reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Ja chyba też przerzucę się na słoiczki bo coś ostatnio Jagoda mi nie je moich produkcji więc szkoda mi wywalać ja się wcześniej narobię, poza tym jednak słoiczki wychodzą taniej.

to mnie pocieszyłas,bo myślałąm,ze jedyna jade na słoiczkach
Ja również do Was dołączam :-)
Adrianek tez same słoiczki je :tak:
Początkowo planowałam gotować ale teraz jakoś tak nie widzę sensu bo te słoiki są tak zróżnicowane że sama gotując nie zapewnię Mu tego wszystkiego :baffled:
Poza tym jak popatrzyłam w sklepie, to jednak wcale taniej by to nie wyszło :confused:
Na razie jest tak, jak będzie dalej to zobaczymy

Julka je zupki tylko słoikowe a deserki to różnie, czasem jej przygotuje owocki ale więcej tych słoikowych jest. No i kawałeczek bananka z siateczki zjada nie słoikowego :-D

Moja bananki strasznie lubi - jak jej blenderem zmiksuje to ponad pół wsunie. Ze słoiczka owocki je wszystkie. A jabłuszko robione zmiksowane jej nei podchodzi za nic - pewnie za kwaśne. Jadła też kiwi do siateczki i luzik nic nie było - i masakra jej smakowało - bo strasznie soczyste - uciapała się tym ze łooo i nie można było jej od kiwi oderwać - nie nadążałam kawałków w siateczce wymieniać...ale dużo jeje nie dałam -tak 1/4 całego owoca. Niby cytrusy po 9 m-cu ale nei wiem czy to do cytrusów zaliczyć....

A widziałyscie słoiczki babydream w rossmanie ? to chyba nowosc? ufać im czy nie...hmmm - kupiłam gruszke i jabłko to mi wsuwała tak jak i inne...

Moja bananki strasznie lubi - jak jej blenderem zmiksuje to ponad pół wsunie. Ze słoiczka owocki je wszystkie. A jabłuszko robione zmiksowane jej nei podchodzi za nic - pewnie za kwaśne. Jadła też kiwi do siateczki i luzik nic nie było - i masakra jej smakowało - bo strasznie soczyste - uciapała się tym ze łooo i nie można było jej od kiwi oderwać - nie nadążałam kawałków w siateczce wymieniać...ale dużo jeje nie dałam -tak 1/4 całego owoca. Niby cytrusy po 9 m-cu ale nei wiem czy to do cytrusów zaliczyć....

A widziałyscie słoiczki babydream w rossmanie ? to chyba nowosc? ufać im czy nie...hmmm - kupiłam gruszke i jabłko to mi wsuwała tak jak i inne...

Kiwi jest bardzo alergizujacym owocem niestety, oczywiście nie musi na nie zle zareagować

Malbertka a czemu miksujesz banany? Moja je miękkie owocki w kawałkach,. Trochę się bałam na początku ale za namową healt visitor- pielęgniarki-lekarki od dzieciaczków spróbowałam i je super.

reklama
malbertka ja kupuję babyderm deserki już jakieś 3 miesiące.

no patrz, a ja dopiero teraz wyczaiłam, a są tansze...i wieksze słoiczki

Malbertka a czemu miksujesz banany? Moja je miękkie owocki w kawałkach,. Trochę się bałam na początku ale za namową healt visitor- pielęgniarki-lekarki od dzieciaczków spróbowałam i je super.

No nie wiem jakoś tak nie pomyślałam żeby tak do łapki dac - miksowana taka fajna papka wychodzi z pianką że sama bym całą miseczkę takiego bananka wsuneła:-D

Wiem, wiem że nie wolno przesadzać z tymi papkami i przyzwyczajać po malutku do kawałeczków ... no ale np. ryż je ładnie:-p
Cały dawałam jej tylko do siateczki, ale spróbuje tak do łapki - no bo racja w sumie to miekki owoc, ale cholercia boje się że jej jakiś kawałeczek wleci gdzies gdzie nie trzeba:-(

Do góry