reklama
Ja właśnie szukam łóżka dla dziecka do małego pokoiku... Czy polecacie może coś w tym zakresie tematycznym? Czy np. takie łóżka młodzieżowe będą ok?
Ostatnia edycja:
Też podobają mi się te mebelki.
Też sporo szukałam idealnych mebelków, koniecznie chciałam białe było sporo ciekawych propozycji, ale u mnie wygrał sklep Fiorentino.pl zajrzyjcie, te mebelki są tak piękne, że codziennie na nie patrze i nie mogę przestać!
Na brak ofert ślicznych mebli dziecięcych narzekać nie można, jest ich mnóstwo, ale warto pamiętać o tym, aby nie były one tylko ładne, ale również bezpieczne. Ten artykuł http://kedu.pl/meble-dzieciece-musza-byc-przede-wszystkim-bezpieczne/ wskazuje na ważne kwestie związane z zakupem mebli do pokoju dziecięcego. Warto podejść do tematu rozsądnie.
Ja mam z firmy Klupś już drugie łóżeczko. Oba są bardzo dobre, pierwsze dostawka, drugie dla starszaka. Montaż bez problemów. Użytkowanie bez problemów. Oba białe więc także bardzo ładne. Farby z atestami i naturalne drewno. Polska firma. Nawet do wysyłki tak szczelnie zapakowali że ciężko było się do tego dostać, nic się nie uszkodziło mimo że dostarczał średnio kumaty kurier.
Do tego kupiliśmy też półkoprzewijak z Klupsia. Też bardzo dobry wybór. Mebli akurat nie potrzebowałam, ale mają śliczne komplety do tych łóżeczek. Więc polecam,
PS. Zamawialiśmy online w sklepie FikiMiki, bo od nich kupowaliśmy materace (z kokosem) do kompletu. Z materacy też jestem zadowolona.
Do tego kupiliśmy też półkoprzewijak z Klupsia. Też bardzo dobry wybór. Mebli akurat nie potrzebowałam, ale mają śliczne komplety do tych łóżeczek. Więc polecam,
PS. Zamawialiśmy online w sklepie FikiMiki, bo od nich kupowaliśmy materace (z kokosem) do kompletu. Z materacy też jestem zadowolona.
Dobrze jest kupić 2 czy 3 latkowi już pierwsze duże dziecko. Dizecko szybko rośnie tak wiec nie polecam średniaka, który trzeba będzie tak szybko wymienić.
Bardzo praktyczne sa rówież łóżeczka z wysuwaną szuflada. Zmieści sie w nich dużo, na przykład komplet pościeli czy kocyk.
Jeśli nie chcecie piętrowego łóżka dla rodzeństwa, to dobrą alternatywą będą takie wysuwane: https://interbeds.com/pl/lozka-trzyosobowe
Bardzo praktyczne sa rówież łóżeczka z wysuwaną szuflada. Zmieści sie w nich dużo, na przykład komplet pościeli czy kocyk.
Jeśli nie chcecie piętrowego łóżka dla rodzeństwa, to dobrą alternatywą będą takie wysuwane: https://interbeds.com/pl/lozka-trzyosobowe
Ostatnia edycja:
Klaudine
Aktywna w BB
Z tych bardziej designerskich propozycji, zerknijcie sobie na to łóżko dla dziewczynki: Link do: Luksusowe i Ekskluzywne meble dla dzieci - Sklep Luxury Products
Niczym muszla
Albo to lóżeczko w formie samolociku dla chłopca:
Niczym muszla
Albo to lóżeczko w formie samolociku dla chłopca:
Ostatnia edycja:
Dziewczyny pamiętajcie, że chodzi o meble dla naszych maluchów. Więc moim zdaniem zamiast skupiać się na ich wyglądzie i kombinować, lepiej jednak przyjrzeć się stabilności takich mebelków. U mnie to podsatawa. Dlatego jak montowaliśmy wszystkie mebelki łącznie z komodami z Ikei w pokoju synków, zleciłam montaż u Montiera Mebli żeby mieć 100% pewność że chłopcy będą bezpieczni
reklama
Ja chcialam cos dobrego jakościowo, nie trzeskajacego z fajnym zamknięciem, ponadczasowego - żeby forma jak i kolory pasowały i do niemowlaka i nastolatka i postawilam na vox concept. Mamy szafę 2 drzwiową, regał pojedynczy, komodę z przewijakiem, półkę wiszaca, lozko 140x70 i materac. Seria mebli jest fajna bo można z czasem dokupic większe "dorosłe" lozko, biurko, stolik, etazerki do łóżka.