reklama
To ja polecę sensor na start! Bedziesz miala przez 2 tyg mierzony cukier caly czas, ja zaluje że kupowałam paski bo przez pierwsze 2 tygodnie (przed wizyta u diabetolog) i tak zuzyłam ich z 4 pudelka wiec wyszlo mi 200 zl za same paski, bo po pierwsze część zle pobralam krew i byly do wyrzucenia a po drugie wolalam mierzyc czesciej bo ciagle cos mnie niepokoiło
Moim zdaniem na początku (a tym bardziej do wyłapania czy cukry nie szaleją) sensor to złoto
Moim zdaniem na początku (a tym bardziej do wyłapania czy cukry nie szaleją) sensor to złoto
Bibi89
Fanka BB :)
A tu też różne lekarze mają zdanie ale u mnie zarówno ginekolog jak i endo jednoznacznie twierdzą że można przy kp brać metformine i skoro mają takie samo zdanie to nie mam dylematuTeż nie odstawiam mety po porodzie, dla kp jest obojętna.
Zatem cały czas na lekach
Zazuu
Tylko po co płacić za paski, jak można je mieć na ryczałt?
Tylko przy cukrzycy stworzonej
Zazuu
A tu też różne lekarze mają zdanie ale u mnie zarówno ginekolog jak i endo jednoznacznie twierdzą że można przy kp brać metformine i skoro mają takie samo zdanie to nie mam dylematu
Ja sobie sama doczytałam
Zazuu
Tylko po co płacić za paski, jak można je mieć na ryczałt?
I ginekolog też może wystawić na ryczały paski jeśli jest cukrzyca
hachette
Kojarzę to urządzenie i to na pewno spore ułatwienie. Taki sensor można kupić bez recepty i samemu sobie „zamontować” czy trzeba do tego ingerencji lekarza? Może jak pójdę do internisty to uda mi się wyżebrać skierowanie do diabetologa jeśli to konieczne.To ja polecę sensor na start! Bedziesz miala przez 2 tyg mierzony cukier caly czas, ja zaluje że kupowałam paski bo przez pierwsze 2 tygodnie (przed wizyta u diabetolog) i tak zuzyłam ich z 4 pudelka wiec wyszlo mi 200 zl za same paski, bo po pierwsze część zle pobralam krew i byly do wyrzucenia a po drugie wolalam mierzyc czesciej bo ciagle cos mnie niepokoiło
mozna bez recepty i samemu sie zaklada, ja mialam free.style lib.re i to chyba jeden z tanszychKojarzę to urządzenie i to na pewno spore ułatwienie. Taki sensor można kupić bez recepty i samemu sobie „zamontować” czy trzeba do tego ingerencji lekarza? Może jak pójdę do internisty to uda mi się wyżebrać skierowanie do diabetologa jeśli to konieczne.
reklama
Koniczynka1
A dlaczego nie zrobisz krzywej? U mnie cukry na czczo w normie, ale ze względu na pco gin dała mi skierowanie wcześnie na krzywą, no i w 10 tc cukry wyszły bardzo wysokie. Gdyby nie to badanie nie wiedziałabym, że coś może być nie tak.
Podziel się: