reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Was moje Kochane:*:*:* ;-)
Ostatnio na nic czasu nie mam:baffled: W sobotę i wczoraj byłam w pracy, tzn będę w weekendy pracować(może) czasem w tygodniu:-) Także jestem zadowolona bo przynajmiej zarobię troszkę na swoje i małego wydatki:tak: Grzesiek co prawda daje mi wypłatę swoą, ale troszkę odkładamy na konto, trochę przeznaczamy na życie.

Layla- juz Ci kochana gratulowałam, ale zrobię to jeszcze raz tutaj;-) Tak więc Gartuluję ślicznego,słodziutkiego syneczka:-) ! Niech się zdrowo chowa, rośnie i niech będzie dawał Ci tyle szczęścia ile tylko wlezie :-p;-):tak:
A jak tam Twój proód ??? Bolesny był? Może pisałaś, ale ja niedoczytałam:sorry2::zawstydzona/y:

umi-
A Ty czemu miałaś cc??? Jak tam Kacperek?

Kamusia-
tak, to jest siara... Ja np mojego Ludwisia karmię od poczatku tylko jedną piersią:tak: Ale dlatego że preferował tylko lewą pierś:-D Nie musisz się martwić to normalne:tak:

madzik1388- o widze nową (starą) mamusią:tak: ;-)

ok resztę postaram się nadrobić troszkę później:tak:

Buźka :*

reklama
madzia90 a to Ty widzą, że jesteś pewna swojego chłopaka skoro świadomie chcecie się starać o dzidziusia;-) gratulacje i podziwiam za szybką decyzję:tak:

tak dużo rozmawiamy o ślubie i dziecku a starania po wakacjach zaczynamy, bo narazie to ja dalej na tabletkach anty ;-)

Nie było mnie 5 dni, ale w weekend bylismy z Alankiem u rodziców Bartka, u moich dziadkow - czyli pradziadkow Alanka. :tak: No i jezdzilismy na zakupy.

pola997 - To Ludwiczek niesamowite postepy robi. :tak: Musisz byc z niego dumna. :tak: Mój Aluś jak lezy na brzuszku to sam unosi główkę. :tak: Mocno mi sciska paluszek. :tak: Wogole zawsze plakal jak Go Tatus kapał, a od przed wczoraj nawet nie pisknął. :tak: Chyba polubil kąpiele. :tak:
Mam mlodsza siostre - uwielbia Alanka, ciagle przychodzi i daje mu cmoki. A ja karmie piersia, ale teraz zamowilam sobie na Allegro laktator, zeby sciagac pokarm jak wyjezdzamy gdzies do rodziny, zeby nie latac z cycem. :-p :tak:

Olena262 - Moj Synek to sam mnie zaskakje, w nocy daje mi spac, w ciagu dnia lezy sobie z otwartymi oczkami i patrzy na wszystko dookola. :tak: Myslalam ze bedzie trudniaj msze sie przyznac. :tak: A Twoja Zuzka tez napewno nie jest az taka niegrzeczna. ;-) Troszke musi powariowac. ;-)

Black - Tak, caly czas karmie. :tak: Poczatki byly ciezkie bo bolaly mnie sutki, ale po tygodniu juz bylo wszystko okej. Smarowalam je mascia Bepanthen. A Ty od kiedy nie karmisz? ;-) Po pamietam ze przestalas.

panistepelek - Super! :-) Normalnie jestem wyspana, Alanek robi mi 2 pobudki w nocy. ;-) Kochany dzieciaczek. A jak Twoja córeczka? ;-)

Maagda_ - Karmie caly czas, Ty tez? :sorry2: Obiecje ze wstawie zdjecie Alanka, i ze zaloze niedlgo nasza-klase. :tak:

dziękuje kochane,wasze rady sa bezcenne:)nie odpisze kazdej bo troche mało czasu wiec tak ogólnie:) wiec podczas porodu darłam sie najglosniej,mam niski próg bólu,wyłam wrecz.miałam okropna połozna:( potem problemy po porodzie z karmieniem,mały mi tak poorał brodawki,doszło do tego ból podczas robienia od szwów i goraczka...w domu było jeszcze gorzej,lezałam i ryczałam,wstac nie mozna,bo boli,karmienie boli,jesc nie mozna na siedzaco:(a dzis zdjeli mi szwy,tez sie darlam(zapobiegawczo) ,okazało sie ze zle byłam zszyta i ciagnal mnie bardzo szew. a teraz jestem po prostu w 7 niebie,nic nie boli,z piersi troche dcioagam wiec goraczki nie ma:) a Mały to najkochansze dziecko pod s lonce,jak ktos ma nk moge podac na priv linka;)

dorom5 nie karmie juz miesiac. ;) Ale gdybym nie chodzila do szkoły mysle że karmila bym do tej pory.Za malo mleka odciagalam, bo nie chcialo mi leciec.
layla dobrze ze juz lepiej. ;* a jak tam czujesz sie w roli mamy:)?
Black co u Ciebie . ? Kiedy idziesz do lekarza. ?
Asiowo a u Ciebie jak tam :)?

Ostatnia edycja:
madzia90 widać, że szcześliwa jesteś skoro podejmujesz taką decyzję:tak: a co ze ślubem?? bedziecie myśleć jak już dzidzia bedzie w drodze, czy już wiecie?? pytam bo sama mówisz, że o tym rozmawiacie:-p Wasi rodzice wiedzą o waszych planach?? a powiedz mi kochana jakie tabletki anty masz??
dorom5 my e-ciocie ogromnie się cieszymy, że Alanek taki grzeczyny i daje tyle radości swojej mamusi:tak::-) po Twoich słowach można wywnioskować, że jesteś bardzo szcześliwa:-) oby tak dalej;-)
layla szkoda, że trafiła Ci się taka okropna położna i miałaś takie przykre przeżycia na początku:-( ale człowiek zawsze pamieta to co dobre i oby tych dobrych rzeczy było jak najwięcej. to dobrze, że już czujesz się lepiej:tak: a jak Twój partner zareagował na nowego członka rodziny?? Wasze stosunki się już poprawiły??
Maagda a co u Ciebie i dzidzi??
BlackWizard, umi2 a z Wami kobietki co się dzieje?? Black dolegliwości przeszły, czy dalej Cię meczy??:baffled:
pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Nie będę się odzywała przez kilka dni z powodu paru nie fajnych problemów. Dolegliwości mi nie przeszły, na USG już byłam, jednak nie mam skanera i nie wstawię zdjęcia niestety. Lekarz powiedział, że ciąża jest zagrożona i daje mi bardzo małe szanse. W piątek mam jeszcze jedną wizytę, jeśli nadal będzie wszystko tak źle trafiam do szpitala. Jestem załamana...

Layla GRATULUJĘ!!!

BlACK- ale czemu ciąża jest zagrożona? to nie ciekawie.... zyczę Ci żeby wszystko skończyło się dobrze i żebys nie musiała leżec....

domikcw pisze:
madzia90 widać, że szcześliwa jesteś skoro podejmujesz taką decyzję a co ze ślubem?? bedziecie myśleć jak już dzidzia bedzie w drodze, czy już wiecie?? pytam bo sama mówisz, że o tym rozmawiacie Wasi rodzice wiedzą o waszych planach?? a powiedz mi kochana jakie tabletki anty masz??

rozmawiamy dalej, ale w bliższej przłyszłości ;-)

rodzice wiedzą o planach o ślubie o dziecku nie, oczywiście mówią że za wcześnie ale My i tak swoje :-D
yasminelle jem już 2 lata

BlackWizard trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry