kleik tez na wodzie sie robi,jest tylko mniej smaczny niz na mleku. moja kuzynka wlasnie robila go na wodzie.
Tak, można zagęszczac kleikiem na wodzie ale nestle sinlac dużo smaczniejszy jest;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kleik tez na wodzie sie robi,jest tylko mniej smaczny niz na mleku. moja kuzynka wlasnie robila go na wodzie.
wiem ze smaczne mi doktorka powiedziala ze tym nestle moge zageszczac i mleko jak maly mi ulewa,bo Alan nie lubi kleikow ruzowych,jedeynie kaszki ale daje mu na noc.Tak, można zagęszczac kleikiem na wodzie ale nestle sinlac dużo smaczniejszy jest;-)
Fikusek a jak dałaś tego banana- surowego czy jakoś ugotowanego? Bo ja się boję surowizny, ale widzę, że już dzieci jedzą- zwłaszcza jabłka.
Fikusek a jak dałaś tego banana- surowego czy jakoś ugotowanego? Bo ja się boję surowizny, ale widzę, że już dzieci jedzą- zwłaszcza jabłka.
Surowe banany moga zaszkodzić w takiej postaci podajemy je po 8 miesiącu nie pamiętam dokłądnie jak to się nazywa ale zawierają jakiś składnik który może zaszkodzić.
moj je je od 4 miesiaca i nie zaszkodzily. W malej ilosci napewno nie zaszkodzi w sumie moj na chwile obecna je wszystko wiec chyba jestem zlym doradca ja nie uznaje czegos takiego ze cos jest od 7 a cos od 8 miesiaca. inne pokazrmy zaczelam mu wproweadzac od ok 3 miesiaca,na chiwle obecna je obiady te co ja,nie uzanawalam sloiczkow wiec ich nie kupowalam,po co kupowac skoro moge sama ugotowac. takze ja chowam tak dziecko,nic mu nie szkodzi ani razu nie chorowal wiec sie nie musze martwic.
Wiesz, tak to jest jak ze wszystkim, jednemu zaszkodzi drugiemu nie;-) ryzyk fizyk;-) ja wole uważać
na chiwle obecna je obiady te co ja,nie uzanawalam sloiczkow wiec ich nie kupowalam,po co kupowac skoro moge sama ugotowac. takze ja chowam tak dziecko,nic mu nie szkodzi ani razu nie chorowal wiec sie nie musze martwic.
A jakie obiadki gotujesz że razem jecie?Używasz przypraw soli pieprzu wegety?