Ja też wielu rzeczy nie chciałam dawac małej, a teraz daje jej spróbowac wszystko. Tylko polizac, albo malutka łyżeczke. Wczoraj posmakowała fasolke po bretońsku, dostała kawałek milkiweya , kuzynka poczestowala ja chipsami -oj nie bylam zadowolona, ale jak wytłumaczyć 1,5 rocznemu dziecku ze nie wolno dawac jedzenia Majce?? Ona chciala dobrze, a Maja az piszczała z radości.
Mi sie i tak wydaje ze moja mala ma uboga diete, niby wszystko dostaje, na ale co to jest wszystko?? Ja sama nie mam urozmaiconego menu , nie mam pomyslu na obiady. Stale gotuje sie to samo: pomidorowa, rosół, krupnik, warzywna, piersi z kurczaka, mielone itp. Wy też tak gotujecie?? Moze ktoś łaskawy napisze mi jadlospis na tydzien?? Najlepiej taki zeby i mala mogla jesc.
Mi sie i tak wydaje ze moja mala ma uboga diete, niby wszystko dostaje, na ale co to jest wszystko?? Ja sama nie mam urozmaiconego menu , nie mam pomyslu na obiady. Stale gotuje sie to samo: pomidorowa, rosół, krupnik, warzywna, piersi z kurczaka, mielone itp. Wy też tak gotujecie?? Moze ktoś łaskawy napisze mi jadlospis na tydzien?? Najlepiej taki zeby i mala mogla jesc.