reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mirena wkladka płodność po wyjeciu

marzycielkaa

Fanka BB :)
Hej kobietki. 15 kwietnia wyjęłam wkladke mirena ( po 3 latach). Planuje rodzeństwo dla naszej córci ;) okres jeszcze nie wrócił. Jak było u was po usunięciu wkładki? Szybko zaszlyscie w ciaze?

reklama
Hej kobietki. 15 kwietnia wyjęłam wkladke mirena ( po 3 latach). Planuje rodzeństwo dla naszej córci ;) okres jeszcze nie wrócił. Jak było u was po usunięciu wkładki? Szybko zaszlyscie w ciaze?
Ja miałam levosert, wyjęłam w styczniu 2020 a w kwietniu zaszłam w ciążę, niestety tamtą ciążę poroniłam, ale to nie wina wkładki. Okresy pojawił mi się jakoś 3-4 tygodnie po wyjęciu.
Obecnie jestem w kolejnej ciąży i oby tym razem było dobrze.

Ja miałam levosert, wyjęłam w styczniu 2020 a w kwietniu zaszłam w ciążę, niestety tamtą ciążę poroniłam, ale to nie wina wkładki. Okresy pojawił mi się jakoś 3-4 tygodnie po wyjęciu.
Obecnie jestem w kolejnej ciąży i oby tym razem było dobrze.
ja dostałam pierwszy okres po wyjeciu 3 maja. Także staramy się już w tym cyklu. Nie nastawiam się, że od razu się uda ale wiadomo nadzieja jest

Ja zaszłam w pierwszym cyklu starań, także szansa jest zawsze, a teraz zanim się udało zeszło nam 7 miesięcy.

Hej. Odświeżam temat… po 7latach Mireny i posiadaniu dwójki dzieci zdecydowaliśmy się na dzieciątko.
jak to jest z zajściem po tylu latach antykoncepcji?? i dodam ze tyle tez lat nie mam miesiączek ani plamien.

15 kwietnia wyjęłam wkladke mirene i dziś okazało się, że jestem w ciąży. Mam jedno dziecko, od wyjęcia odrazu się staraliśmy i sie udało :) myślę, że szybko.. Kilka miesięcy staran

Przez cały czas który mialam mirene nie miałam okresu. Gdy ja wyjęłam okres przyszedł w ciągu 2 tygodni, później od razu regularny jak w zegarku

reklama
reklama
Do góry