Podobne tematy
- guest-1678525588
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest napisane profuturaW butelce jest zwykły Bebilon, a na screenach mamy specjalne mleka do różnych potrzeb. W szpitalach dają zwykłe mleka, dlatego panuje mit, że mm szkodzi Czasem trafi się maluch z nietolerancją laktozy czy innym problemem gastrycznym i jak dostanie zwykłe mm, to jest problem.
oj przepraszam, przeczytałam pronutra.Jest napisane profutura
A skąd oni w szpitalu mają wiedzieć od razu, ze dane dziecko ma nietolerancję laktozy?W butelce jest zwykły Bebilon, a na screenach mamy specjalne mleka do różnych potrzeb. W szpitalach dają zwykłe mleka, dlatego panuje mit, że mm szkodzi Czasem trafi się maluch z nietolerancją laktozy czy innym problemem gastrycznym i jak dostanie zwykłe mm, to jest problem.
Zapytałam w szpitalu powiedzieli że mogę kupić jakie chce a ja bym chciała podawać to samooj przepraszam, przeczytałam pronutra.
A nie lepiej zapytać w szpitalu, które to mleko?
znikąd, dają seryjnie to samo wszystkim noworodkom, trafi się dziecko z jakąś dolegliwością i krąży później opinia, że mm to tragedia i niszczy dziecku zdrowie. Spokojnie, nie ma się co unosić. Ani wtrącać tak naprawdę, o ile nie ma się niczego merytorycznego do dodania, jak na przykład konkretne info dla autorki posta. Ja staram się jej rozpracować opakowanie i nazwy, a Ty?A skąd oni w szpitalu mają wiedzieć od razu, ze dane dziecko ma nietolerancję laktozy?
ja bym obstawiała, że dali Ci duobiotik. Spróbuj. Może też zapytać pediatry albo położnej.Zapytałam w szpitalu powiedzieli że mogę kupić jakie chce a ja bym chciała podawać to samo