reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ona_mika Ja w ogóle wszystko kupuje przez internet na allegro i eBay`u najcześciej. Jak mam teraz na zakupu do skepu iść to mnie nosi tak sie przyzwyczaiłam. Dużo rzeczy na Ebay sie opłaca, kilka miesiecy temu jak dolar stał ok 2 zł to w ogóle jakieś markowe rzeczy można było kupic za bezcen. Jedyny minus że wszystko po angielsku:/ No ja do języków nie ma talentu, ale jakoś rozumie (Nie wiem jak ja mature zdam:()

misia391 Witam serdecznie! Gratuluje malenstwa!
ankka11 Witam także Ciebie!:) Wiem jak wazne w tych chwilach jest wsparcie partnera, Ja z moim czekałam na wyniki testu, a on w czasie oczekiwania zapewniał mnie o swojej miłości i mówił że zdrobi wszystko abym była szczęśliwa:) Ah aż rozmarzyć się można, szkoda że oni zawsze nie są tacy hehe. U mnie jeszcze nikt nie wie, bo jeszcze nie wiem czy mam się czym chwalić, ale też sie strasznie boje ale moich rodziców, bo jego beda raczej szczęśliwi:)

Dzisiaj dziewczyny mam wizyte u gina na 19!!! Już sie boję! Nie wiem na co sie szykować. Mój B. obiecał że ze mną pójdzie i będzie mnie wspierał. Moje sie strasznie bo jeśli to faktycznie ciąża to też się obawiam, a jeśli nie i to jakaś choroba może to też się boję. Chodz naprawde czuje moją fasolke hihihi.

Ostatnia edycja:
reklama
hej babeczki u nas jakoś leci ...powoli do przodu ,dziś jade do mamy bo D jedzie na drugą zmiane do pracy!!!!!

Ona_Mika ...życzę ci dużo zdrowka pociechy z synka i tego aby wam układało się w zyciu tak jak wcześciej ,żeby wszystkie problemy uciekły w dal a miłośc kwitła przez całe wasze życie...

GALARECIA no to widze że i ty miałaś udanego sylwestra ,może uda wam się ucieć na jakąś impreze karnawałową....

OLA witam ,napisz coś więej o sobie ,noi gratuluję ,nastepna szczęśliwa mamusia wśrod nas!!!!

Kaha spokojnie bedzie dobrze:tak: Musi byc - nie ma innego wyjscia.. wstaw sobie suwaczek zebysmy wszyskie mogly patrzec na Twoje odliczanie;-):tak:

Alez mamy znowu wysyp mamus w ciazy:-)super:-) mam tylko nadzieje, ze wszystkie ladnie bedziecie sie udzielac;-):-D

Galarecia no wierze Ci, ze jestes zmeczona - bo jednak Adas jest jeszcze maly - z takim to wiecej roboty..
ale mnie wykancza jeszcze to, ze Lena tak panicznie boi sie spac sama w lozeczku:baffled:rece mi opadaja.. juz nie mam sil.. co chwile pokazuje na kat i krzyczy.. nie wiem, co ona tam widzi:-(serio wymiekam.. ani poprzytulac sie z A ani porzadnie wyspac:crazy:moze macie jakies sposoby, bo mi juz rece opadaja:no::-(

kaha nie bój sie, wszystko na pewno bedzie ok. Dobrze że B. Cie wspiera. Pamietam jak ja bałam sie pierwszej wizyty po pozytywnym tescie. Jakos tak niezrecznie sie czułam. A zupełnie niepotrzebnie bo doktor zrobil mi śliczne zdjęcie małej i mam teraz pamiątke;-).

Ja pierwsze USG wspominam bardzo miło. Z początku się bałam jak cholera, nie chciałam wejść do gabinetu, ale nie było wyjścia. I jak tak patrzyłam na monitor nade mną i widziałam małą istotkę to nie wierzyłam. Łezka mi się w oku ciągle kręciła, ale robiłam wszystko żeby to powstrzymać. A na koniec wizyty zadałam bardzo intelingente pytanie mojej doktorce " czyli jestem w ciąży tak?" :-D

My ok 15min temu wróciliśmy z ponad godzinnego spaceru. Kupiłam małemu kaszkę jabłkową.. Będę ją dodawać do mleka narazie raz dziennie no i po troszku.. Ciekawe czy będzie pił, bo jabuszka mu niezbyt smakowały..

baska201 w sumie to on jest (odpukać) bardzo spokojnym dzieckiem.. No ale i tak troche roboty przy nim jest..
A Tobie nie wiem co poradzić.. Przykro mi że Lenka się tak boi spać sama w łóżeczku. Ale im większa będzie tym strach mniejszy i może już za pare dni wszystko będzie OK..

oliwka_11 z imprezą karnawałową będzie ciężko.. Mój mąż nie lubi zbytnio na dyskoteki jeździć.. No chyba że uda mi się jego siostrę namówić to i on by wtedy z nami pojechał bo musiałby nas zawieźć..

dorom5 napewno będziesz wiedziała kiedy. Intuicja.

BlackWizard niedługo już będzie na świecie z wami. A teraz ciesz się jeszcze byciem we dwójkę ze swoim partnerem.

AdiLea dziwne że dali Ci wybór. Moje zdanie jest takie że jeżeli nie ma przeciwskazań do sn to lepiej rodzić naturalnie. Ja miałam bardzo łatwy poród, choć pierwszy i mam 18lat.. I rodziłam sn. Nie każdy poród jest taki jak opisywały dziewczyny.

umi2 rozumiem Cię bo ja sama miałam ogromny problem żeby się przyzwyczaić że mój G. za mnie płaci.. Ale z czasem Ci minie, zobaczysz.

Olaa~ witaj! Napisz coś więcej o sobie, tacie dzidzi i waszych relacjach.

Ja czuje że albo też będę gadała gupoty alo sie w ogóle nie odezwe:/
Kurde nie mogłam się dosać do lekarza do ktorego chciałam dopiero ma na 14.01 pierwszy wolny termin dla mnie to za długo. Ale poszłam do innego tez do niego chodziłam tylko troche drogi jest (110zł badanie a usg 70, bo sie dowiedziałam na co się szykować:)) A tak to wszedzie 70 zł badanie:/
Musze się liczyć z kasa w końcu jestem osobą ucząca się, praktycznie bez żadnych dochodów...
A nie chce brać od B. bo mi tak jakoś głupio, wyciągne ostanie oszczędności ze świnki:p

reklama
Do góry