reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

narobiłyście mi smaka tym jabłkiem i ryżem wczoraj że też sobie zrobiłam na obiad :-)
dziunka Igor też ziemniaczki by tylko jadł muszę mu mięso chować w ziemniakach to wtedy zjada samo w życiu...
co do kurczaka to myślę że hormony z takiej odrobinki raczej nie zaszkodzą jeszcze jednorazowo...

reklama
A wiecie że hormony nawet w jajach? nie wiem gdzie to czytałam, na jakim forum, ale córeczce właśnie te piersi zaczęły rosnąc i lekarz kazał odstawić zarówno drób i jaja...

dziunka, napisz jak asia po pomidorowce, bo moja wczoraj zjadla drugi raz (robina z soku i koncetratu, z sola, ale bez kostek czy ziarenek smaku) i kurcze znowu rzadka, kwasna kupa (tzn, kwasna od pomidorow) niewiem, czy to ten sok pomidorowy szkodzi czy co? szkoda mi, bo to jedyna zupa,ktora je. zreszta i tak jest taka gesta jak makaron z sosem pomidorowym,wiec ona chyba niewie,ze to zupa :)

A spróbuj z normalnych pomidorów?

I tak bym się tą kupą nie przejmowała, sorki za dosadność ale my, dorośli też mamy różne kupy po różnym jedzeniu. Jak młodej nic nie jest oprócz tego że kupa inna to spokojnie moim zdaniem :tak:

Asia jeszcze nie jadła , dostanie jak wrócę, dam znać!

reklama
Do góry