reklama
T
tigger
Gość
Dziewczyny kończą mi się pomysły na kolację.
Kaszka -
Mleko - za mało
Jajo - odpada :-(
Kanapki - zaczęła mi z nich zjadać ser i wędlinę a chleb zostawia
Parówki - ileż można?
Ratujcie!
Agutek, mleko to za malo dla Toli na kolacje?Olivka dostaje wlasnie mleko (tylko wieczorem chce mleko pic, w ciagu dnia nie bardzo...), zageszczam je tylko miarka kleiku, zeby bylo bardziej syte i spokojnie jej wystarczaa generalnie straszny z niej lakomczuszek;-)
po mleku spokojnie spi 11-12 godzin i nie jest glodna
A
Agutek
Gość
bogda moja pije rano do śniadania i wieczorem do kolacji mleko i trochę u babci przed drzemką.
Już zaczynamy jej robić z szynki drobiowej i sera takie roladki, do tego pomidora i takie coś je Chlebek coś jej ostatnio nie bardzo wchodzi, zjada tylko to czym jest obłożony
No ona bidon mleka wypija mi po zjedzeniu już kolacji takiej "stałej". Także mleczkiem chyba by się samym nie najadła.
agutek - ja proponuję jeszcze frankfurterki. Zosia czasem zjada na kolację właśnie ser i wędlinę z kanapki i wypija ok 120 ml mleka - dla niej to jest dużo i widzę, że się najada
Dostaje też serek Bieluch - cały wsunie i popije mlekiem, albo jakiś mleczny posiłek "łyżeczkowy" jogurt lub coś takiego. Jak w ciągu dnia dużo jadła to wystarczy jej taka kolacja.
Może Tola przekona się wkrótce do kaszki.
oo! u nas króluje jeszcze chleb z masłem
Już zaczynamy jej robić z szynki drobiowej i sera takie roladki, do tego pomidora i takie coś je Chlebek coś jej ostatnio nie bardzo wchodzi, zjada tylko to czym jest obłożony
Agutek, mleko to za malo dla Toli na kolacje?Olivka dostaje wlasnie mleko (tylko wieczorem chce mleko pic, w ciagu dnia nie bardzo...), zageszczam je tylko miarka kleiku, zeby bylo bardziej syte i spokojnie jej wystarczaa generalnie straszny z niej lakomczuszek;-)
po mleku spokojnie spi 11-12 godzin i nie jest glodna
No ona bidon mleka wypija mi po zjedzeniu już kolacji takiej "stałej". Także mleczkiem chyba by się samym nie najadła.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja gotuję na obiad brokuły w parowarze. Nie wiem co będzie to tego, może teściowa coś zrobi ;-).
blueberry77
Aha, Karolek oprócz jogurtów, serków, budyni, monte itp zjada koktajl z jogurtu i truskawek lub malin. Kupiłam mu też dzisiaj mleko w kartoniku, tym razem waniliowe i mleczną kanapkę. Zobaczymy czy zje. On do nowych rzeczy niestety podchodzi bardzo niechętnie. Maliny np nie zje .
A
Agutek
Gość
Ja gotuję na obiad brokuły w parowarze. Nie wiem co będzie to tego, może teściowa coś zrobi ;-).
Gorzej jak nie to będziecie same brokuły wcinać
My dziś rybka, jakiś karmazyn Pierwszy raz będziemy jeść
blueberry77
Ja tam lubię brokułyGorzej jak nie to będziecie same brokuły wcinać
reklama