reklama
No to teraz czas na mnie. W skrucie: male cycki, brak tali, grube uda, ale nigdy sama nie potrafiłam się określic dlatego prosze o Waszą pomoc. I gdzie później moge znaleźc opisy poszczególnych typów?
No i guzik z tego będzie bo nie umiem wkleic zdjęcia:-(
No i guzik z tego będzie bo nie umiem wkleic zdjęcia:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Loginka jesli mozesz - to jeszcze daj fote z boku, i nie w zdjeciu z przodu daj kawalek szyi .. bo teraz to fota wyglada jakby byla sylwetka z kartonu wycieta .
Kasia Irlandka
Loginko - dzieki za nowe fotki. teraz lepiej widac. Wg nas masz w sobie duzo z rożka, jednak masz nieco grubsze uda niz typowy rozek.
A co jest dla Ciebie dobre, a co niekoniecznie to poczytaj w artykulach z dzialu Moda na BB. Linki znajdziesz w Linkowni
A co jest dla Ciebie dobre, a co niekoniecznie to poczytaj w artykulach z dzialu Moda na BB. Linki znajdziesz w Linkowni
Kasia Irlandka
no to teraz ja... z opisu pasowałby może ten wazon.. ale ten brzuch pociążowy w kazdym razie - walka z brzuchem podjęta :-) ale dalej pozostaje opcja kwalifikacji sylwetki :-) co sądzicie expertki?
Ciezki orzech do zgryzienia... Niektorych typow sylwetek S&T po prostu nie przewidzialy.. Po wnikliwej analizie stwierdzamy ze jestes : wazono-kręglem
Od gory wazon, na dole kręgiel. POczytaj o tych typach w naszych artykulach. i jakby co to pytaj
reklama
Podziel się: