reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

no szukajmy czegoś innego...w innym miejscu.
może mazury???:-p:-)

hehe no własnie moze mazury:))

boze VIKI ja ci wspolczuje hehe
a pamietacie ze 2 lata temu tez były propozycje ze jakies atrakcje zeby były a wyszło tak ze zanim wszyscy sie zjechali i zebrali z organizacja ogniska to było juz pozno heheh
a wiec moze zajmijmy sie gdzie i w jakim osrodku a reszta sama wyjdzie

reklama
osrodkow fajnych i atrakcyjnych jest duuuuzo ale ceny wydaje mi sie ze wysokie z tego co wczesniej pisalysmy.
uwazam ze nie potrzebne są nie wiadomo jakie atrakcje, jedynie plac zabaw dla dzieci, ktorego dwa lata temu zabraklo... no i jakies miejsce do poimprezowania.
wazne jest by w pokojach bylo cieplo i bysmy byli zakwaterowani wszyscy w jednym budynku i sala imprez tez w nim byc powinna.
co do miejsca... ja oczywiscie wolalabym by bylo jak najblizej lodzi. ale spróbuje sie dostosowac...chociaz daleko sie nie wybiore bo bede sama z pawlem

Dokładnie tego samego oczekuję co Viki. Ale jeżeli zlot miałby być dalej niż pod Łodzią to niestety ja odpodnę. Możemy przyjechać góra 300 km :( Co innego gdyby to była Wawa bo tam mam rodzinę do poodwiedzania a tak to tak jak piszę do 300 km od Krakowa.

Viki-słuszna racja...z tym określeniem miejsca,plac zabaw wszyscy w jednym budynku i co najważniejsze sala do imprezowania w tym samym obiekcie co nocleg.(tak to większość z nas siedziałaby z dziećmi w pokoju)-gdyby było to w innym budynku.
Viki a dzwoniłaś jeszcze do tego gościa????
może zobaczmy co on powie na te nasze warunki....
i jeśli się zgodzi to zamawiajmy (bądz miejmy go na uwadze) a jeśli nie to skreślmy gościa z listy i nie bierzmy go pod uwagę.

hej!

Przejrzalam sobie te osrodki...

Strona www Dresso Ośrodek Wypoczynkowy - ObiektyTurystyczne.pl
tj. ten Sulejów.

Pozniej Viki jeszce wkleiła jeszcze:
Strona www Prząśniczka Ośrodek Wypoczynkowo-Hotelowy - ObiektyTurystyczne.pl
ten Arturówek nie jest zły. Jest moze komunistyczny-wyglad;-)
Ale on jest duzy-pokoi jest sporo. Widzialyscie jest plac zabaw-ogrodzony.

i jeszcze:
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy Relaks|Rochna - superturystyka.pl

ten tez jest duzy, plac zabaw-no z lat 80-tych;-) tez "komuna wróc"
ale jak jest czysto to moze byc!

te osrodki co najwazniejsze są duze, jest duzo zieleni, place zabaw :)

Tak wiec mi sie podobaja te 3!

Dla mnie najwzniejsze aby było:
ciepło
czysto
i odległosc do 600km (tu mieszcza sie w granicy 400-500km od Trojmiasta).

Ostatnia edycja:
Jeszcze do Eli :)

Ela zobacz takie spotkania są raz na jakis czas... ostatnio takie duze prawie 2 lata temu. Powiedz czy nie warto przyjechac??? Ja wiem,ze macie daleko. My tez mamy.

Jakby spotkanie odbyło sie np. w tym Arturówku lub w Brzezinach bedzie ok.70 km blizej niz ten Sulejów. A nawet jak nie-to nie jest tak strasznie daleko!;-)
Zerknij sobie na dokładną trasę w google mapy http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl tam u góry z lewej strony masz "pokaz trase" pokaze Ci dokładnie km, trase...

Ostatnia edycja:
w sumie najgorszy jest ten ostatni, wczesny PRL:-D:-D

ten drugi w srodku lepszy ale i drozszy

z kolei ten Sulejow to nie wiem czy sie nie myle ale tam bylo malo pokoi?? Wystarczy dla nas?

Jeszcze do Eli :)

Ela zobacz takie spotkania są raz na jakis czas... ostatnio takie duze prawie 2 lata temu. Powiedz czy nie warto przyjechac??? Ja wiem,ze macie daleko. My tez mamy.

Jakby spotkanie odbyło sie np. w tym Arturówku lub w Brzezinach bedzie ok.70 km blizej niz ten Sulejów. A nawet jak nie-to nie jest tak strasznie daleko!;-)
Zerknij sobie na dokładną trasę w google mapy Mapy Google tam u góry z lewej strony masz "pokaz trase" pokaze Ci dokładnie km, trase...

\Dotka ja nie mówie ze warto i wiem dokładnie ile to km bo juz sprawdzalismy
zeby dojechac na 13 to musimy wyjechac o6 r5ano nie liczac ze beda korki i pózniej tez wczesnie wyjechac wiesz nam sie nie kalkuluje tak daleko jechac po pierwszen sam dojazd 6 h to masakra a jak beda korki to juz wogóle
a tak wogóle niewiem czemu teraz sie kierujecie na łódz a nie mozna gdzies posrodku??? niewiem torun???

Ela my np. nie bedziemy na 13-tą, wyjedziemy na spokojnie i pewnie na 15-16. dojedziemy. Zeszłym razem tez jakos prawie na koncu bylismy.

A Toruń-Kujawy-okolice??olice Włocławka,Płocka-tam są ładne tereny...jak dla mnie super!
Tylko musimy to obgadac z resztą dziewczyn :) czy moze byc? czy pasuje???;-)
musi być wspólna decyzja :)

Ostatnia edycja:
reklama
ale łódź to samo centrum Polski :-)
myślę, że z każdego miejsca podobna droga - chyba dota i weronika miałyby najdalej

żeby nie było: dojadę wszędzie nawet gdyby to nie była łódź ;-)
ale trzeba mieć też wzgląd na innych

mnie wczesny PRL nie przeszkadza - nie liczy się miejsce tylko atmosfera i ludzie :tak:

Do góry