reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miesiączka w ciąży ? Pomocy

Mamulkakubusia

Fanka BB :)
Witajcie.
Czy któraś z was spotkała się już z tzw miesiączka w ciąży ? Możecie mi powiedzieć co to wgl jest..
robiłam test parę tygodni temu i widziałam kreskę taka bardzo jasna ale dostałam okres wczoraj powtórzyłam test i kreska ciemniejsza była a jestem parę dni po okresie co to może być

reklama
Witajcie.
Czy któraś z was spotkała się już z tzw miesiączka w ciąży ? Możecie mi powiedzieć co to wgl jest..
robiłam test parę tygodni temu i widziałam kreskę taka bardzo jasna ale dostałam okres wczoraj powtórzyłam test i kreska ciemniejsza była a jestem parę dni po okresie co to może być
Mojego męża kuzynka miała 3 msc okres będąc już w ciąży...dlatego zorientowała się w 4 msc:) słyszałam że się zdarza...ale niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie;)

Nie ma czegoś takiego jak miesiączka w ciąży. Fizjologicznie nie jest to możliwe. Natomiast mogą owszem występować różne krwawienia/plamienia związane już z ciążą (niedobory hormonów, krwiaki ect). Nie wiem czy lekarz już coś na usg zobaczy, pewnie niewiele, ale może konieczne są leki więc radzę się jednak wybrać.

Witajcie.
idź do lekarza, może być tylko za mało progesteronu, i dostaniesz leki.

Lekarz w czwartek dopiero.
A czy test ciążowy może wykryć chorobę jakaś..
Raczej nie powinien się mylić.. skoro kreska jest taka widoczna

Załączniki

• IMG_20190211_151622.jpg
    IMG_20190211_151622.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 1 599
Na początku ciąży możliwy jest okres. Czytałam artykuł w którym wypowiadał się lekarz ginekolog i po prostu cześć macicy nie zajęta przez zarodek się złuszcza i stad krwawienie :)

reklama
reklama
Lekarz w czwartek dopiero.
A czy test ciążowy może wykryć chorobę jakaś..
Raczej nie powinien się mylić.. skoro kreska jest taka widoczna
Skoro test już kilka tygodni wcześniej był pozytywny a ten ze zdjęcia ma jednak jasną tą kreskę to może to być poronienie niestety. Czy to krwawienie jest takie typowe jak przy miesiączce czy raczej tylko plamienie?

Do góry