reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ost. coraz częściej łapie jakieś bezsensowne dołki :-(
Tak tu na forum zawsze każdej się układało i było tak kolorowo.. a teraz czytam że jednak każda ma jakieś tam problemy :-( Czy to z facetem, czy z Dzidzią lub chorobą :-(
I ogólnie jest mi jakoś przykro i źle dziś :-(
Jutro się obudze i oby było lepiej :-(

reklama
Kaska ja najprawdopodobniej w zależności od pogody wybiore sie jutro do MOPSu to ci napisze czego sie dowiedziałam...
Femka ja już przestałam z nim walczyć...

chciałam żeby chodził szybciej spać żeby pobaraszkować z M ale teraz i tak jedno ma drugie w nosie a M dzisiaj nawet stwierdził że może spać w drugim pokoju... jak sobie chce... w nosie go mam... w tej chwili jest tylko ojcem mojego Kacperka i moim współlokatorem... to wszystko co nas łączy

Hihi... Kacper zasnął przy kolendach Arki Noego i muzyce Lapa :-) ale to pewnie potrwa z 15min :-/

UMI -
1. Przewrót majowy w Polsce w 1926 r. – krzywda czy ratunek ?
2. Próby wyjścia z wielkiego kryzysu – wielkie inwestycje gospodarcze w II Rzeczpospolitej.
3. Totalitaryzm międzywojenny w Związku Radzieckim zniewoleniem i poniżeniem człowieka. Uzasadnij.

...pomożesz ? :-p chociaż coś ... ja nienawidzę historii :dry: a muszę prace kontrolną zrobić :/

KASIA - mi w sumie by odpowiadało jak by chodziła spać o północy i spała do rana ...a nie że zasypia o północy a o 4 i tak się budzi :dry: ...eh kiedy ona zacznie przesypiać całe noce :dry:

Femme fajny jest pierszy i trzeci temat ale co konkretniej masz napisac i na kiedy, a także co ci potrzeba same argumenty czy cos jeszcze?

MIKA - moja coś czuje szybko będzie siedzieć :-p ona już ładnie główkę trzyma i sama chce się dźwigać :-p więc chyba jednak kupie ten do 9kg ... nie wiem już teraz sama :-p

a co do MOPSU to do wszysrtkich dziewczyn które nie mają dochodów większych niż 500zł na jednego członka rodziny to idźcie i musicie coś dostać rodzinny jest chyba od 48zł do 200zł ... nawet jak by miało być te 48zł to zawsze coś ! no i to dofinansowanie dla uczących się jest super więc jeśli któraś robi jeszcze średnie to koniecznie ! z tego co pamiętam to GALARECIA jeszcze robi więc raz dwa im szybciej tym lepiej :-)

Femkaja popieram Mike... mój już 6,5kg waży... a w takich rzeczach waga często jest zawyżona... a to że szybko zacznie siedzieć to nie robi różnicy... ja mam jakiś z niemiec że jest leżak potem siedzenie i cały czas funkcjonuje jako bujak, niby do 18kg ale dłużej jak do 15 nie posiedzi...
Mika oj nie wiem czy to chwilowe... mam nadzieje... ale wolałabym nie stracic pokarmu przez jego głupote...
A właśnie mi twoje zdjęcie wskoczyło ze ślubu z fortepianem... ŚWIETNE :-)

A teraz zdjęcia naszej trójki... I do kogo ten mój szkrabik podobny?
Jego tata

Kacper

Ja

Femm Moge ci pomóc z tymi dwoma tematami jesli to jest tak ze do wyboru to sobie wybierz któryś z nich:p bo ten w srodku mnie osłabił;P Napisze ci to dzis spróbuje sie z tym uwinac po szkole, ale musze wiedziec jaka to ma byc forma wypowiedzi. Esej, rozprawka czy tak jak sie to pisze na maturach teraz bo zapewne za forme tez bedziesz miała punkty. Napisz mi to wybierz sobie temat ja ci to napisze i wysle a ty sobie przeczytasz sprawdzisz i jak cos to "dopieścisz":-) Potem was nadrobie bo zaraz mam "kochaną" łacine i musze na nią biec:-:)-(

reklama
Femme ja bym Ci z ta historia chetnie pomogla ale niestety zbytnio czasu nie mam:-(Mam nadzieje, ze Umi sobie poradzi:tak:
co do lezaczka to ja tez mialam ten do 18kg i zaluje, ze dalam za niego tyle kasy.. sprzedalismy Go zanim Lena skonczyla rok:baffled:co ona wyprawia w nim jak juz siedziala:-pmasakra..
Ja nie mowie, ze te do 18kg sa zle.. poprostu ja uwazam, ze to zbedne wydawanie kasy na cos nie posluzy dluzej niz 1 rok.. a wiecej kasy kosztuje. :-)
a ta waga sie tak nie sugerujcie..dzieci przystopuja w koncu.. Zobacznie moja Lena ma teraz 20 m-cy a wazy 10,5 kg.. tez kiedy taks zybko przybierala a teraz stoiw miejscu..
Kasiu mam nadzieje, ze jakos sie ulozy miedzy wami.. Wydaje mi sie, ze poprostu Twoj facet jest zazdrosny o to, ze masz dla Kacperka czas a dla niego niee.. faceci tacy sa.. jedni szybko sie przystosowuja do sytuacji a drudzy zachowuja sie jak Twoj facet.. Mij tez taki byl.. popgadajcie na spoojnie.. naprawde warto rozmawiac..

Ostatnia edycja:
Do góry