Gabson123
Fanka BB :)
O nieeee, ale jak to ?..Hej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeee, ale jak to ?..Hej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
No niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.O nieeee, ale jak to ?..
strasznie mi przykro… Nie wyobrażam sobie co czujesz… Przytulam najmocniej jak potrafięNo niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Jej widać ją, myślę, ze to prawdziwa kreska. Nasze szcześliwce grudniowe - co za święta przed WamiZrobiłam test i jest bardzo blada kreska nawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
Boże przytulam....No niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Bardzo mi przykro , przytulam najmocniej jak się daNo niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Widać wyraźnie i to ze Ci ręka drży ze szczęścia też ❄Nie jestem dobra w zdjęcia, jest blado różowa
Krecha jak nic! Leć na betę!Nie jestem dobra w zdjęcia, jest blado różowa
Bardzo mi przykro - tulęNo niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
strasznie mi przykro… Nie wyobrażam sobie co czujesz… Przytulam najmocniej jak potrafię
Boże przytulam....
Dziękuję dziewczyny wsparcie jest mi teraz bardzo potrzebne.Bardzo mi przykro , przytulam najmocniej jak się da