reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
tusen faceci już tacy są,najpierw palna coś głupiego a potem przepraszają.U nas dzisiaj M miał nocną warte ;-) Ja spałam i wstałam do małej dopiero o 7 jak drugi raz obudziła się na jedzenie.Jak widzę ile on ma do niej cierpliwości to tak mu tego zazdroszczę.
Mój T od początku chciał wszystko robic przy Olci !! Tylko prosił o moje asekuracje ale po 1 dniu już wszystko sam robił Dużo gada z małą, głównie o tym że jej matka to wariatka i furiatka Przy mnie sie mała ładnie uspokaja jak się do cyckó przytuli, ale u Ojca to jest ANIOŁ !!
Dziś zostawiłam ich samych w domu a ja pojechałam na pogaduszki z dziekanem i potem na zakupy Jaaaaakie to było zbawienne, wyrwac się z domu SAMEJ !! No i pierwszy raz od niepamiętam kiedy prowadziłam autko !! !! !! Jaaaaaa ale mi tego brakowałlo !! Oczywiście powkurzałam sie na poznańskich kierowców naprzeklinałam na nich, achhhh KOCHAM TO
Dziś zostawiłam ich samych w domu a ja pojechałam na pogaduszki z dziekanem i potem na zakupy Jaaaaakie to było zbawienne, wyrwac się z domu SAMEJ !! No i pierwszy raz od niepamiętam kiedy prowadziłam autko !! !! !! Jaaaaaa ale mi tego brakowałlo !! Oczywiście powkurzałam sie na poznańskich kierowców naprzeklinałam na nich, achhhh KOCHAM TO
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mysia23 - nie wiem co napisać, bo mi się to jakoś w głowie nie mieści... Myślę, że propozycja Doggi jest jedyna adekwatna...
Tusenfryd18 - nie mam słów....
Moja sytuacja jest szczególna - mieszkamy we dwie - ale jak przychodzi Tata Młodej to naprawdę za każdym razem jestem miło zaskoczona.... Został gdy pojechałam z kotem do weterynarza - i z butlą sobie poradził i z marudzącą Młodą... Żadnych telefonów ani słowa skargi, że płakała... Wiem napewno że pieluchy nie zmieni bo go zapachy odrzucają - nie tylko te zresztą - no i z cycem byłby problem....;-)
Tusenfryd18 - nie mam słów....
Moja sytuacja jest szczególna - mieszkamy we dwie - ale jak przychodzi Tata Młodej to naprawdę za każdym razem jestem miło zaskoczona.... Został gdy pojechałam z kotem do weterynarza - i z butlą sobie poradził i z marudzącą Młodą... Żadnych telefonów ani słowa skargi, że płakała... Wiem napewno że pieluchy nie zmieni bo go zapachy odrzucają - nie tylko te zresztą - no i z cycem byłby problem....;-)
agatkaT
Fanka BB :)
Nasz Tatuś jest na medal!!! :-)
Pomaga we wszystkim...
Jak wraca z pracy to mi Antosia dawałby tylko do cycka... przy innych czynnościach jestem niepotrzebna! ;-)
Mam nadzieje, że tak będzie zawsze!
Pomaga we wszystkim...
Jak wraca z pracy to mi Antosia dawałby tylko do cycka... przy innych czynnościach jestem niepotrzebna! ;-)
Mam nadzieje, że tak będzie zawsze!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja dodam ze mój M się stara jak możne, pierw miał leki przed przebieraniem kupki ale jak mu pokazałam na spokojnie co i jak to dzielnie przebiera no chyba ze ja jestem w pobliżu to spyta czy mogę zrobić to ja (tak było jak mały opkupkal sobie plecki- nie wiem jak on to zrobił he he) tak to z Tymciem chodzi na raczkach, śpiewa mu nawet z nim tańczy, rozmawia z nim, kapie i w ogolę, sama byłam w szoku bo on nigdy nie miał do czynienia z małymi dziećmi a tu proszę "operuje" małym jak ta lala, naprawdę jestem z niego dumna
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Faceci też mają instynkt - bez doświadczenia
Podziel się: