reklama
Goodka
Moderator
O tak, ciąża to prawdziwa lekcja cierpliwościNo to teraz musisz uzbroić się w cierpliwość. I tak - od wizyty do wizyty...
Ada199079
Fanka BB :)
a to przepraszam za wprowadzenie w błąd@Ada199079 Widełki czego? Poziom bety to poziom bety. Ona nie będzie inna jak wykonasz badanie w innym labie.... Nie ma możliwości, by lekarz coś zobaczył na USG. Na USG widać kropeczkę, o której mówisz jak beta osiągnie wartość 1000-1500.
A ja cierpliwości nie mam wcale, i już się denerwuje..O tak, ciąża to prawdziwa lekcja cierpliwości
Mythopoeia
A propo wczesnej wizyty u ginekologa, to ja na pierwszej wizycie byłam u takiego czarodzieja w przychodni nfz, co to w jakimś 4 czy 5 tygodniu wsadził mi paluchy wiadomo gdzie i bez usg mówi "tak, jest pani w ciąży"
MagicA propo wczesnej wizyty u ginekologa, to ja na pierwszej wizycie byłam u takiego czarodzieja w przychodni nfz, co to w jakimś 4 czy 5 tygodniu wsadził mi paluchy wiadomo gdzie i bez usg mówi "tak, jest pani w ciąży"
Ada199079
kwas foliowy albo folianDodatkowo mam brać kwas foliowy. Aa i lactovaginal. Czy ktoś to stosowała może?
reklama
Sun flower35
Nie ma się z czego śmiać. Doświadczony ginekolog może rozpoznać ciążę w czasie badania palpacyjnego. Szyjka macicy w ciąży się zmienia i zmienia położenie.A propo wczesnej wizyty u ginekologa, to ja na pierwszej wizycie byłam u takiego czarodzieja w przychodni nfz, co to w jakimś 4 czy 5 tygodniu wsadził mi paluchy wiadomo gdzie i bez usg mówi "tak, jest pani w ciąży"