reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas było dokładnie tak samo przed wprowadzeniem Omneo i zagęszczacza. Czasem miałam wrażenie, że zwrócił wszystko, co zjadł...Potrafi tak chlusnąć, że jak trzymam ją na ramieniu to po pieluszce leci aż na podłogę...wczoraj zdarzyło nam się to kilka razy :-(
I odbicie nic nie daje Najpierw odbije jej się a kilka sekund później leci mleko, nawet po kilka razy.
Szkoda mi jej :-(
blueberry77
Zgadzam się, że karmienie piersią jest super wygodne, dlatego strasznie mi żal :-(. Ale jak dziecko się szarpie i ryczy przy piersi, a potem jeszcze zwraca wszystko co zjadło, to można popaść we frustrację. Już wolę się bawić w podgrzewanie, mysie i gotowanie butelek.
A
Agutek
Gość
blueberry a możesz mi przypomnieć jaki zagęszczacz używasz, w jakich dawkach i jak często?
ja też zaczynam już się martwić tym ulewaniem...
w tym tygodniu kupuję podgrzewacz do butelek i zaczynam chyba jednak wprowadzać tę butlę, tylko skonsultuję jeszcze z pediatrą jakie mleko wprowadzić.
ja też zaczynam już się martwić tym ulewaniem...
w tym tygodniu kupuję podgrzewacz do butelek i zaczynam chyba jednak wprowadzać tę butlę, tylko skonsultuję jeszcze z pediatrą jakie mleko wprowadzić.
blueberry77
Agutku, ja stosuję Nutriton. To jest taka skrobia, taka sama jak dodają do mlek AR. Można dodawać do pokarmu (ja tak robię), albo podawać przed karmieniem w formie papki (tak nie próbowałam). To jest produkt firmy Nurticia, tej od bebika i bebilonu.
blueberry77
Aha - dodaję Nutriton tylko do odciągniętego pokarmu, Bebiko Omneo jest samo w sobie już zagęszczone.
A
Agutek
Gość
Dzięki.
Ja się właśnie naczytałam negatywów o Debridacie i zaczęłam się mocno zastanawiać czy nadal dziecku podawać.
Tym bardziej, że dalej ulewa
Ja się właśnie naczytałam negatywów o Debridacie i zaczęłam się mocno zastanawiać czy nadal dziecku podawać.
Tym bardziej, że dalej ulewa
blueberry77
Agutek, jak myślę że jak malutka przybiera 200g tygodniowo, to nie ma co ją męczyć lekami.
Właśnie zjadłam kawałek tortu z masą czekoladową i orzechami, teściowa przyniosła z komunii swojego bratanka. Ciekawe czy małego wysypie...
Właśnie zjadłam kawałek tortu z masą czekoladową i orzechami, teściowa przyniosła z komunii swojego bratanka. Ciekawe czy małego wysypie...
A
Agutek
Gość
Mam nadzieję, że nic małemu nie będzie...ponoć orzechy są bardzo mocno uczulające...Daj znać czy była jakaś reakcja.
reklama