reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu sierpniowych dzieci !!

Ja tez daje Amelce pomarancze i to juz od dawna bo ok 6 m-ca dostała pierwszy raz a piła tez sok z grejfrutów i oki.
A od kilku dni daje jej parówki wsuwa tylko sie uszka trzesa

reklama
oj parówki to ja bym się bała tam to pies z budą zmielony, Majka wędliny nie chce, wypluwa od razu

Margarita na studiach badaliśmy skład chemiczny 98% to tłuszcz trochę wody i barwnika. Ale wiem ,ze dzieci chętnie jedzą parówki.

Wczorajsza kolacja Marasa (od 20.00 do 22.00): 210 ml kaszy na nutramigenie, dwie kromki suchego chleba (częściowo rozkruszone), pół kabanosa (!) I 150 ml mleka... I nic mu nie było po takiej mieszance

no i dlatego ja sama ani Liwia nie jadamy parówek !!

dzis wszamała rosołek ale muusiał być przyprawoiny z lanym ciastem ! musze przyprawic bo inaczej w ogóle nie chce !!

Margarita nie przejmuj się aż tak jak dasz raz na jaikś czas to chyba nie zaszkodzi, ja mimo ,ze wiem co jest w parówkach to np jak byłam w ciąży to namiętnie łupalam cielęce parówki albo drobiowe ;D

reklama
jA DAJE PARÓWKI DROBIOWE I MALA JAK NIC NIE CHCE A OSTATNIO KAPRYSI I TRZEBA GŁUPKA Z SIEBIE ROBIC ZEBY ZJADŁA TO DAJE PARÓWKE TERAZ KUPUJE MINI Z SOKOŁOWA Z INDYKA I ZJADA TRZY I JESZCZE ZA KAZDYM GRYZEM MÓWI MNIAM MNIAM MNIAM I CO DAJE BO CHOCIAZ TO JE CO MAM ZROBIC MOZE Z CZASEM JEJ SIE PRZEJEDZA TAK SAMO LUBI DANONKI I TERZ JAK DAJE TO PŁACZE O JESZCZE A RESZTA JEDZENIA MOZE NIE ISTNIEC NO I JESZCZE KANAPKI Z SZYNKA I BUŁKI Mam nadzieje ze jej nie zaszkodza

Do góry