reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
A ja siebie nie poznaje- taka wena na sprzątanie mnie wzięła parę dni temu i trzyma...
Firanki powieszone tylko ciekawe co sobie sąsiedzi myśleli jak to widzieli
Nie dość, że prasujesz to jeszcze wieszasz firanki??
Jestem pełna podziwu. Ja już dawno odpuściłam sobie takie wygibasy.
Oli.B bezsenność liczy się od północy!!
Oli.B
Fanka BB :)
Oli może meliska? Chyba można w ciąży....
a ja poważnie myślę o zakupie pieluch dla dorosłych lub założeniu cewnika ,żeby nie latać 50 razy do ubikacji w nocy
maggie meliska to na moje nerwy tak jestem agresywna, że chyba zamkną mnie gdzieś jak się nie uspokoję ....
Nie dość, że prasujesz to jeszcze wieszasz firanki??
Jestem pełna podziwu. Ja już dawno odpuściłam sobie takie wygibasy.
Oli.B bezsenność liczy się od północy!!
to jeszcze mam 4 min
Nikos
Mama Kuby i Leny
Kurcze, dziś mnie czeka ciężka noc... Niestety nie ma mojego kochanego serialu "Sex w wielkim....", który zawsze świetnie mnie rozluźni przed snem....
I ta cholerna zgaga, z dnia na dzień coraz większa. Jakbym miała zacząć zionąć ogniem....... Nawet kilka tabletek Rennie nie pomaga.
I ta cholerna zgaga, z dnia na dzień coraz większa. Jakbym miała zacząć zionąć ogniem....... Nawet kilka tabletek Rennie nie pomaga.
Nikos
Mama Kuby i Leny
Megmarion, próbowałaś spać z poduchą między nogami?
sagaa31
A WIEC MAM DOSC:
-buzujacych hormonow!
-Zgagi!
-Wstawania do Wc w nocy 100 razy!
-Slabosci,
-targania Nog!
-to ze jestem ograiczona ruchowo !
-Noszenia nadprogramowych kg!
-obwislego brzucha!
WIKTOR BLAGAM WYJDZ WCZESNIEJ BO OSZALEJE.....
-buzujacych hormonow!
-Zgagi!
-Wstawania do Wc w nocy 100 razy!
-Slabosci,
-targania Nog!
-to ze jestem ograiczona ruchowo !
-Noszenia nadprogramowych kg!
-obwislego brzucha!
WIKTOR BLAGAM WYJDZ WCZESNIEJ BO OSZALEJE.....
T
taycia
Gość
Sagaa - popatrz na swój suwaczek i uśmiechnij się sama do siebie! już jesteś na ostatniej prostej... teraz w każdej chwili ... już można...
Dołączam się do : wstawania w nocy siku, zgagi, zmęczenia, wk.....a spowodowanego hormonami...
Dołączam się do : wstawania w nocy siku, zgagi, zmęczenia, wk.....a spowodowanego hormonami...
LANA
-bezsenność po 2-3 godź w nocy
-sikanie nocne i dzienne zresztą też 100 x
-rwanie pośladków z boczkami i nogami włącznie
-ból pleców nie do wytrzymania
-duszności
-ograniczenia sprawności ruchowej na maxa
-ciągłego zmęczenia
-płaczliwości
matko dobrze ,że to już prawie koniec bo już nie wyrabiam
oooo i przypomniałam sobie ważną rzecz więc dopisuję bez skrupułów brak sexu od 8 mieś. dobrze ,że niedobór mi nie padł na głowę
-sikanie nocne i dzienne zresztą też 100 x
-rwanie pośladków z boczkami i nogami włącznie
-ból pleców nie do wytrzymania
-duszności
-ograniczenia sprawności ruchowej na maxa
-ciągłego zmęczenia
-płaczliwości
matko dobrze ,że to już prawie koniec bo już nie wyrabiam
oooo i przypomniałam sobie ważną rzecz więc dopisuję bez skrupułów brak sexu od 8 mieś. dobrze ,że niedobór mi nie padł na głowę
Ostatnia edycja:
T
taycia
Gość
LANA - i Ty jeszcze depresji nie masz???????? ja bym zwariowała!!!!!!!! a jeszcze bezsenność mi dokucza i duszności... i jeszcze 7 tygodni mam przed sobą...buhahahaa
reklama
sagaa31
Taycia NOM SUWAK SUWAKIEM ale zobaczymy co moj syn sobie wykombinuje i kiedy bedzie chcial wyjsc od piatku zaczynam dzialac jak wylecze mam nadzieje infekcje dorwe mego meza bede kapac sie w goracej wdzie chodzic po schodach 1000 razy na dzien az sie cos ruszy chyba ze do tego czasu urodze;P
Lana aham zapomnialam BOL KREGOSLUPA!!!!!!!!!wspolczuje kochana 8 miechow bez sexu ehhh;/ale co tam jeszcze dwa i bedziesz szalec jak nastolatka z mezem
Lana aham zapomnialam BOL KREGOSLUPA!!!!!!!!!wspolczuje kochana 8 miechow bez sexu ehhh;/ale co tam jeszcze dwa i bedziesz szalec jak nastolatka z mezem
Podziel się: