reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

METAMORFOZY -Trinny & Susannah/ Gok Wan

ze kobieta to wiem:-D ale jaki typ? mi sie wydaje ze jabłko ale obstawaim ze sie mylę:confused2::tak: wiec licze na Was!

mikimauro od razu laska kawał laski i to dosyc duzy kawał;-) :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mikimauro od razu laska kawał laski i to dosyc duzy kawał;-) :-D:-D:-D
draznisz mnie...:wściekła/y::-p;-):-)
Kobieto, masz piękne ciało, ale jak nie zmienisz stanika, to znajde Cie i nakopie do tyłka:wściekła/y::tak::tak:;-)
Babo, zerknij na to zdjęcie jeszcze raz i przyjżyj sie swoim cyckom , tym co żeś je umieściła pod pachami. Kobito, ewidentna masakra, zerknij na [ coś dla biustów]tam larkaa radzi [ kobita sie naprawde zna] mniejszy obwód i większa miska, taka co Ci zbieże cycochy z pod tych pach, zobaczysz jak wtedy Twoja sylwetka się zmieni. Masz biodra, ale jak pokażesz biust, to oko ludzkie zmieni punkt widzenia, na czym napewno zyskasz. Jak jeszcze podkreślisz talie , to juz na bank laska z Ciebie. Skoryguj najpierw piersi stanikiem :tak::tak::tak::tak:

no to ze stanik to wiem ale to taki po domowemu wygodny strasznie jest:-D:-D:-D:-D ale masz racje cycki pod pachami:-D;-)
obiecuje poprawe;-)
zawsze miałąm problem z doborem stanika:zawstydzona/y::-( ale poniedziałek na zakpy cel nowy odpowiedni stanik!
nie mam nic na swoje usprawiedliwienie;-):no:

czytałam tamten wątek ale! z obliczen mi wychodzi 70 F:szok:

paaulisia20 kiepskie foty, nie widać za bardzo ramion- jak dla mnie na chwile obecną przypominasz Kręgla -górna połowa ciała fajna (za mały biustonosz!) płaski brzuch i wcięcie w talii -a niżej uda konkretne przy całej sylwetce...

Paulisia20 ja dokladnie tez nie jestem pewna ale troszke pasujesz mi do kregla, a jablko ???? Chyba sie kolezanko musisz cofnac i zobaczyc jak jablko wyglada.Masz fajne zgrabne nogi,plaski brzuch, no tylko ten stanik hihi

jak kupie nowa odpowiednia bielizne to wtedy zrobie zdjecie moze bedzie bardziej widac!!! i sory za kiepskie zdjeica mąz robił:-D

no i dziekuje za Wasza opinie ktora jest bardzo cenn i mnie uswiadomiłyscie!
buziaczki do jutra kochaniutkie

a więc chwila prawdy!!! powiedzcie co ja jestem? :-D:-D:-D
Jak to co?, kto? kobieta jesteś i to niezła laska:-p;-):tak::-D:-D

Popieram w 200%. :-)
Wiesz co bez lizania.... Ale chciałabym mieć takowa figurkę jaka nam tu pokazałaś! Serio!!!!!!!!:tak::tak::tak: A ten płaski brzuszek mnie po prostu powalił:shocked2::-)

czytałam tamten wątek ale! z obliczen mi wychodzi 70 F:szok:

Co do biustu i stanika to niestety rzucił się w oczy jako pierwsze! :szok::no: Wygląda jakbyś nie miała cycka:sorry:
Ale tak czy inaczej na F mi to nie wygląda:-(

Może to Wam pomoże, a w linkowni znajdziecie opisy i....wskazówki :-) :-)

Różnice między:
Kręglem.........a....... Gruszką
średnie piersi.......... małe piersi
krótka talia.............długa talia
wydatne uda..............bryczesy na biodrach i duża pupa

Klepsydrą............a...........Wiolonczelą

ramiona pulchne ................ ramiona szerokie
regularny kształt................pupa szersza niż obwód piersi
uda w jednej linii z piersiami...uda w jednej linii z ramionami

nogi grubsze.....................nogi szczupłe od kolan w dół

image.html
image.html

Huraaaaaaaa.:-D:-D:-D:-D:-D
Znalazłam swój typ. Typowa wiolonczela:-p

megusek Dziękuję!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny to teraz mi doradźcie bo ja nie wiem "kim" jestem płaska pupa, duży biust....zresztą same zobaczcie

Załączniki

• PICT0054 (Small).JPG
    PICT0054 (Small).JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 95
  • PICT0057 (Small).JPG
    PICT0057 (Small).JPG
    28 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry