Ja spodni nie lubie w ciąży nosićJa tę zmuszę pomyśleć o ciążowych leginsach, wczoraj oglądałam spodnie ale nie kupiłam, nie wpadły mi w oko.
reklama
kwasek
Fanka BB :)
Nawet nie pomyślałam o tym. Ale na razie jest ok. Palce nie puchną, na to jeszcze przyjdzie czas.Jak u Was z pierscionkami? Posciagalyscie już? Ja niestety musiałam za bardzo palce mi puchna.. dziwnie się czuje bo nigdy ich nie ściągam bo to pamiątka po babci
Oooo to jak ja, też 3 ciąża, 32 lata i nadal tyle będę miała jak urodzęWitaj prawie tak samo jak ja ... też 32 lata, też 3 ciąża i 12+5
mala-rybka
Ooo to jak ja [emoji41] gratulacje !!!Witam się z wami w 2 trymestrze Ale jakoś tego przepływu energii i lepszego samopoczucia nie czuje w ogóle jakiś gorzej mi ostatnio... mam nadzieję że wszytko jest ok. Zobacz załącznik 895878
U nas brat podsłuchany, dzieciaki zachwycone, boshe, pięknie widzieć ich takich [emoji7] tętno 138-140 czyli brat... Nawet nie umiem myśleć o dziecku jako dziewczynce [emoji23]
@mala-rybka @iskierka2610 jest wpisana dwa razy w tabelce usun jedną
mala-rybka
Się zrobiło [emoji16]@mala-rybka @iskierka2610 jest wpisana dwa razy w tabelce usun jedną
Jak kogoś brakuje to pisać !!! Albo do tabelki się wpisywać !!! Serio serio mówię, przechodzimy niedługo na zamknięty wątek !!! I kogo w tabelce nie ma, zostaje na otwartym
ja już zgłosiłam wszystkich z tabetlki na zamknięty, teraz czekamy na otwarcie zamkniętej grupy więc jak piszesz trzeba dać znać jak ktoś dołączySię zrobiło [emoji16]
Jak kogoś brakuje to pisać !!! Albo do tabelki się wpisywać !!! Serio serio mówię, przechodzimy niedługo na zamknięty wątek !!! I kogo w tabelce nie ma, zostaje na otwartym
iskierka2610
Jak ja nie mogę na nią wejść :-(@mala-rybka @iskierka2610 jest wpisana dwa razy w tabelce usun jedną
reklama
Mamafasolki
Ja kupiłam na zalando Anna Field chinosy błękitne... Super wygodne mam tylko nadzieję, że będzie długo ładna pogodaJa tę zmuszę pomyśleć o ciążowych leginsach, wczoraj oglądałam spodnie ale nie kupiłam, nie wpadły mi w oko.
Podziel się: