reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Michalek 26tc. 850 gram

Teraz z siostra rozmawialam tak na szybko i dowiedzialam sie ze operacji teraz nie zrobia bo jego stan jest za ciezki a do tego cos mu jeszcze peklo ale niedoslyszalam co , aha i niby te jelito ma zdolnosc do samozagojenia tak powiedzieli to chyba jakas masakra no i ma nagrane na dyktafonie jak lekarka po mojej siostrze sie wydziera

reklama
To jest jakis skandal!

Ja tam o kilku rzeczach faktycznie dowiedzialam sie z wypisow ale nieialt one az takiego znaczenia. Po kazdym Usg glowki i konsultacji okulistycznej i w ogole codziennie podchodzil do mnie lekarz prowadzacy i ordynator i mi wszystko mowili. Moze to zaslyga kameralnego oddzialu na ktorym ciagle sie mijalo lekarzy, pielegniarki doskonale rozpoznawaly rodzicow juz po kilku dniach.

kochana trzymajcie sie sposób traktowania ponizej normy....mój maluch lezał w krakowie i tam lekarze walczyli do samrgo końca owszem informowali rodziców o zagrozeniu o tym ze zrobili co w mocy a teraz to juz od maluszka zalezy-wiem bo doswiadczyłam tego z rodzicami maluszka który był z moimw tymsamym szpitalu! nie dajcie sie im! dużo sił przytulam mocno!!!!

kochana trzymajcie sie sposób traktowania ponizej normy....mój maluch lezał w krakowie i tam lekarze walczyli do samrgo końca owszem informowali rodziców o zagrozeniu o tym ze zrobili co w mocy a teraz to juz od maluszka zalezy-wiem bo doswiadczyłam tego z rodzicami maluszka który był z moimw tymsamym szpitalu! nie dajcie sie im! dużo sił przytulam mocno!!!!
Moja siostra wlasnie miala sie przeprowadzac kolo Krakowa w tym tygodniu ale wszystko szlag trafil ,takze ojciec dziecka dojezdza z Wolbromia kolo Krakowa

Cos mi sie zdaje ze moja siostra wymiekla i niedaje rady psychicznie bo pojechala do domu i go tam samego zostawila:-(,wiem ze cos mu zas peklo ale juz nawet niedowiedzialam sie co . Atak z innej beczki albo ja na tym zdjeciu niewidze albo maly niema EKG bo moja corka byla podpieta 24 na dobe.

Malemu pekaja juz pluca:-( teraz i ja juz opadam z sil:-( i powiedzieli ze zoperowac go moga jak by mu sie polepszylo

Ostatnia edycja:
reklama
kochana maluszek walczy ! mam nadzieje ze jakby co to beda dzwonic ze szpitala jakby cos gorzej sie dziąło....u nas tak było i rodzice mogli potulac małego. trzymamy kciuki za dzielnego okruszka Michałka!

Do góry