reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mąż mnie uderzył...

Każdy ma swoje historie wpisane w życie.I niech się dzieje co chce,ale na forum mamy ogólnie przyjęte zasady i ich na ogół się trzymamy.A w regulaminie jest jasno określone,co i jak.
Tak więc rozmawiajmy,ale z kulturą i wychowaniem.
Jeśli ktoś łamie zasady regulaminu (ogólnie dostępnego) to dostaje bana.I tyle ode mnie.
Bo tak naprawdę można w spokojny sposób wyjaśnic co sie chce ,a nie tylko wyzwiskami...

Naju święte słowa.Nie bij mnie proszę.Pojawię się tam gdzie trzeba..:cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Każdy ma swoje historie wpisane w życie.I niech się dzieje co chce,ale na forum mamy ogólnie przyjęte zasady i ich na ogół się trzymamy.A w regulaminie jest jasno określone,co i jak.
Tak więc rozmawiajmy,ale z kulturą i wychowaniem.
Jeśli ktoś łamie zasady regulaminu (ogólnie dostępnego) to dostaje bana.I tyle ode mnie.
Bo tak naprawdę można w spokojny sposób wyjaśnic co sie chce ,a nie tylko wyzwiskami...

Naju święte słowa.Nie bij mnie proszę.Pojawię się tam gdzie trzeba..:cool2::-D
sorry bardzo ale ja w regulaminie nie widziałam żeby pisało że nie można nikomu napisać ze jest np.zła matką.nie raz pisały dziewczyny na forum też zadając pytanie a czy dobra mama przestaje karmić piersią??i to jest to samo.i nikt tam wtedy nikogo nie pouczył a to ze napisałam że jest głupia to jej wcale nie uraziło bo odpisałam że mam racje.i użyła tego samego słowa.wiec to tylko wy macie z tym problem.to są szczere wypowiedzi.wiele myśli podobnie tylko nie pisze o tym otwarcie.pozdrawiam

maria Ty nie widzisz różnicy miedzy tym jak matka sama siebie pyta czy jest dobra matka bo nie karmi a tym ze Ty kogos wyzywasz od głupich i złych matek?
nie wydaje mi sie zeby osoba do której kierowałas te słowa nie miała z tym problemu! :wściekła/y:
nie znasz jakis mądrzejszych słow zeby okreslic jej stan jako matki? :confused:
tylko takie błąhe i protstackie?:no:
jak dla mnie żałosne bo kazda matka jest dobra matka-oczywiscie poza niektórymi wyjatkami kiedy to matka bije swoje dziecko katuje wyzuca na bruk. ale fakt wtedy takiej osoby nie nazywa sie matka ani badz co badz człowiekiem! :wściekła/y:

mysle ze tu kazdy pidze otwarcie i szczerze widocznie Ty masz problem ze zroumieniem wielu spraw i adze przeczytaj regulamin od deski do deski ZE ZROZUMIENIEM!!!:-D

no niestety umiem czytać ze zrozumieniem :-Dtak jakoś sie składa
i debata była ostra bo dziewczyna napisała otwarcie dlaczego nie chce karmić to ją pojechały ze dobra matka nie zabiera dziecku najlepszego.ale nie będę tego rozstrzygać tu w tym wątku.umiem inaczej pisać.ale każdego czytając niektóre posty ponosi.

Ostatnia edycja:
To jedynie karmienie piersią i poród sn czynią z kobiety dobrą matkę:confused:
Obecnie mleka modyfikowane prawie niczym nie odbiegają od mleka matki.
ja to rozumiem dałam tylko przykład z innego działu ze i innym sie zdarza napisać coś nie miłego komuś.a wracajac do tematu to ona i tak zrobi jak uważa to jej życie.tylko mnie zastanawia dlaczego pisze sie o takich sprawach nie chcąc niczego zmieniac.

ja to rozumiem dałam tylko przykład z innego działu ze i innym sie zdarza napisać coś nie miłego komuś.a wracajac do tematu to ona i tak zrobi jak uważa to jej życie.tylko mnie zastanawia dlaczego pisze sie o takich sprawach nie chcąc niczego zmieniac.

To, ze o tym mowi swiadczy o tym, ze chcialaby cos zmienic, ze chce rozmawiac, wyzalic sie, podzielic sie z kims swoim cierpieniem...
Dla Ciebie wszystko jest takie latwe.
Bylas kiedys bita przez faceta? Wyzywana? Musialas robic to co chcial bo inaczej Cie dusil? Powiedzialas mu, o po prostu zeby spier**** i odeszlas? Niesadze!
Mozesz jedynie gdybac co bys zrobila, ale jezeli nie bylas SAMA w takiej sytuacji to nie piernicz co ta kobieta powinna zrobic, a jezeli nie to jest zla matka.
To Twoj sposob myslenia jest irytujacy a nie uzytkowniczki pscolamaja :nerd:

reklama
maria to ze inni pisza tzn ze ty tez musisz? bezmyślnosc!

Moim zdaniem kobieta potrzebuje czyjegos wsparcia poczucia o tym ze moze sie wygadac swiadomosci ze jest wiele kobiet bitych ponizanych!
musi sama ze soba najpierw zrobic porzadek i potem powoli dojrzewac do tej decyzji o odejsciu i wyrzuceniu faceta za drzwi!

Asheara uważam tak jak Ty ze nie bedac w takiej sytuacji nie mzna gdybac co by sie zrobiło! bo dopieo znajdujac sie w podobnym punkcie zauwarzamy jak to cholernie ciezko odejsc! ;-)

Do góry