reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Męski problem

zgodził sie!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)
teraz tylko musimy ustalic kiedy, gdzie i jakie konkretnie badania!!
poprosze o podpowiedź odnosnie gdzie w warszawie i jakie badanie (posiew nasienia, zwykle, czy jakie??)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
dzieki za wsparcie, bez was bym sie wchyba poddała!

reklama
Kciukasy pomogły, bardzo się cieszę w końcu Cię kocha więc musiał ustąpić niestety nie wiem gdzie w W-wie mozna zrobic badania.

Tak się cieszę :) Widzisz? Od razu lepiej :)
Nie wiem, gdzie mój Misio robił badania - jak tylko będę mogła to go zapytam i dam Ci znać. Ale na pewno to było prywatnie - no i nie najtaniej...

Nie ma za co - mam nadzieję, że mąż będzie pamiętał gdzie był (to już ze 2 lata temu - no ale podobno tych wrażeń się tak szybko nie zapomina ;) ). Zapytam go przy najbliższej okazji - najpóźniej w piątek wieczorem. Jeśli nie, to mąż mojej koleżanki badał się ostatnio - w poniedziałek mogę mieć namiary. Tak więc - dam znać :)

Elżbietko patrzę że my tu wszystkie trzymałyśmy kciuki... i się udało... a tak na marginesie... ty to potrafisz przekonac mężulka...:)

Widzisz Elżbietko jak się ładnie udało :) teraz okaże się, że wszystko ok, a na wiosne umówimy się na spacerek z wielkimi brzuszkami ;D

reklama
Witam was ! Widze ze tu przechodza staszne boje z panami. ;) Faceci to jednak slaba plec ;D Ale troche ich rozumiem,zaznaczam ze tylko troche.Oni poprostu sie wstydza swojego prblemu,wydaje im sie ze to takie niemeskie.Z drugiej strony powinni wlozyc takie same starania by miec dzidzie jak partnerka.Ja rowniez nie mam latwej drogi a wlasciwie moj partner do posiadania maluszka.Moj nazeczony ma podwiazane nasieniowody,to taka popularna meska antykoncepcja w Holandii.Musi przejsc operacje "odwiazania" ale nie robi z tego problemu,martwil sie gdy nie moglam znalesc odpowiedniej kliniki,nie chca robic takich zabiegow w Polsce :( bo to nie po katolicku :mad: czysta glupota.Na Polske zdecydowalismy sie bo jest polowe taniej.Narzeczony sam pilnuje zebym pamietala o telefonie do lekarza,nie wstydzi sie ze beda go ogladac obcy ludzie w najimtymniejszych miejscach.Moglibysmy zastosowac invitro,w Holandi jest bezplatne.Ale Jerry chce kupowac testy ciazowe czekac na wyniki,ten moment napiecia czy to juz??Zal mu tylko ze nie pojezdzi na nartach ;).....no moze w lutym pojedziemy do Niemiec...i wtedy zaczniemy starania o maluszka ::)

Do góry