reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny że o tym jajku piszecie bo kompletnie nie miałam o tym pojęcia
Czyli normalnie na twardo gotujemy i do obiadku dodajemy, ok??
I pół żółtka co drugi dzień, tak??
tylko żółtko,bialak sie nie podajeDzięki Dziewczyny że o tym jajku piszecie bo kompletnie nie miałam o tym pojęcia
zgadza sie,ale skoro dziecko skończyło 6 miesiecy to zaczęło 7 i juz można wprowadzac powoli żółtkoHmmmm...Dziewczyny,ale jak to w końcu z tym żółtkiem??? bo wg wszystkich schematów żywienia,ktore posiadam, żółtko wprowadza sie w 7-8miesiącu życia...Ja już nic z tego nie rozumiem...hmmmm...
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Własnie o to mi chodziło bo wprowadza sie po ukonczeniu 6msca czyli w 7mscu zyciatylko żółtko,bialak sie nie podaje
zgadza sie,ale skoro dziecko skończyło 6 miesiecy to zaczęło 7 i juz można wprowadzac powoli żółtko
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Widzialam Kasiu,tez mi sie spodobal,tylko ciekawe czy by moja maruda pila z niego...no ale jak nie kupie to sie nie dowiem....he,he....No i widzisz nie wiem czy widziałaś jak Aneczka pokazywała te niekapki 360stopni? z Lovi?Zastanawiam sie nad zakupem, może by własnie pili tak prawdziwie od razu z kubeczka
KUBEK LOVI 360 NIEKAPEK + 9 MSC HIT PROMOCJA!!!! (924982682) - Aukcje internetowe Allegro
Ja jeszcze nie dawalam zoltka,dzis bede na wizycie to zapytam pediatre czy juz moge podawacmy od jutra żółtko wprowadzamy i zobaczymy co i jak
a rybki tez jeszcze nie jadlysmy,bo u nas na tym zadupiu nie moge wcale trafic w sklepie na te zupki z ryba
a sama gotowac,to jakos nie mam odwagi,no i nie wiem z jaka ryba ....
a z mieskiem to tez zjada Karola codziennie,tylko tak pytalam,bo se pomyslalam ze moze to tez 2 razy w tygodniu jak i ryba...kurcze zapomnialam juz jak ja Gosie karmilam...jednak za duzy odstep miedzi nimi jest
Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie w sprawie jajka
A ja dziś zakupiłam maszynke do mielenia mięska na pulpeciki dla Nati. Oczywiście za jakiś czas dopiero jej zrobie...Ale wcześniej przetestuje na nas jak to wychodzi,bo w życiu nie mieliłam i nie robilam pulpecików...Ha! ta maszynka przyda sie tez do lasagne,mięska do pizzy,spghetti,farszu do naleśników,pierogów...ale będę szalała...
A ja dziś zakupiłam maszynke do mielenia mięska na pulpeciki dla Nati. Oczywiście za jakiś czas dopiero jej zrobie...Ale wcześniej przetestuje na nas jak to wychodzi,bo w życiu nie mieliłam i nie robilam pulpecików...Ha! ta maszynka przyda sie tez do lasagne,mięska do pizzy,spghetti,farszu do naleśników,pierogów...ale będę szalała...
neverend przeważnie takie zupki mają właśnie dzienną dawkę żółtka w składzie.
są bobovity bodajże dynia z żółtkiem i tam jest na etykiecie że zawiera 1/2 żółtka jest ta zupka teraz w biedronce przynajmniej u mnie za 2,58.
a możesz równie dobrze gotowac jajo i dodać żółtko do słoikowej lub samorobnej zupki;p
Moja z Bobovity nie trawi, dlatego gerbera kupuję. Tam jest taka:
ToTu.com - Krem dyniowy z żółtkiem po 6 m-cu, Gerber - zakupy on-line
reklama
mi się wydaje ze wystarczy taka zupka no chyba że wolisz gotować sama.
Niestety nie mam na to czasu przez pracę i szkołę...
Dzięki za radę.
Podziel się: