reklama
Myślałyśmy wczoraj z Kasią chwilkę i oto co wymysliłyśmy : nie jesteś rożkiem bo masz biodra a ramiona nie są od nich szersze, kręglem też nie bo nogi masz całkiem niezłe, ja myślałam chwilę o kolumnie - bo taki wzrost u kobiety to raczej wysoki. I przyznam się że nie jest łatwo Cię sklasyfikować, masz brzuszek ale urodziłaś 2 mieś z hakiem temu więc pewnie niedługo zrzucisz ;-) Susannah i Trinny same przyznały, że ich klasyfikacja nie jest doskonała i nie każdą kobietę można do niej podpiąć. I właśnie tak jest z Tobą. Jesteś zgrabna i tego się trzymaj. Pokazuj, że masz talię, nie chowaj nóg i będzie git. A jak jest coś czego nie lubisz to poczytaj na str Babyboom jak to schować i jak coś innego ładnego podkreślić :-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
reklama
Abejka - nie jestem ekspertką, bo nawet sama sobie nie potrafiłam określić typu sylwetki Ale jak dla mnie to jesteś albo kielichem, albo wazonem.
Niedawno rodziłaś, więc brzuszek jeszcze nie wrócił do starych wymiarów, :-)pewnie karmisz piersią więc nie wiem czy mogę, ale proponuję poczytać "coś o biustach" bo na fotce brzuch i piersi zlewają ci się A może to tylko ta bluzka...
Niedawno rodziłaś, więc brzuszek jeszcze nie wrócił do starych wymiarów, :-)pewnie karmisz piersią więc nie wiem czy mogę, ale proponuję poczytać "coś o biustach" bo na fotce brzuch i piersi zlewają ci się A może to tylko ta bluzka...
Podziel się: