lepiej. Mi w końcu wracają siły.
Mamaola z tym, że wyczaiłam kolejne dwa ząbki które się wyrzynają :eek:

Do góry