Jess30
Fanka BB :)
Widać widaćMoja też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać widaćMoja też
Ostatnio miałam 29, 31, 26, a wcześniej 28-29.Nie bądź taka pewna, jednak chyba w grupie kontrolnej bym się znalazła, ilość tłuszczu wprost proporcjonalna do endo u mnie daje mi powod żeby na dietę nie iść
A po co je wylałaś, trzeba trzymać aż przestaną być uzyteczne
Ja zwróciłam uwagę, że trochę niski, jak na 3 dc.ale może potem ci jakoś gwałtownie i szybko przyrasta... A ile masz dniowe cykle?
Ja tez widzę i to taki konkret cień.Dobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
No coś tam na pewno przeszkadzają, bo zaburzają równowagę hormonalną i taki progesteron, który powinien rosnąć w drugiej fazie cyklu, rośnie szybciej.A jak potem się samoistnie wchłaniają to pewnie nie ma znaczenia jak rozumiem?bo przeszkadzają w czasie cyklu?
Nie tylko Twoja. Ale moja też kochana ale się cieszęDobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
Ja też widzęDobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659