reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
dzięki
u nas po żadnej ze stron alergii nie ma
mała też na razie bez jakichkolwiek oznak
zamiast rogali zacznę jej może zwykłe bułki dawać, bo czymś muszę się ratować na spacerach

Efe ale jeśli te rogale są tylko posypane makiem, to pewnie jest tego znikoma ilość:sorry2:
Mój Jaś wczoraj z okazji dnia dziecka zjadł kostkę czekoladki...dzisiaj patrze czy nie ma jakiejś wysypki ale na szczęście jest czysto:-p
Megaczka ja Jasia karmię łyżeczką, bo on rączkami to wszystko by rozganiał tylko...A w ogóle to najbardziej lubi jak mu się mięsko albo warzywka prosto do buzi ręką podaje:sorry2:

Jeśli chodzi o jajecznice na parze to zagotowuje wodę w małym garnuszku (a właściwie kubku emaliowanym 0,5) i jak się zagotuje to na to kładę małą patelnię, trochę masełka i wbijam jajko. Ale Jaś nie chce jajecznicy, może z jajkiem na miękko spróbuje za jakiś czas...

ha :-)

Monia ma dodany jeden składnik!!! wczoraj wszamała brokuła i to ugotowanego by mama :-)

zrobiłam risotto brokułowe i córka zjadła :-) ;-) jestem dumna jak paw bo Monia nidy nie jadła tego co jej ugotowałam ;-)

zachęcona postępami zamawiam dziś warzywka w eko sklepie ;-) ziemniaczki, buraczki, pietruszkę :-) a co :-)

no właśnie u nas sezon juz rozpoczety, odczekaliśmy trochę i już jest pełno truskawek na każdym rogu:) więc myślę, żeby podac Nince, ale nie mam pojęcia w jakiej formie; poszperam w necie jeszcze; dzięki Kasiu za odpowiedź;

reklama
ja dawałam surowe - raz Mała wsuneła 3 szt. całe do rączki dostała, a innym razem potraktowałam blenderem i zageściłam troche kaszka błyskawiczną.

Do góry