reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mąż, partner... - tata

dobrze ze mamy takich mezow co nas wyganiają :-) chciałam isc dzis z małym na ważenie ale cholera tak leje ze chyba odpuszcze.. :( a szkoda nawet na balkon sie nie da wyjsc tak wieje :(

reklama
no tusen faktycznie nie bylo to mile:( moj brat tak sie odzywa do zony z tym, ze on nie przeprasza, nie widzi w tym nic zlego....

tusen faceci już tacy są,najpierw palna coś głupiego a potem przepraszają.U nas dzisiaj M miał nocną warte ;-) Ja spałam i wstałam do małej dopiero o 7 jak drugi raz obudziła się na jedzenie.Jak widzę ile on ma do niej cierpliwości to tak mu tego zazdroszczę.

Mój T od początku chciał wszystko robic przy Olci !! :) Tylko prosił o moje asekuracje ale po 1 dniu już wszystko sam robił :) Dużo gada z małą, głównie o tym że jej matka to wariatka i furiatka :p Przy mnie sie mała ładnie uspokaja jak się do cyckó przytuli, ale u Ojca to jest ANIOŁ !! ;)

Dziś zostawiłam ich samych w domu a ja pojechałam na pogaduszki z dziekanem i potem na zakupy :) Jaaaaakie to było zbawienne, wyrwac się z domu SAMEJ !! No i pierwszy raz od niepamiętam kiedy prowadziłam autko !! !! !! Jaaaaaa ale mi tego brakowałlo !! Oczywiście powkurzałam sie na poznańskich kierowców naprzeklinałam na nich, achhhh KOCHAM TO :D

Mysia23 - nie wiem co napisać, bo mi się to jakoś w głowie nie mieści...:zawstydzona/y::baffled: Myślę, że propozycja Doggi jest jedyna adekwatna... :angry:
Tusenfryd18 - :szok::shocked2: nie mam słów....
Moja sytuacja jest szczególna - mieszkamy we dwie - ale jak przychodzi Tata Młodej to naprawdę za każdym razem jestem miło zaskoczona....:dry: Został gdy pojechałam z kotem do weterynarza - i z butlą sobie poradził i z marudzącą Młodą... Żadnych telefonów ani słowa skargi, że płakała... Wiem napewno że pieluchy nie zmieni bo go zapachy odrzucają - nie tylko te zresztą - no i z cycem byłby problem....;-)

Nasz Tatuś jest na medal!!! :tak::-)
Pomaga we wszystkim...
Jak wraca z pracy to mi Antosia dawałby tylko do cycka... :-D przy innych czynnościach jestem niepotrzebna! ;-)

Mam nadzieje, że tak będzie zawsze! :cool2:

tylko się cieszyć z takich mężów :) ja tez często po cięzkim dniu nie moge sie doczekac kiedy misiek wróci bo od razu naatępuje przekazanie dziecka i tyle go widział ;) :-D

ja dodam ze mój M się stara jak możne, pierw miał leki przed przebieraniem kupki ale jak mu pokazałam na spokojnie co i jak to dzielnie przebiera no chyba ze ja jestem w pobliżu to spyta czy mogę zrobić to ja (tak było jak mały opkupkal sobie plecki- nie wiem jak on to zrobił he he) tak to z Tymciem chodzi na raczkach, śpiewa mu nawet z nim tańczy, rozmawia z nim, kapie i w ogolę, sama byłam w szoku bo on nigdy nie miał do czynienia z małymi dziećmi a tu proszę "operuje" małym jak ta lala, naprawdę jestem z niego dumna :)

reklama
Do góry