reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Dzieki dzieki bede próbowac. On jada kawałki w słoiczkach np barszczyk ukrainski czy warzywa na parze sa w sporych czastkach no ale chodzi o to ze te jajko mu sie przykleiło i mu sie od razu cofneło - jest akurat bardzo delikatny na tym punkcie a jak jest w zupce np kawałek buraczka z wodnista konsystencja [zupką]to jakos sobie poradzi, lepiej sie to je po prostu, pociamka i juz bo tez ma tylko 2 zeby :) no ale spróbuje za niedługo z chlebkiem.

Ja jajecznice dalam raz, ale bez halo, zjadla mi dwa widelczyki i wiecej nie chciala. Moze rozsmaruj zoltko albo jajko utarte na drobnych oczkach na chlebku czy buleczce, moze tak mu podejdzie?

reklama
Ja jajecznice dalam raz, ale bez halo, zjadla mi dwa widelczyki i wiecej nie chciala. Moze rozsmaruj zoltko albo jajko utarte na drobnych oczkach na chlebku czy buleczce, moze tak mu podejdzie?

No no spróbuje, bo smiesznie dawac jajecznice wymieszana z zupka jarzynowa zeby sie do podniebienia nie lepiła hehehe bo w koncu to zupa ma byc czy sniadanie :-D:-D wtedy tak dalam bo chcialam sprawdzic czy od białka kurzego mu nic nie bedzie. Jest OK wiec bede szukac teraz sposobu zeby to wygladalo na sniadanie :happy:

skasowalo mi posta wrrrr.
amelka chleb z almette je tak, jak na zdjeciu ponizej. sorki,ze niewyrazne, ale robione komorka.
tosta z maslem rwie je odrywajac male kawaleczki od kromki, a szynke zwykle dostaje osobno porwana na kawalki,a jak dostanie wiekszy to albo sama oderwie raczka albo pomemla w buzi.

Załączniki

• P040710_11.19.JPG
    P040710_11.19.JPG
    30,9 KB · Wyświetleń: 42
klaudzia tylko metoda prób i błędów może przyniesc jakieś efekty :)
Robiłam wczoraj leczo dla nas. Odłozyłam warzywka dla małego - wciagał aż miło z ryzem. A najlepsza byla cukinia!!!!!

reklama
Do góry